2777
2789

دوستان من دیروز رفتم با یه طلافروش آشنا صحبت کردم گفت مشکلی نداره طلا قسطی میده روش سودم نمیکشه ولی فی میزنه 

یعنی مثلا هر چقدر طلا بره بالا اینم با حساب اون روز میزنه 

اینطوری میصرفه برام 

زیاد نمیتونم بخرم مثلا اندازه ۱۰ تومن ۳ تومنشو اول بدم بقیش قسطی 

یا برم جایی رو پیدا کنم این مدلی نباشه فی نزنه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🍀🍀🍀🍀🍀خب خب منم یه کم پول داشتم که قرار بود باهاش ۲ونیم گرم پارسیان بخرم انقدر گفتن تقلبی داره رفتم امروز طلافروشی خاستم یه گوشواره نو بخرم برا دخترم بعد گفتم بدون اجرتاشم بیاره دیدم یه گوشواره تمیز داره فعلا برداشتم همین و برا پس انداز 

شاید برادخترم ماه بعد نو خریدم 

هدفم اینه که تااخرسال ۳۰ گرم بخرم انشالله😍 

بنظرخودم خوب حساب کرد ۲گرم و ۴۳۰سوت شد ۸۸۵۰ طلا گرمی ۳۴۰۹هزارتومن یکی زحمت بکشه برام حساب کنه چنددرصده؟ 

اون گوشواره نو رو هم میگفت ۹۶۰۰ و وزنشم ۲گرم و ۴۱۰و ۲۰سوت کمتر ازگوشواره فعلی 

حساب کردم پارسیان ۲ونیم گرمی میخریدم هم همین قیمت درمی اومد تقریبا 

انشالله قسمت همتون صندوقچه هاتون پرطلا🌻🌻🌹🌹

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

و انشالله جمعه هم تولد آقای همسر هست و میام یه گزارشم از اون میدم ....پنجشنبه هم روز دخترهست تولد خواهرکوچیکمو موکول کردن به اون روز که مامانم گفت بیا برای توهم پنجشنبه با اون باهم یکی میگیریم خداکنه کادوی خوبی بهم بدن 😊

سلام ، صندوق طلا رو توضیح میدید به چه صورت هست؟

سلام قشنگم صندوق طلا یعنی هر وقت پول دستم بود ٧٠٠ تومن ١ تومن میدم به طلا فروش اندازه پولم برام طلای خام ثبت میکنه وقتی زیاد شد میتونم ی تیکه طلا بردارم

دوستان من دیروز رفتم با یه طلافروش آشنا صحبت کردم گفت مشکلی نداره طلا قسطی میده روش سودم نمیکشه ولی ...

نه عزیز من نمیصرفه شما قراره رو پولت سود بیاد 

اگه قرار باشه اون برات جمع کنه و قیمت روز بهت طلا بده که خودتم توی خونه میتونی جمع کنی و یه باره ببری طلا بخری 

طلای دست دوم با اجرت پایین بردار یا الیزابت 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه عزیز من نمیصرفه شما قراره رو پولت سود بیاد  اگه قرار باشه اون برات جمع کنه و قیمت روز بهت ط ...

ممنون عزیزم از نظرت جدیدا نمیدونم چرا این شرط فی رو گذاشتن قبلا اقساطی اینجوری نبود

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنون عزیزم از نظرت جدیدا نمیدونم چرا این شرط فی رو گذاشتن قبلا اقساطی اینجوری نبود

من الان تو روبیکا یه پیج دارم برای رودان ده ماهه قسطی میده همون روز فاکتور میکنه و قیمت بالا نمیره کاش از اونجا کسی بود میرف حضوری تایید میکرد میگرفتیم 

البته گاهی میزنه به سرم ریسک کنم بخرم☹️

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم شما و همه دوستان طبق تجربتون وام از کدوم بانک راحتره حداقل ۱۰۰ یا ۱۵۰ بزاریم برابرش وام برداری ...

سپه خیلی خوبه 

ولی وام گیرنده حتما باید مدارک شغلی و چک داشته باشه

ضامن ها هم همینطور

رسالت هم چند تا وام گرفتم ولی باز برداشتش خیلی کوتاهه

من از سپه وام گرفتم ۱۹۵ میلیون ۳۶ ماهه قسطش ۷۳۰۰

اونوقت از رسالت ۶۵ گرفتم ۹ ماهه فک کنم ۷۲۰۰ دقیق یادم نیست

سلام سلام خوشکلا ودوستای هدفمند وپر انرژی خودم😘🥰

این چ روزه چن تا کار مفید کردم گفتم یه گزارش بدم.

بچه هام دیروز هوس پیتزا کردن ،گفتن بابایی اومد باید مارو ببره پیتزا بمون بده.

منم که هنوز باکس گردش و تفریح ورستوران به مبلغ مورد نظر نرسیده بود.

واز باکس خرج هفتگی هم فقط صد تومن مونده بود🫣

زود رفتم سراغ فریزر دیدم پنیر و گوشت دارم ،سس هم تو یخچال بود .

تو کابینت هم آرد داشتم مایه خمیر .

گفتم وقتشه خود کفا بشم ،دستور خمیر جادویی رو زدم تو گوگل ،فقط یه تخم مرغ کم داشتم واسه خمیر ،واسه مواد پیتزا هم فلفل دلمه ای وقارچ،

پسر بزرگم وصدا کردم بش گفتم مامان بیا این صد تومن به مغازه دار میگی یه تخم مرغ و دوتا فلفل دلمه ای وبقیه قارچ بت بده.

پسرم کلی غر زد که خجالت میکشم (قبلن از هرچیزی بالای دوکیلو خرید میکردیم ،)خلاصه موفق شدم راهی سوپری ش کنم .

خمیر پیتزه رو اماده کردم با پف عالی ،همسر جان که اومد زود پیتزارو انداختم تو توستر .

گفت نوشابه نگرفتی ،گفتم عزیزم هفتگیم تموم شده تو زحمتشو بکش.

بچه ها دوتا پیتزای مستطیلی بزرگ با مزه ی فوق العاده شد که اعصای خانواده خیلی هم راضی بودن با ۱۰۰تومن .

از خمیر (جادویی)😅 یه مقدار اضافه موند گذاشتم تو فریز .

تو دستورش نوشته بود میتونید ازش بعنوان خمیر پیراشکی استفاده کنید.

امروز قبل ناهار بچه هام گفتن گرسنه ایم ،منم زود خمیر ودراوردم حالت یخش که از بین رفت قالب زدم سه تا دونات متوسط بم داد سرخ کردم ودوتا کاکائو روشون اب کردم .

داره کم کم حس مفید بودن بم دست میده🤭

بچه ها این کارای به ظاهر کوچک تو دوماه پس انداز مو نزدیک ۲۰میلیون رسونده .

چقدر قبلن اسراف میکردم واز همه چی عقب.

2810