2777
2789
سلام عزیز دلم خوبی؟ ممنون که انقدر بمن لطف داری اتفاقا کاملا باهات موافقم من خودم قبلا داخل تاپیک ...

اگه میتونید از ترفنداتون که برای دخترتون استفاده کردین بگید ماهم بتونیم برای بچه هامون بهره ببریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین آبشده و شکسته کدوم بهتره از کجا بدونم مثلا قاطیش چیزی نباشه عیارش مثلا هیجده هست و ی ۷۵۰هم هست ...

شکسته برای مبلغ های پایینه

ابشده برای بالای بیست یا سی گرمه

فقط از حای معتبر باید بخری

وگرنه من و شما نمیتونیم بفهمیم

برای ابشده انگ روش باید باشه

برای شکسته ک مثل بقیه طلاهاست روش 750 نوشته

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
امیدوارم همیشه بدرخشی عزیزم  ما یه خونه 75 متری داریم  که طبقه سوم بدون آسانسوره  و ...

هممون یه فریبرز باغمیشه تو زندگیمون داریم ک در صدد ملکه کردن مان 

بماند ....

نمیتونی زمین و پول و بزاری رو‌هم یه خونه شهرستان بگیری اجاره یا رهن بدی ؟!

وووواااای دقیقا داستان طلاهای منم مثل شما انگار خودمون بلد نبودیم تصمیم بگیریم هر چی تو خانواده ما ...

پس انگار یه مرض جهانیه بین خانواده شوهر.اینا یه شب آرامش نداشتن از بس به فکرش بودن   تازه من خودم شاغلم و شوهرم نخریده،خرج بچه ها هم با منه و.....

سلام

دیروز که دیدم باز طلا اومد رو ۳۴۰۰ رفتم طلافروشی

من کلا شکسته میخرم چون اهل طلای زینتی نیستم همونایی که دارم استفاده نمی کنم ، طلاهای مینیمالم در حال حاضر استفاده دارم

۲ م از نقدی های که همسرم بهم داده بود داشتم، ده میلیون هم از حسابم گذاشتم 

بازم پول دارم ولی خب قیمت طلا نگاه می کنم که خورد خورد در حداقل قیمت ها بخرم 

من الان میتونم با رهن و طلا و پس انداز و وام خونه دوم تو حومه تهران در حد حداقل ۲ تومن بخرم ولی چون برام رفاه مهم تره فعلا ترجیح میدم صبر کنم تا یه هو خونم رو بزرگ تر کنم 

امیدوارم تصمیمم درست باشه

before i die i want to be happy and make others happy
کاش تو سپه سپرده گذاری میکردین دو ماهه بدون دردسر وام میده

عزیزم شما و همه دوستان طبق تجربتون وام از کدوم بانک راحتره حداقل ۱۰۰ یا ۱۵۰ بزاریم برابرش وام برداریم 

اقساط کم مدت طولانی 

از بین رسالت و مهر و سپه کدوم راحتره 

ما چک و ضامن سخت پیدا می‌کنیم 

اما خودمون سند خونه و جواز کسب پدرم و فیش حقوقی بازنشستگی پدرم هست 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دیروز که دیدم باز طلا اومد رو ۳۴۰۰ رفتم طلافروشی من کلا شکسته میخرم چون اهل طلای زینتی نیستم ...

گلم امکانش هست بهم بگید از کجای بازار شکسته میخرید و براتون چیجوری حساب میکنن مثلا چند درصد چیجوریه؟ اگر آدرس یا اسم مغازه رو نمیتونید بدید من درخواست دوستی میدم لطفا بهم بگید.تجربه ای از خرید شکسته تا الان ندارم میخوام یه جا که خوب باشه برم خرید امتحان کنم.

سلام صبح بخیر خیلی ممنون که نکات خوبی گفتی🌹 چندتا سوال دارم اگر جواب بدی ممنون میشم ۱♦️اول هزی ...

سلام ظهر بهیر 

بله اول هزینه اعتبار سنجی کم میشه بعد میتونی درخواست وام بدی.... هزینه اش: ۵٠هزار هست. 

سوال دومت: نمیدونم اون رو. ولی فک کنم در اون مرحله باید بمونه. 

بله برای خرید سفته هم هزینه ازت میگیرن. 

حتما برنامه آی کاپ نصب کن... برای خرید سفته هم خودت هم شوهرت..... و اونجا هم کلی هزینه میخواد: 

یه ۱۲تومن 

۲۴تومن 

فک کنم یه ۲٠تومن هم بود. 

خلاصه که وام الکی نمیدن کلی دردسر داره و صبر و حوصله😒😒😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم من کرمانشاهم اگه دوستان هرکسی خواست اینجا میتونم معرفی کنم شرمنده تهران نمیشناسم ولی همه طلا ...

الهام جان بمن معرفی میکنی کرمانشاه کجا بگیرم طلا؟ اگرم پیج داره ادرسشوبدی. من موقتایکی ازشهرستاناش زندگی میکنم اینجامیشناسم ولی خودکرمانشاه نه

لطفالایک نکنین. 
و منی که پول گذاشتم بل.و وام بگیرم☹️☹️☹️..بردارم پولمو؟🤔 ویپاد وام گرفتم ،منتظرم قسطاش شروع بشه

بلو فقط یک بار گویا میشه وام بگیری. 

و قسطش زیاد و سخته..... مثلا ۴تومن ۶ماه  و قسطش ۷٠٠و خورده ای میشه. 

بانک مهر درسته سرعت امتیاز دهیش کمه ولی قسط هاش بهتره.... مثلا برا ۱۲تومن.. ۱۸ماه رو ۷۵٠اینا فک کنم بشه. 

میزان قسط و ماه های پرداختش بهتره. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

به نام خدا 💓

سلام به خانوم های عزیز خب اول بگم که تازه رسیدم به این صفحه و بزوررررر تموم کردم ازصبح که ازجام بلندشدم سریع خوندم که عقب نمونده باشم ....

ازاونجا بگم که دیروز تولدم بود 🥳🥳🥳

ازصبح که پاشده بودم همش چشمم به گوشی بود که زنگ بزنن یا پیام بدن حتی شده یه تبریک خشک وخالی بگن که .....هیچکس نگفت که نگفت خلاصه شب که آقاهمسر اومدن همش چشمم به دهنش بود که بگه دیدم خیررررررخبری نیس که نیس منم با لب و لوچه ای آویزون و بی حال و حوصله سریع شام دادم و گفتم من کمی خسته ام میرم میخوابم راستش خیلی دلم گرفت که حتی منو لایق یه تبریک خشک وخالی ندونسته آیا این مردی باوجود تمام سختی و مشکلاتی که طی هشت سال باهم گذروندیم من همیشه براش میگرفتم اون چرا نگرفته چی شده که ؟‌؟

همینطوری زیرپتو بودم و بغض کرده بودم عین بچه های پنج ساله (خانوما تواینطور روزها آدم از شریک زندگیش توقع داره دیگه)که صدای باز وبسته شدن در اومد فکرکردم همسری رفت خونه باباش که یهووووووو دیدم با یه کیک وایساده بالاسرم منم خدا شاهده همینجوری 🥹🥹🥹🥹🫠🫠 بغضم ترکید و کلی پریدم بالا و پایین وخوشحال شدم و کلی ب و س و ب غ ل ش کردم بهش گفتم این کیک از صدتا سرویس طلا برام باارزشتر بود با اینکه میدونست دلم گوشواره میخواست و با اینکه میدونستم دستش فعلا خالیه و تازه کارش افتاده رو غلطتک دیگه به روش نیاوردم بنده خدا گفت انشالله تا سرماه خوب کار کنم کمی من میذارم و وام ویپادت رو بردار سرماه گوشواره میخرم برات و من کلیییییییی ذوق🤩🤩🤩🥹🥹🥰

.......خانوما شاید بگید الان این حرفا چی بود گفتی ولی ....

خداشاهده برای منی که تامرز طلاق رفتم و برگشتم 

برای منی که شوهرم انقدمغروربود که یه تبریک خشک وخالی هم نمیگفت تا دوسال پیش....

برای منی که تمام وجودمو گذاشتم از همه چیم زدم از خونه مادرم رفتن زدم از لج بازی هام زدم این یه کیک کوچیک همسرم و حتی حرفایی که بهم گفت حتی اگه درحد حرفم بود برام خیلی ارزشمند بود چون نتیجه تلاش هامو توی کلمه به کلمه حرفاش دیدم و خداروووووووهزاران بارشاکرم بابتش.

و امروز هم همسرم ۲۰۰دادن که پیشم باشه بابت خیارو گوجه و ...که وانتی میاره جلو در بخرم و منم دریک حرکت انتحاری💥 سریع رفتم از حقانی یه ۵۰ سوتی به مبلغ ۱۷۰تومن سفارش زدم و اینگونه شد که اولین طلای امسالمم خریدم اگرچه کمه ولی خداروشکر که دارم در راستای هدفم حرکت میکنم ۳۰مونده ته کارتم که با اون سه تا خیار و سه تا گوجه میخرم .....🤲🤲🥰

2810