2777
2789
انشالله که پر فروش باشید، منم جنسهارو ساعت هشت بار ماشین کردم الان همکارا زنگ زدن نیا که بخاطره بارا ...

ممنون گلم همچنین شما

سمت ماهم بارون بود دودل بودیم ولی رفتیم خوب بود شکرخدا فقط مشکل جا گرفتن هست مارو میفرستن آخر بازار امروز بخاطر بارندگی بعضیا نیومده جاشون نشستیم خیلی حالم خوب شد هم اینکه خداروشکر فروش بهتر از مغازه بود و هم آدمای زیادی دیدم روحیم عوض شد 

ممنون که بهم انگیزه دادین 🌹🌹

فردا هم اگه بارون نباشه میرم بازار بعدش جمعه میرم 

شما امروزتون چطور بود؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپاس🙏آي مت هم تو فكرش هستم نزديكمونه ببينم اينارو كدوم رو علاقه نشون نميده جايگزين ميكنم ... ح ...

پس چرا من فکر میکردم چهارسال خیلی کوچیکه برای این همه کلاس رفتن؟؟؟؟

..من خودم پسرم سه سالو سه ماهشه، خیلی کوچیکههههههه کههه یا تصور من اینه🥲،،بیشتر پارک میبرمش و تو خونه نقاشی و خمیر بازی و توپ بازی و غیره انجام میدیم..یا خونه پدرم اینا که حیاط دارن میرم اونجا بازی میکنه و بعد میره با پدربزرگش دور میزنه

.منم خیلی دوست دارم مهد بفرستمش ولی مهد خوبی که توجه امو جلب کنه پیدا نکردم ....تا حالا هم به اینکه کلاسی بفرستمش فکر نکردم چون فکر میکنم خیلی خیلی زودههه و بچه خسته و زده میشه با اینکه اجباری هم نباشه،،،

گفتی دوست داری استعدادشو کشف کنی من یه چیزی که تو پسرم دیدم اینه که تصورش خیلی خوبه،،،،بعضی وقتا یه خوراکی یا یه  چوب یا یه سنگ  رو به بعضی حیوانات یا بعضی ماشین ها تشبیه میکنه..

بعد که توضیحم میده که این مثلا میتونه دماغش باشه این نمیدونم چرخشه یا فلانه...من دهنم باز میمونه😅،،،حالا نمیدونم من خیلی دارم بزرگش میکنم چون مادرشم یا من خودم خنگولی تشریف دارم🤣

یا  بقیه بچهام اینجوری ان یا نه چون هیچ بچه ایی نیست دور برم بدونم

بچه ها توی سایت دیوار طلا دست دوم پیدا کردم ۱۰۰ تومن از قیمت تابلو بیشتر یعنی ۳ درصد سود بنظرتون ب ...

حسابی احتیاط کن بگو چند جای طلا رو  محک بزنن و از عیارش خیالت راحت باشه 

والا دروغ‌چرا به همسرت حق میدم دوره زمونه بدیه  دایم  اخبار کلاهبرداری به گوش میرسه مراقب  باش 

بهمن سال ۱۴۰۱ من بابت همون شغل سوممون کار گرفتم که تهران بود، خب خیلی اذیت شدیم یه پامون اونور بود ز ...

مبارکتون باشه دوست عزیز خدا حرکتتونو دید برکتشو داد بهتون

ممنون میشم از شغل های که دارین بیشتر بگین شاید ماهم بتونیم ایده بگیریم و مسبب خیر بشین ممنون

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام ، دوستان از کجا بفهمم کد دعوت زیپادم چیه ؟  بعد ی کد دعوت بهم بدید که وارد کنم ممنون

سلام عزیزم کد دعوت رو تو قسمت پروفایل دعوت از دوستان میتونی پیدا کنی 

کد دعوت ویپاد R23QFA 

زیپاد برا بچه های بالای چهار سال هس و کارت های قشنگ و رایگان داره

کد دعوت زیپاد 34434744

سلام. 🌺 عزیزم من از کجا میتونم صفر تا صدِ توضیحات شما در مورد ویپاد و وام رو بخونم؟ ممنونم. 

سلام عزیزم تاپیک در مورد ویپاد هست .

کاربر ماریتان زدن .

@maritan    

و اینکه داخل نت هم سرچ کنید کامل در موردش نوشته . 

سلام مامان سبحان عزیزم میگم کارت ویپادی که به همسرم سفارش دادم زمانی که نبودیم اومده و برگشت خورده ی ...

سلام عزیزم از روی همون کد رهگیری پستی پیگیری کنید به احتمال زیاد برمیگرده اداره پست . 

بیداری ❤️ سلام بانو. در مورد سبزی خوردن، معمولا شاهی و ریحون زودتر از سبزی های دیگر زرد و پلاسیده م ...

سلام  خیلی ممنونم عزیزم 

پس دلیلش شاهین و ریحون بوده باید جداشون میکردم 

🙏🌹

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
2810