2777
2789
عزیزم میشه منم راهنمایی کنید ما ی واحد دیدیم  متراژ و لوکیشن و نقشه مورد تایید طبقه دوم کلا ۴ ...

سلام عزیزم. نمیدونم دیگران جواب دادن یا نه ولی من الان پیام رو دیدم جواب میدم. 

موقع خرید خونه پارکینگ خیلی مهمه حتی اگر خودتون ماشین ندارید و به پارکینگ احتیاجی ندارید باز هم سعی کنید خونه با پارکینگ بخرید چون موقع فروش خونه بدون پارکینگ رو مجبور میشید پایین تر از قیمت بدین. 

درسته عزیزم دوستمون هم به لوازم تحریر اشاره کرد خوبی این لوازم تحریر این که خودمم میتونم وایسم واز ک ...

پیشنهاد :ببین اگه میخوای خودت کار کنی حتما سلولزی بیار .دستمال پوشک کیسه زباله.....خیلی خیلی خوبه و درآمد داره. خرید عمده از عمده فروش بکنید.خواستی بگیری زودتر اقدام کن .

در کل چیزهایی که مربوط ب صنعت نفت هست چند ماه بعد خیلی بالا میره . تونستی بخر الان

لوازم ماشینم همینطور ‌.مخصوصا لوازم ماشین چینی .حالا سررشته نداری همون اولی خوبه براتون.موفق باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید ما ی واحد دیدیم  متراژ و لوکیشن و نقشه مورد تایید طبقه دوم کلا ۴ ...

منم با دوستمون موافقم 😇

شما که خیلی وقته میگردید حیفه خونه بدون پارکینگ بگیرید تا آخر اردیبهشت خوب بگردید من شنیدم خرداد شاید قیمتها تغییر کنه مخصوصا اگه پولتون نقده 🌸

موفق باشید🙏

برای خورشید پس از شبهای طولانی
عزیزم میشه درخواست دوستی بدم تو خصوصی از زندگیم میخوام برات بگم راهنماییم کنی  ی حس آرامش دارم ...

قربونت برم من ❤️ لطف داری 😍

در خدمتم عزیزم منتها نباید عجله داشته باشی عزیزم 

خصوصی خیلی شلوغ

و همینطور اینجا که کلللی عقبم 

امتحان های دخترم هم شروع شده 

اصلا فرصت سر خاروندن نمونده برام 😊😉

سلام عزیزم ممنون که اینا رو گفتی تا انگیزه بشه برای هممون.🥰 ببخشید چرا لباس نیاورد؟ (چون خودم دار ...

سلام خواهش میکنم 

من استان گلستان هستم مطمئنا تهران قیمتها مناسبتره 

اتفاقا می‌گفت تابستون برم تهران یه سری جنس بیارم با اونایی که کار می‌کنه مشورت کرده 

تازه توی فکر رفتن به بانه و جوانرود و بندر گناوه هم هست 

وسایل پلاسکو نمیفروشه وسایل برقی و ظرف و ظروفه 

لباس دردسرش بیشتره باید حتما 6تا سایز رو بگیری یه وقتی یه سری سایزهاش روی دستت میمونه  

اطلاعاتی در مورد لباس به اون صورت ندارم عزیزم 

انشاءالله شما هم توی کارتون موفق باشین❤️🌹

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

مثل همیشه عالی نسرین جون👌

من یادمه تو تاپیک دورهمی بحث این بود که شما اهل کجایی بعد منم گفتم من اسم و عکس کاربرا یادم نمیمونه ولی نسرین جونو یادمه چون  چشم بد دور خیلی خوب پس انداز  مخفی میکرد 😇🫶

فقط ببخش اینو میگم عزیزم هیچوقت به فرزندتون نگید این که خریدم مال شماست چون بچه یه جوری عذر میخوام طلبکار بار میاد و پرتوقع میشه😏 همسر من یه زمین برای پسرامون خریده بود خیلی وقت پیش البته به نام خودشه ولی چند باری گفت این مال شماست و از این حرفا بعد پسرم یه بار که صحبت پول شد گفت زمین منو بدید من خودم فلان کار رو باهاش بکنم🙄 منم گفتم حواست باشه تا من و پدرت زنده هستیم شما تصمیم گیرنده نیستی تو این موارد 😐فقط میتونی مشاوره بدی🤔 البته بچه با بچه و پسر با دختر فرق داره ولی در کل جایگاه پدر و مادر باید حفظ بشه و بچه ها بفهمن ما کارگر و خدمتکار و حساب پس اندازشون نیستیم 🫤دوستانی که بچه هاشون هنوز کوچیکن شاید این حرف منو درک نکنن ولی وقتی بزرگتر شدم دستشون میاد😊🤨

آفرین به شما واقعا بعضی از این خانومای تاپیک بینظیر هستن تو کاردانی و مدیریت و کدبانو گری خوش به حال همسراشون 

خدا از این خانومای با تدبیر نصیب پسرامون کنه بگید آمین🤲🤲🤲🤲

برای خورشید پس از شبهای طولانی

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

بالاخره خوندم و تمومش کردم هووووووووف  

دوستان اگر سوالی پرسیده بودین یا جایی تگم کرده بودین که جوابی ندادم حمل بر بی ادبی یا بی اعتنایی نباشه 

همونطور که میدونین چند روزه رو نبودم و ماشالله بهتون که اینقدر فعالید کلی صفحات رو عقب افتاده بودمووووو نخونده بودم 

دیشب نشستم به خوندن و بالاخره ساعت تمومتون کردم 🤪🤪

و واقعااا فرصت اینکه تک به تک سوالا رو بخونم یا تو پرسش ها شرکت کنم نبود 

در ضمن خواستم تبریک بگم به همه ی اونایی که اینمدت خونه،زمین ،ویلا ،آپارتمان،باغ یا باغچه خریدین 

دخترا مبارکتون باشه و صدای خنده ها و شادیهاتون توشون بپیچه 

@نسرین66   جون باغ شماهم خیلی خیلی مبارک خانممممم🤩🤩

همینطور یه تبریک کلی مخصوص جمع دوستانی که طلا اعم از گوشواره و مدال و پلاک و زنجیر و دستبند و ….سکه حالا هر نوعش خریدین کلی مبارکتون باشه صندوقچه ی طلا و سکه هاتون پر و لبریززززز💰💰💰دخترا دونه دونه اسم نبردم عزیزی از قلم نیفته

عشقاییم که وسیله مسیله ی منزل گرفتن لوازم آرایشی بهداشتی گرفتن لباس و خلاصه اینکه نو نوار شدن هم نوش جون و روحتون به دل خوش استفادشون کنین 

@masumehjoon    

تلویزیون شما هم خیلی خیلی مبارکاااا خانمممم😍😍انشالله شاهد لحظات خوش زندگیتون باشه 

خلاصه اینکه دخترا ماشالله به این مشارکت و پویاییتون دمتون چیززززز

فقط مثل همیشه ازتون خواهش میکنم از پست های غیر ضرور و غیر مرتبط پرهیز بشه (البته یه سری پستای غیر مرتبط هم هست که نکات نوع دیگه ای مهم داره که اونارو هم انتقال دادم اونور)ولی همشون اینطور نیستن 

از خوش و بش های معمول تیکه پاره کردن تعارفات روز مره جداااا جدااا پرهیز بشه 

توجه داشته باشین با پارازیت هایی که گاهاااا بین پست ها میندازن نه ریپلای کنید نه در صدد جواب دادن بر بیایید حتی اگر رو پست شما ریپ شده بود کلااا جوری ازش عبور کنید و بی پاسخ بگذارید که طرف به خودش شک کنه که آیا اصلااا پست منو دیدن ؟؟؟😉🤔🤔

در کل مراقب خودتون و خوبیهاتون باشید 

مرسی از تک تکتون که با اشتراک گذاری نکات مهمی که میدونید دینتون رو در حق بقیه ادا مبکنید  

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون گلم لوازم تحریر دور و اطرافمون چندتا هست  ولی به سوپر مارکت یا عمده فروشی هم فکر م ...

انشالله که بهترین تصمیم رو بگیرین عزیزم،ولی اگه میبینی همسرت واقعا ناخوشه و در توانش نیست فعلا تنهایی به مخارج خونه برسه،حتما کمکش کن بالاخره زن و شوهر روزای سخت باید بیشتر همو دریابن،معصومه جون و اکثر خانمای تاپیک نمونه بارز پشت به پشت هم  دادن هستن...

الان شما غیر مدیریت هزینه های منزل باید پا به پای همسرت بیرون همراهش بری تا خودش و کارش جون بگیرن بعدش میتونی تصمیم جدید بگیری.

میدونم که خودتون بهتر میدونی منو ببخش اگه زیاده گویی کردم❤💙   

یعنی چی😐 یعنی اونیکی ممکنه تقلبی باشه؟ خوب ازاین شرایط استفاده میکنن این طلا فروشا برا ....مردم🤦 ...

گفت اون که برند خودمون هست دیگه هیچ تقلبی در کار نیست ولی متفرقه ها رو ما خودمون می خریم از بیرون

دخترم عاشقتم
اتفاقا انقد خوشحالم ک خریدم بابام همیشه شکم پر دوست داره هروقت بیاد خونم درست میکنم اسنک داداشم دو ...

سلام عزیزم میشه مارک سرخ کن بگین و اینکه راضی هستین ازاین برند؟

و چند خریرین

2810