2777
2789
دوطبقه است با حیاط ،ما طبقه ی بالا رو داریم زمین هنور باید پیدا کنیم میگم اگه کلا نظر خوبیه همسرمو ...

آره عزیزم فکر خوبیه ...یه جایی هم پیدا کنین که تجاری باشه 

و تو بر خیابان باشه خیلی خوب میشه 

پایین هارو تجاری میکنین انشالله 

بالاشون هم میسازین چند طبقه که دلتون خواست 

عالیه عزیزم به نظر من بهترین فرصته هم نیاز خودت رفع میشه هم حالا خیلی بانک قانون و مقررات و ملزومات ...

ممنون عزیزم رویای مهربونم ❤کنار شما دوستای خوب و باسخاوت ک تجربه هاتونو بی چشم داشت ب اشتراک میزارین و با عنایت خدای مهربونم میسر شد ...

انشاالله همیشه شاد و سلامت و پرروزی باشی ک چراغ راهمون شدی 🌹

درسته عزیزم اگه پول داشتم ک اصلا تردید نمیکردم برای اینکار اما چون میخوام طلا بفروشم یکم تردید دارم ک اونم انشاالله جاش پرمیشه بعدبا  وامش...

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام خوشکلا ودوستای هدفمند وپر انرژی خودم😘🥰 این چ روزه چن تا کار مفید کردم گفتم یه گزارش بدم ...

افرین کد بانو 

یادت باشه به خودت جایزه بدی 

و هیچ وقت لو ندی این پیتزا درست کردن برای کم کردن هزینش 

بلکه دوست داشتی تجربه کنی 

همین پیتزا با این ابعاد برای چهار نفر یک میلیون میشد 

ولی با هنر شما تو خونه رفع‌و‌رجوع و‌زفع نیاز شد 

سلام و صد سلام دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ خب جونم براتون بگه ک ...

وای وای وای 

تو خود انگیزه ای والا  

بخدا تو چشام اشک جمع شده 

نوش جونت عزیزم این درامدها 

مبارکت باشه طلا هات 

ممنون که به ما هم شور و شوق و انگیزه میدی دختررررر  

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام سلام خوشکلا ودوستای هدفمند وپر انرژی خودم😘🥰 این چ روزه چن تا کار مفید کردم گفتم یه گزارش بدم ...

ماشالله  

عزیزم میتونی خمیرتو تو قالب پیتزات پهن کنی ، و نیمه پز که شد ، در بیاری بعد فریز کنی ، اینطوری خمیر پیتزات آماده س دیگه 

مثلا هر بار که خواستی درست کنی، اندازه یه دفعه دیگه م نون نیمه پز درست کن 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
افرین کد بانو  یادت باشه به خودت جایزه بدی  و هیچ وقت لو ندی این پیتزا درست کردن برای کم ...

ممنون عزیز دلم هدفم خرید طلاس گذاشتم تو ویپاد میخوام وام ۵۰میلیونی بگیرم با این پس اندازم یه حرکت خوب بزنم .

اگه خدا بخواد

سلام عزیزم ۱میلیارد و ۸۰ قیمت خونه میشه اولش ۵۱۰ میگیرن بعدش ۵۷۰ میمونه دوتا چک میدیم ۶ ماه به ۶ماه& ...

قبل از هرچیزی عزیزم برین اون منطقه که می‌خوان بدن

یه پرس و جو بکنین ببینین قیمت هاشون از چه قرار 

اکه مطمین شدین که شرایطش خوبه ..حتما اقدام کنین 

چون بالاخره سرمایه ی شما کم برای خونه دار شدن 

این مورد پیش اومده یه جور براتون فرصت خوبی 

من خودم  باشم میگیرم عزیزم ❤️

چون شرایط دار میدن  اینش خوبه 

دوم اینکه تلاش میکنین سرمایه های خورد خوردتون رو به یه سرمایه ی بزرگ تبدیل میکنین 

از لحاظ طبقه ی سوم بودن هم بالاخره عزیزم موقع گرفتن یکم پایین میگیری...موقع فروختن هم یکم نسبت به قیمتهای طبقه ی پایین کمتر می فروشی 

بالاخره ملک دیگه .....اونطور که شنیدم میگن از خرداد به بعد قیمت مسکن یه خیز بر میداره 

مجبور میشین میگیرین و جای چک هارو پر میکنین 

یه قدم به اون هدفت که خونه ی شخصی نزدیکتر میشی 

مثلا وقتی اسباب کشی کردی ...دیگه قربونت برم اجاره که نمیخوای بدی 

قشنگ پول اجاره هارو جمع می‌کنی ...خودت هم هدف میذاری که عزیزم ما فقط اینجا سه سال هستیم 

اون سه سال رو تا میتونی پس انداز کن 

وقتی مثلا طلاهات شد سیصد گرم ...کارت راحت دیگه خونه رو بذار به فروش با طلاها خونه ی مورد نظرت رو بگیر 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اگه از اول تاپیک با ما همراه باشی 

گفتم که از کجا به اینجا رسیدیم 

با یه زمینی در سرکوه 😊که همه جاش پر از خار بود

که برای یه نون گرفتن 

باید چکمه میپوشیدی 

یه نیم ساعت پیاده می‌رفتی تا می رسیدی 

به نونوایی 

باز نیم ساعت هم طول می‌کشید از میون اون همه خار بیای خونه 

نه گاز ..داشت ...نه برق ...نه حموم ...آبش هم آب چاه بود 

تو سوز سرما چیا کشیدم من 👌

برای یه حموم آب گرم میکردم تو یه گاز دستی که بریم حموم 

چقدر همه  شمادتمون میکردن که ببین زن و بچه اش رو کجا برده 🙁

ولی به جرات میگم که همون زمین باعث رشد پیشرفت ما شد 

الان همون آدمها خودشون ..........

سلام گل دخترا خوبید چند بار تاپیک ۲ سر زدم تعطیل بود از کاربری رویا جون پیداتون کردم انشالله تن تون سلامت ، لب هاتون خندون و صندوق هاتون پر طلا باشه 

ما که بعد از عید چون ۱۴ روز اول فروردین رو همسری سرکار نرفتن تقریبا حقوقمون نصف بود و تا اخر اردیبهشت باید میلیمتری رد کنیم از اول سال ۴۰۳ تا الان هیچ طلایی نخریدم ولی خدایی با ماهی ۲۰ میلیون قسط و حقوق نصفه و نیمه خیلی سعی کردم مدیریت کنم حدود ۱ هفته دیگه تا پایان اردیبهشت داریم بعدش انشالله حقوقمون کامل هست و منم همه سعیم رو میکنم تا جبران این دو ماه بدون طلا رو بکنم 

گزارش بدم از  امروز 

طیق معمول همسر دلبندم در راستای بهم زدن برنامه من فرمودن من دلم سبزی خوردن میخواد ( فک کنم بارداره هر روز یه چی هوس میکنه😐😐)

مام نیم کیلو سبزی دو‌سه روز جوابمونو میده هیچ اخرش یه سوالم  ازمون میپرسه ک خوب چرا تهش مونده 

منم  رفتم نیم کیلو سبزی خوردن بخرم ک گفتم میشه یکمم  ترخون و مرزه بزارید !!؟ 

مغازه دار چپ چپ نگاه کرد محل ندادم بله ۱۵ هزار تومن کارت کشیدن تشریفمو آوردم خونه 😂😂😂

ترخون و مرزه رو پاک کردم بسته بندی کردم برای دلمه و   یه دو سه شاخه هم برای خیارشور عزیزم ک کلا یه فسقل شیشه شد 

چند تا شاخه هم پیازچه بود  ک ربز نبود و  پوسته نازکی نداشت قد یه پیاله  بزرگ خورد کردم گذاشتم فیریزر برای کوکو پیازچه گاهی ک کوکو سیب زمینی داریم یه ذره هم کوکو پیازچه میذارم 

سبزی هم برای سه روز اینده کنار غذا داریم.  باشد تا ویار این بچه همینقدر ارزون تموم بشه 😁😁

این بود انشای من

✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻 ۱۵تومنم‌ رفت تو باکس پس  انداز 

قبل از هرچیزی عزیزم برین اون منطقه که می‌خوان بدن  یه پرس و جو بکنین ببینین قیمت هاشون از چ ...

سلام معصومه عزیزم خوبی چقدر دلم برات تنگ شده بود خواهر 

ممنون از تجربیات ارزشمندت که پر از درس زندگیه 

سلام به خانمای گروه و مدیر عزیزش 

خب ازاونحایی که یه مدته داریم به عنوان خاننده خاموش تاپیک رو میخونم وسوسه شدم بیام و همراه شما باشم 

ولی واقعا از توانم خارجه 

میبینم مثلا مینویسن خرج اشپزخونه 6میلیون بزن 

ماعی 100برا نون 

یه ماکارونی 

یه مرغ 

.....واقعا میشه ؟

وزن و سلامتی بچه ها به خطر نمیفته؟

اخه ما هم یه تغییر شغل و تبدیل سرمایه داشتیم که یکم اوضاع فشرده شده 

درامد ماهی چهل پنحاه رسیده با ماهی 18,,19

من نوشتم مخارج رو 

کم کم ماهی دو میلیون گوشته 

دو میلیون افق کوروش که برنج روغن قند چای حبوبات شوینده و....

دو میلیون هم میوه فروشی گوجه خیار پیازسیبزمینی قارچ و سبزی و...

300فقط کارت خرید نان 

واقعا در عجبم و میخام راهنمایی کنین و تجربه هاتون بهم منتقل کنین 

که هم بچه ها توی سن رشد و باشگاه رفتن کمبود پروتیین و ویتامین و..نداشته باشن هم بشه کمی پسانداز کرد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وای وای وای  تو خود انگیزه ای والا     بخدا تو چشام اشک جمع شده  نوش جونت عزی ...

قربونت سارای عزیزم ❤️

سارا من منتظرم هاااااا 

هر شب به نیت اینکه سارای تونست خونه رو بگیره یانه باز میکنم این سایت 😍😉

زود باش دختر چیکار داری می‌کنی ؟؟

عجله کن که مسکن هم چند ماه بعد یه خیز برمیداره😉

2810