2777
2789
ممنون معصومه جان  @masumehjoon ‍   بهمون دلداری میدی عزیز دلم خدا خیرت بده  ...

لوآزم تحریر فانتزی هم خیلی تو بورس هستن

که البته باید دکور شیکی هم داشته باشین

محله ای که تصمیم دارین مغازه بزنید ببینید پتانسیل این کار رو داره یا نه؟

الان چون اکثرا تک فرزند یا نهایت دو فرزند هستن خیلی برای بچه هاشون هزینه میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ۴۵روز ۲۰تومن بزارم .بانک ۲۰تومنم ویپاد میده قسطش چقدره؟هرماه.وچند میلیون میگیره بجای ۲۰تومن

با ۲۰ میلیون روزی دویست تا سکه میشه برای ۲۰ میلیون ۶ماهه۹۰۰۰ سکخ  و ۱۲ ماهه ۱۸۰۰۰ احتیاجه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دوستان جان شب تون بخیر.

من خودم خانه دارم و درآمد ازخودم ندارم نحوه ی مدیریت مالی م توی خونه خوبه اما حس خوبی ندارم که درامدی ندارم. اینجا اکثرا خانه داریم فکر میکنم کاش در کنار مدیریت بیایم راه های خلق درآمد هم بیشتر بهش بپردازیم خیلیا واقعا بهش نیاز دارن هم از نظر مالی هم اون حس استقلالی که ایجاد میکنه. 

سلام دوستان ممنون از تجربیات با ارزشتون 

راستش خیلی دوس دارم یه کار خونگی انجام بدم چندسال خیاطی میکردم ولی الان امکانش نیست 

با خمیر هواخشک هم کار کردم به عکس زحمتش فروش آنچنانی نداره گلدوزی هم تا حدودی یاد دارم 

اما تعریف از خود نباشه کل فامیل از آشپزی و ترشیام تعریف میکنن

میشه با اینکارا کسب درآمد کرد ؟ میشه راهنماییم کنید چیکار کنم ؟ 

البته یه پسر ۹ ماهه دارم 

و تو اینستا هم زیاد فعال نیستم 

ممنون عزیزم من حسابدارم صبح جایی ثابت مشغولم شغل دومم مربوط به همینه و یه سری سامانه های دولتی که ...

پرروزی باشین گلم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
فک نکنم اداره قبول کنه امتیازمون رو به کسی بفروشیم خودم دلم میخواد بخریم از یه طرف میگم بدون آسانسور ...

گلم حتما بخرش

پولتون جمع و جور میشه. به اضافه اینکه تا وام ها و قرض ها رو بدین قیمت خونتون بیشتر میشه

یک سری از خونه ها به خاطر یک سری شرایط باید ارزون تر از خونه های مشابه بدون اون اذیت ها باشه دیگه

اینطوری مشتری خودشم داره

مثلا خونه های طبقه بالا بدون اسانسور

خونه های کنار مسجد و مدرسه

خونه های کنار باشگاه های ورزشی (به خاطر موزیک بلند)

خب اگه مثلا در اخر 200 300 تومن کمتر از خونه های مشابه بدون این موارد قیمت بدین، مشتری پیدا میشه

خیلی ها مثل شما هستن که نیازمند یک خونه زیر فی هستن تا براشون یک سکوی پرتاب بشه به سمت خونه های بهتر. هرچقدر هم سختی داشته باشه به شرط قیمت پایین تر میخرن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب جونم براتون بگه که این پس انداز های کوچک عزیزتون رو تا میتونید از همه مخفی کنید.... من شاغلم حدود ...

عزیزم جلوی ضرر و از هر جا بگیری منفعته 

بابام میگه وقتی نتونی حرف خودتو خودت نگه داری نفر‌دومم میشه جارچی 

مخفی برای اونایی ک همسرشون همراه نیست حالا به هر دلیلی و یا به هر شکلی 

من همسرم میدونه دارم  و میدونه بهش نمیدم 

دلیلمم حرف و حرکت خودشه 

من واقعا ده هزار تومنم برام ارزش داره 

هرکی میگه ده تومن چیه من تو دلم میگم ده تا ده تومن میشه ۱۰۰ همین طور پول رو پول جم‌میشه 

حالا در امد من نهااااایتا دو‌میلیونه ینی اگر بازار کارام‌خوب باشه 

ولی شکر خدا راضیم همینم نداشتم چند سال 

سلام دوستان ممنون از تجربیات با ارزشتون  راستش خیلی دوس دارم یه کار خونگی انجام بدم چندسال خیا ...

یه دوستی داشتم از ترشی ساده شروع کرد  بعد کم کم ترشی لیته ترشی سیر ترشی بادنجون شکم پر و..

خودم هم ازش خرید داشتم هم با انصاف بود هم کارش فوق العاده تمیز وخوش طعم.

بعد به مرور لواشک ،سرکه ،اب لیموترش تازه ،و...

والان نزدیکه ۸ماهه با تولید کالباس شروع کرده (انگار کلاس رفته)بعد سوسیس وهمبرگر .

از این سه تا آخری فوق العاده فروش داره 

یعنی یه استوری میزاره تولید کالباس دارم یا سوسیس ثبت سفارش کنید ،استوری بعد میگه تکمیل ظرفیت

خمیر فلافل ،سبزی خورشتی وسبزی آش هم اماده میکنه

راستی عزیزدلم ممنون بابت دعای قشنگت. خدا از دهنتون بشنوه. آرزوی چندین ساله منه که مادر بشم. توی ا ...

عزیزم خیلی دلم گرفت از حرفت من برات خیلی دعا میکنم انشالله خیلی زود مادر میشی 😭😭

انشالله به حق امام رضا خیلی زود صدای بچه بپیچه تو خونتون 💔💔 شماهم با نی نی تون برید پابوس آقا 

سلام دوستان تاپیک رو خیلی وقته به صورت خاموش دنبال میکنم و عر وقت تاپیک رو میخونم کلی انگیزه میگیرم ولی به محض اینکه چند روز نمیام تو سایت کلا پس انداز کردن یادم میره😅

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
2810