2777
2789
سلام عزیزان از اداره همسرم خونه ۶۰ متری ثبت نام میکنن چند واحد بیشتر نمونده نسبت به بیرون ۵ میلیون ا ...

سلام عزیزم من جای شما باشم و بتونم پول و جور کنم حتما میخرم چون شما دارید یه واحد رو با شرایط پیش خرید میگیرین و مطمئن هستین که کلاهبرداری نیست قیمتش هم که پایین تر از بیرونه حتی اگر طبقه سوم و بدون آسانسور باشه هم سرمایتون حفظ شده و هم سود خوبی بهتون میده ایشالا در زمان مناسب هم میفروشید و واحد دلخواهتون رو میخرید😍

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
فک نکنم اداره قبول کنه امتیازمون رو به کسی بفروشیم خودم دلم میخواد بخریم از یه طرف میگم بدون آسانسور ...

به هر حال مسکن رشد خواهد کرد چه با آسانسور و چه بدون آسانسور.هر کدام به اندازه خدماتی ک داره یکی کمتر و یکی بیشتر میاد روش.

فروشش رو نمیخواد به اداره بگید.یه قرارداد دو طرفه س،و خیلی هم رایجه.

اطراف ما که از این موارد زیاد دیدم و حتی مثلا مشارکتی یه امتیاز رو برداشتن با خواهر یا برادر یا دوست.

حتی تو سایت دیوار هم نگاهی بندازی و دقت کنید میبینید ک امتیاز مثلا زمین شهرداری یا دادگستری و ..... فلان مبلغ به فروش میرسد.

به نظر من به هر حال وقتی زیر قیمت هست همین الان شما 300تومن سود قطعی دارید به ازای هر متر 5تومن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هر حال مسکن رشد خواهد کرد چه با آسانسور و چه بدون آسانسور.هر کدام به اندازه خدماتی ک داره یکی کمت ...

بله عزیزم درسته همسرمم ببینم میتونم راضی کنم همسرم میگه همکارام میگن قبلا هم اینطوری ثبت نام کردن و انگار گفتن دو ماهه چند سال طول کشیده تا تحویل بدن میگه می ترسم بازم اینطوری کنن دو دلم کرد با این حرفش

یه مثال میزنم در مورد خانواده خودم سال 88 از طرف شرکت پدرم واحد پیش فروش میکردن حومه ی شهر. جایی که ساخت و ساز نشده بود زیاد منو برادرم هم کوچیک بودیم و اوضاع مالیمون زیاد اوکی نبود با این حال مامانم به پدرم اصرار کردن که حتما بگیریم خلاصه یه واحد رو با پسر عموم که همکار بابام هستن گرفتیم. بعد از یه مدت پسرعموم مشغول ساختمان سازی شد و خواست سهمشو به پدرم بفروشه و چون کسی حاضر نبود واحد شریکی بگیره سهمش رو با شرایط خوب به ما فروخت و ما صاحب یه واحد کامل شدیم. بعد از آماده شدن هم دادیم اجاره و شرایط زندگیمون بهتر شد. 

قرار شده بود برای خرج ازدواج و جهیزیه من اونجا رو بفروشن چون شهر ما جهیزیه سنگین به عروس میدن و خرج عقد با عروس هست و عروسی هم نصف نصف. 

خداروشکر موقع خرید جهیزیه خونه با مبلغ خوبی رهن رفت و با پس انداز مادرم کل جهیزیه رو عالی خریدیم و اون واحد هم برامون موند😀

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
بله عزیزم درسته همسرمم ببینم میتونم راضی کنم همسرم میگه همکارام میگن قبلا هم اینطوری ثبت نام کردن و ...

نگاه عزیزم تصمیم نهایی با خود شماست. وقتی میفرمایید ک همه ظرفیتا پرشده و فقط چندتا مونده.پس خوب بوده ک همکارا ثبتنام کردن ،اینم گوشه ذهنتون داشته باشید.

من اولین حقوقمو گرفتم نمیدونم چیکارش کنم پس اندازش بکنم  چیکارکنم بنظرتون ؟؟ واقعاً طلا یا سکه ...

عزیزم من برای اولین حقوقم خیلی ذوق داشتم خانواده خودمو همسرم و رستوران دعوت کردم و برای عزیزانم هدیه گرفتم اما با بقیه اش تا تونستم پس انداز کردم و در مدت کوتاه 6 تا النگو خریدم البته اینا برای دوران عقدم هست بعدش خانه دار شدم و حرکتم لاک پشتی شد😂

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
من اولین حقوقمو گرفتم نمیدونم چیکارش کنم پس اندازش بکنم  چیکارکنم بنظرتون ؟؟ واقعاً طلا یا سکه ...

پر برکت باشه براتون.🤩

نصفش رو طلا بخر،نصف دیگه هم بخشی برای تو جیبی یک ماه پیش رو و بخشی هم شیرینی خانواده😇

بآزار بشدت خبری هست و نوسانی تا نتیجه گزارش مهمونمون که امروز وارد ایران شده ، سمت و سوی بازار مشخص ...

سلام عزیزم الان اومده رو ۳۳۹۰ بنظرت خوبه بخریم یاصبر کنم فردا پایینترمیاد

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

مبارک باشه عزیزم به سلامتی، مبلغ زیادشو پس انداز کن که پس اندازت میتونه خرید سکه یا طلا باشه مبالغ کمتر از 3 م پارسیان خوبه بیشتر از اینم برای طلا یا سکه 

سلام معصومه جون مهربون عاشقتم که انقد دقیق و ریز توضیح میدی و ذهن مارو باز میکنی😘ولی اینکه خودمون ...

به سلامتی 

من باشم 

مرغ با سالاد ماکارونی یا سالاد کلم میذارم 

ته برنجم را ته چین با بادمجون درست میکنم همراه سوپ دال عدس 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

عزیزم بسلامتی پر برکت باشه 

هر چقدر هست حتما حتما ۱۰ درصدش رو طلا بخر 

بذار برات عادت بشه 

بقیه اش هم کم کم وسایلی که نیاز داری رو بخر 

اما حواست باشه خرج وسیله بی مورد و هیجانی نکنی 

پولش براتون اوکی باشه بدون شک بخرید

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید

ما ی واحد دیدیم  متراژ و لوکیشن و نقشه مورد تایید طبقه دوم کلا ۴ تا تک واحدی

پارکینگ و انباری نداره و سنش ۲۲ سال هست 

چون ورثه ای هست میخان بفروشن قیمتو پایین تر از عرف منطقه گفتن

بنظرتون با این شرایط ملک ارزش خریدن داره؟

بنظرتون بعدا فروش میره 

ممنون میشم معصومه جون و رویای زندگی و مامان سبحان و تیتان جان رو تگ کنید تودم بلد نیستم🙏🙏

نگاه عزیزم تصمیم نهایی با خود شماست. وقتی میفرمایید ک همه ظرفیتا پرشده و فقط چندتا مونده.پس خوب بوده ...

بله عزیزم راست میگین مجتمع رو میشناسم نزدیکای خونه خودمون هست تازه ساخت هستن ان شاءالله توکل میکنیم به خدا که برامون جور کنه ممنون عزیزم 

2810