2777
2789
اخه به ۹ تومن چی میدن .طلا الان طوری شده بفروشی پول یه ماشین نمیشه .‌من خودم زمونی که طلا ارزون بود ...

عزیزم منظورم مقدار بود مسلما اگه بیشتر میگرفت سودشم بیشتر بود امیدوارم قصدتون بیراهه کشیدن تاپیک نباشه و من سهوا جواب داده باشم شب خوش

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام برو قسمت پروفایل اونجا کد دعوتت هست اینم کد منه خواستی بزن R4W8WNحروف بزرگ انگلیسی

گلم مال شما نشد انگار باید فقط عدد باشه فکر کنم شما واسه ویپاد دادی

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه جدی؟ ممنون امشب حتما بهش سر میزنم😍 از همون اول اول؟ همون خاطره هایی که از سالای اول ازدواجش میگ ...

خیلی چیزا نوشته عزیزم ولی من متاسفانه از ذهنم میرهدهی باید برم بخونم😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب جونم براتون بگه که این پس انداز های کوچک عزیزتون رو تا میتونید از همه مخفی کنید.... من شاغلم حدود ۲۰-۲۵ در ماه درآمدم هست که مقداریش خرج خونه و قسطا میشد یه مقدارش هم خرد خرد طلا میخریدم که مخفی میکردم،یه بار شوهرم خیلی ناراحت بود که این ماه فلان مقدار پول اومد و الان هیچی نموند منم مث یه زن نموووونه رفتم و جعبه طلا ها رو آوردم وسط که بفرماااا   ببین چه خانمی هستم برات  

دیگه گفتن همانا و برباد رفتنش همان. آقا رفت به مادرش گفت و ازون ب بعد هرچی میشد هم خودش هم خانواده ش میگفتن طلای فلانی... حتی ماشین ما با اینکه خیلی خوبه و مدل پارساله خانواده ش میگفتن ماشینتو عوض کن، خونه بزرگتر رهن کن و فلان کن و.... یه دعوای بزرگ هم شد و در نهایت طلاها برای خرید ملک از دست رفت. ناراحتش نیستم ولی اینکه برای هرچیزی اسم طلای من میومد عصبی میشدم

ممنون گلم همچنین شما سمت ماهم بارون بود دودل بودیم ولی رفتیم خوب بود شکرخدا فقط مشکل جا گرفتن هست م ...

خدارو هزار بار شکر که فروش داشتین

اره حتما روزها برین بازار روز و شبها مغازه 

باید جای ثابت داشته باشین، یا بکردین ببینین کسی حاشو میفروشه، سمت من جای خوبو از چهارتا پنح تومن میفروشن

من امروز نشد برم بخاطر بارون انشالله ببینم فردا چی میشه

بازار فردام پول عوارض زیاد میگیره صد تومن، جامم جای خوبی نیس پاخور نداره ببینم میشه فردا اگر کسی نیامده باشه جاش بساط کنم،،، انشالاه همیشه پرفروش باشید،، برامنم دعا کنید عزیزم

خب جونم براتون بگه که این پس انداز های کوچک عزیزتون رو تا میتونید از همه مخفی کنید.... من شاغلم حدود ...

متاسفانه مشکل بزرگ خیلیامون از جمله خودم اینه حرف تو دهن مون خیس نمیخوره

هرچقدرم پس انداز کنیم ولی ب بقیه بگیم فایده ای نداره مردا زود ی راهی واسه خرج کردنش پیدا میکنن

من خیلی دهن لقم

متاسفانه مشکل بزرگ خیلیامون از جمله خودم اینه حرف تو دهن مون خیس نمیخوره هرچقدرم پس انداز کنیم و ...

واقعا باید مخفی باشه و گفتنش مساوی بر باد رفتنش هست... شوهر من با موجودی صفر تومن و تکیه بر طلای من بدون هیچ تلاشی رفت روی معامله خونه. پولای خودشم تماما خرج میکنه طوری که ۱۰ هر ماه جیبش خالی باشه

سلام بچه ها اینجانب بعد از ترکوندن پس اندازه های مخفیم برای خرج های بی مورد بعد حدود دو سال برگشتم تایپیک

خوش اومدم😅🙂

روحیمو دارم سعی میکنم حفظ کنم ک بلکه بتونم دوباره شروع کنم و فراموش کنم چ کردم با تلاش هام

امیدوارم با تلاش خودم و کمک شما بتونم بازم از صفر شروع کنم

یه خلاصه ای از خودم ک متاهل خانه دار و نگاه به جیب شوهر 

چرا ک شوهرم هیج جوره با کار کردن من و حتی یاد گرفتن یه حرفه ای موافق نیست نمیخاد استقال مالی داشته باشم مث اینکه

بگذریم و مجبورانه با صد ترفند و پول تو جیبی ک بهم میده میرم سراغ پس انداز مخفی 

چون همیشه معتقدم که نهایت خودتی ک برا خودت میمونی 

🫰🏻فقط بچه ها یک سوال ک ممنون میشم جواب بدید 

این شمش هایی ک جدیدا فراوون شده توی بازار طلای ۲۴ عیار برند سیمرغ و غیره با یه سرچ میتونید ببینید

نظرتون چی هست راجبشون چون ک جدیدا تقلب توی پارسیان به شدت بالا رفته و من یکی صلاح نمیبینم بخرم

منتظر نظراتتون هستم🙂❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خدارو هزار بار شکر که فروش داشتین اره حتما روزها برین بازار روز و شبها مغازه  باید جای ثابت د ...

بعدازظهر رو مغازه بودیم دونیم جمع کردیم دخترم کوچیکه باید میومدم خونه.برای عوارض خیلی زورم میاد امروز گفتم اولین بارمه بذارین دشت کنم قبول کرد نگیره

توکل برخدا ان‌ شالله خدا روزی زیاد به همه بده به ماهم بده خودش گفته از تو حرکت ازمن برکت 

پاخور خیلی مهمه قدیمی ها‌ سفت و سخت جاشونو گرفتن راحتن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
مبارکتون باشه دوست عزیز خدا حرکتتونو دید برکتشو داد بهتون ممنون میشم از شغل های که دارین بیشتر بگین ...

ممنون عزیزم

من حسابدارم صبح جایی ثابت مشغولم

شغل دومم مربوط به همینه و یه سری سامانه های دولتی که میام خونه انجام میدم کارای حسابداری و ... گرفتم خونه انجام میدم

سلام عزیز دلم ❤️ صبح تو هم بخیر عزیزم  عالی مدیریت کردی عزیز 👌 دیروز یه دونه چالش گذاشتیم&nb ...

منم انشالله از ماه دیگه خودمو به چالش میکشم الان چند ماهی که تو استراحت مطلقم خرج خونه کامل دست همسرمه

2810