2777
2789
همه اینارو که براتون نوشتم کلی خاطره برام مرور شد از اول ازدواجم تا به الان 😅 بعضی وقتا به عقب نگا ...

@sareh135612   پست آرامیس رو با دقت بخون ببین از مجردیش طلا میخریده الان به این نقطه رسیده😍😍😍 نگوووو طلا گرونه مطمئن باش همون موقع هم که گرم ۵۰تومن بودد و میخرید اونقد راحت نبود وبازم گرون بود ولی میخرید هرچقد توانش بود میخرید...

وقتی روزی۱۶۰تومن خوراکی میخری یعنی بابا پول توجیبی خوبی بهت میده کم پولی نیست.‌‌..از خونه لقمه ببر وحتما حتما سعی کن تو برنامه غذایی روزانت مفید خوری باشه چون سن حساسی هستی بجای هله هوله مغزیجات وآجیل ومیوه بخور.هفته ای۸۰۰اگه۵۰۰رو بذاری کنار میشه ماهی۲میلیون میتونی هرماه سکه بخری.راستی برا خودت حساب ویپاد باز کن پولاتو بریز داخلش وام بگیر تا زودتر به اپل واچ وآیفون برسی😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما 1و پونصد دارم چه کنم چی بخرم تا پنج شنبه 900هم برام بابام میده باهم برم یه چی بگیرم یا همین و ...

برو انگشتر مینیمال بخر همون پنجشنبه که بابا پول رو داد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلامممممم

اومدم کارایی که خودم انجام میدم و بگمم شاید براتون مفید باشه

¹توی حیاط خلوتم بذر کاشتم که دیگه نخام پول فلفل خیار گوجه بادمجون بدم هم از حیاطم استفاده مثبتی کرده باشم

²وسیله های پلاستیکی و جمع میکنم مثل جای مایع ها بطری ها و.. میریزم تو گونی و گزاشتم حیاط خلوتم وقتی چنتا کیسه شد به ضایعاتی میفروشم

³ هر وقت میرم ارایشگاه تقریبا بعد ١٠ روز پشت لب و ابروهام در میاد ولی صورتم همچنان صافه خودم با موچین و بند تمیزش میکنم و هر ٢٠ روز ی بار میرم ارایشگاه

⁴ خیاطی هزینه کلاساش رفته بالا از کانال ها و اپارات اموزششو رایگان میبینم

⁵تو خونه ما سیب خورده نمیشه و من به کمپوت تبدیلش میکنم که دوروزم تو خونه نمیمونه و همش خورده میشه

⁵قرعه کشی ١٢ تومنی شرکت کردم

و صندوق طلا باز کردم

امید وارمم مطلبم مفید باشه براتون

خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنم کارهای روزمره گی رو انجام دادم یه نیم ساعت ساعتمو کوک کرد ...

ماشالله بهتون خانم پرانرژی😍👌

احسنت به شما که انقدر خالصانه بیان میکنید،واقعا حرف هاتون از جنس طلاست👌

چقدر کیف کردم از عشق بین شما و همسرتون چه بیان لطیفی  سرشار از عشق 😍💖

تلوزیون جدید هم کلی مبارکه انشالله.

احسنت که راهنمایی میکنید و باعث میشید کانون خانواده ها گرم تر بشه‌

هرچند این فضا برای ارتقای سطح مالی دوستانه ولی خواستم ازتون تشکر کنم که انقدر صادقانه همه چیو بیان میکنید🤗

راستی توی پیام هاتون متوجه شدم فرش میبافید واااای که چه ذوقی کردم😍 یه بانوی هنرمندید 👌 احسنت به شما.

ای کاش مثل امثال شما زیاد باشن.

نور امید هستید...

کاملا جان از شما چند ماه طول کشید تا جواب اومد؟؟ و اینکه برای نتیجه خودشون پیامک میدن؟؟ 

نه پیام نمیاد

سری قبل حدود یکسال طول کشید

این سری میگن حدود شهریور بروزرسانی میشن

تاریخ عضویتم😅😅
کارت زیپاد دخترم اومد نوشته موجودی ۰ حتی یه ده زدم امتحانی ولی بازم صفره چه کنم؟

سلام برا بچه های زیر ۵ سال موجودیشون صفره

۵۰ تومن رو نمیزنن براشون و حتی کارت فیزیکی هم صادر نمیشه

ده تومن خودت که گم نمیشه شاید باتاخیر بیاد

کلا سیستمش کنده چند وقته

ظاهرا ثبت نامی های جدید ترافیک ایجاد کرده

من هم زیر ۵ سال دارم هم بالای ۵ و ۷

همشون اختلال دارن

تاریخ عضویتم😅😅

امروز و کلی کار مفید کردم

اول که برا ناهار مونده بودم چی بگیرم هرچی سبک سنگین کردم چیزی دستگیرم نشد سیب زمینی و تخم مرغ و تن ماهی

هرکدومش هم باب میل یک کدوممون نبود و کلی هزینه اضافی ایجاد میشد

آخرش ماهی و شوید پلو گذاشتم که دخترم عاشقشه

شامم مهمون اومد جوجه و سوپ درست کردم موادشو کامل داشتیم 

سبزی خوردن و دوغ و یه دونه نوشابه هم داشتیم شد مخلفات 

مهمون هم خواهرم و بچه هاش بودن راحتیم باهم

بجز کنترل هزینه ها،معمولا خریدای خونه با خودمه و نی نی چهارماهه دارم سعی کردم بخاطر هردو مورد بیرون رفتن و خریدکردن رو مدیریت کنم

تاریخ عضویتم😅😅
نه پیام نمیاد سری قبل حدود یکسال طول کشید این سری میگن حدود شهریور بروزرسانی میشن

عزیزم ما دهکمون ۱۰ هست

اگه اعتراض بزنیم احتمال داره پایین بیاد؟

اعتراض بزنیم بدتر یارانه رو قطع کنن😅

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

مبارک باشه نسرین جان 😍♥️

از همچین مادری چنین دختری انتظار میره، خدا حفظش کنه ♥️

عزیزم ما دهکمون ۱۰ هست اگه اعتراض بزنیم احتمال داره پایین بیاد؟ اعتراض بزنیم بدتر یارانه رو قطع کن ...

ده قبلا میگفتن کلا تعلق نمیگیره

ولی اطراف خودمم ۱۰ یارانه بگیر هست

از چند سال پیش و سالهای اخیر زمان معیشتی ها اعتراض زدیم وصل شد،هرگز مشکلی پیش نیومده

این سری هم دهک هامون بدون استثنا اومد پایین

منم طبق تجربه خودم میگم 

فک نمیکنم مشکلی باشه ولی دهک ده رو بزن بدون تردید

بالاتر از سیاهی که رنگی نیست😁

اگه خیلی حساسی بیشتر تحقیق کن عزیزم🌷🤩

تاریخ عضویتم😅😅
ده قبلا میگفتن کلا تعلق نمیگیره ولی اطراف خودمم ۱۰ یارانه بگیر هست از چند سال پیش و سالهای اخیر زم ...

اطراف ما اکثرا دهک ۱۰ هستن که به بعضیا یارانه میدن...

تازه یه سری ها طرح فجرانه وقبلا معیشتی هم میگرفتن😅(برادرهمسرم هست که دقیق اطلاع دارم)

اصلا معلوم نیست رو چه حسابی دهک بندی و کالابرگ اینا میدن...انگار شانسی انتخاب میکنن😀

نمیدونم والا میترسم اعتراض بزنیم همین یارانه رو قطع کنن...

بالاخره ماهی ۱و۲۰۰ هم غنیمته...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
اطراف ما اکثرا دهک ۱۰ هستن که به بعضیا یارانه میدن... تازه یه سری ها طرح فجرانه وقبلا معیشتی هم میگ ...

دهک بندی بیشتر معیارش کارتخوان،گردش حساب،پلاک فعال هست

وگرنه سند ملک و اینا خیلی تاثیری نداره 

و صدالبته داشتن بیمه و حقوق ماهیانه 

تاریخ عضویتم😅😅
2810