2777
2789
سلام دوستان ممنون از تجربیات با ارزشتون  راستش خیلی دوس دارم یه کار خونگی انجام بدم چندسال خیا ...

عزیزم اگر توی سوپری محل کسی باشه اشنا و معتمد میتونی ترشی درست کنی برات بفروشه

و به اشنا بفروش کم کم دهن به دهن میچرخه و مشتری هاتون بیشتر میشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
عزیزم بنظر من بجای اون سه تا سوپر مارکت و لوازم تحریر خیلی بهتره 

ممنون گلم لوازم تحریر دور و اطرافمون چندتا هست 

ولی به سوپر مارکت یا عمده فروشی هم فکر می‌کنیم فقط می‌ترسیم شوهرم مریض حاله کم توان نتونه از پسش بربیاد 

امروز میگفت مغازه لوازم یدکی ماشین دارم بهش فکر میکنم ولی من از این شغل سر رشته ای نداشتم چیزی نگفتم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لوآزم تحریر فانتزی هم خیلی تو بورس هستن که البته باید دکور شیکی هم داشته باشین محله ای که تصمیم دا ...

درسته عزیزم دوستمون هم به لوازم تحریر اشاره کرد خوبی این لوازم تحریر این که خودمم میتونم وایسم واز کار با کامپیوتر و لبااپ سر رشته دارم میتونم تحقیقات و اینا پرینت بگیرم 

ولی درمورد لوازم یدکی ماشین شغل مردونس من نمیتونم کمک حال باشم

سلام دوستان 

من تازه ویپاد نصب کردم میشه لطفا  راهنمایی کنید اینجا ک زده مراحل بازپرداخت ۴ ینی تو ۴ قسط باید تسویه کنیم؟ و اینکه ب صورت کارت خریده یا میاد داخل حساب میتونیم برداشت کنیم ؟

پیشاپیش ممنون 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

سلام دوستان  من تازه ویپاد نصب کردم میشه لطفا  راهنمایی کنید اینجا ک زده مراحل بازپرداخت ...

منم ثبتنام کردم ولی هنوز کارتم نیومده مبلغی هم توش نریختم هنوز

عزیزم خیلی دلم گرفت از حرفت من برات خیلی دعا میکنم انشالله خیلی زود مادر میشی 😭😭 انشالله به حق ام ...

وای عزیزدلم ممنونم بابت دعای قشنگت. دلم لرزید🥺

حتما حتما میرم پابوسش.

انشالله تن شما هم سلامت باشه . در پناه خدا باشید 🙏

سلام دوستان  من تازه ویپاد نصب کردم میشه لطفا  راهنمایی کنید اینجا ک زده مراحل بازپرداخت ...

باید با دیج.ی پی یا آپ نقد کنی اما وام یک تومنی یه جوریه باید ۱ تومن داشته باشی تا بتونی ۱ تومن وام و استفاده کنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام عزیزم

وام یک تومنی باید یک تومن هم خودتون تو حساب داشته باشین تا بتونین استفاده کنین بقیه مبالغ نه

بصورت اعتبار خرید هست اما با کیف پول اپ،حساب بورسی یا کیف پول دی ج ی پی (دی ج ی کالا) میتونین برداشت کنین

بله در ۴ ماه یا یکجا میتونین تسویه کنین اگه قرارع با این حساب کار کنین و پول بزارین بمونه میتونین بعد از اینکه مهلت ده روزه مصرف اعتبار گذشت یکجا پرداخت کنین تا وام های بعدی زودتر براتون باز شه

باید با دیج.ی پی یا آپ نقد کنی اما وام یک تومنی یه جوریه باید ۱ تومن داشته باشی تا بتونی ۱ تومن وام ...

عزیزم من نصب کردم ولی خوب قبلا حساب پاسارگاد نداشتم 

الان درخواست کارت کردم اس تایید اومد که به این شماره کارت و نام و آدرس ارسال میشه 

سوالم اینه آیا بدون اینکه یه هزاری تو حسابم باشه رایگان کارت و میفرستن

عزیزم من نصب کردم ولی خوب قبلا حساب پاسارگاد نداشتم  الان درخواست کارت کردم اس تایید اومد که ب ...

بله عزیزم منم بعد تحویل کارت پول زدم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببخشید عزیزم این پیام اومده یعنی کارت میفرستن برام همش احساس میکنم ارسال کارت و فعال نکردم

میاد چند روز صبر کن

2810