2777
2789
برنامشو روی گوشیم دارم قسمت معدل حساب رو بزن وام هایی ک به حسابت تعلق میگیره رو نوشته و نحوه بازپر ...

هنوز همون ۴ درصد سود بانک مهر روی وام

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان  من تا حالا نخود فرنگی نگرفتم که دون کنم ، همیشه کنسروی میخریدم ..... حالا ...

مامان من هرسال میخره دون میکنه میزاره فریزر هر وقت مرغ و کتلت میخواد سرخ کنه نخود فرنگی هم سرخ میکنه کنارش داداشام دوست دارن یا برای الویه آب‌پز میکنیم داخلش میریزیم، کنسروشو هیچ وقت نمیخریم این طوری هم به صرفه تره هم سالم تر. 

اخه به ۹ تومن چی میدن .طلا الان طوری شده بفروشی پول یه ماشین نمیشه .‌من خودم زمونی که طلا ارزون بود ...

خب شاید طلا خیلی کم داری که اگر بفروشید هیچی نمیشه 

طلا زیاد باشه بفروشی همه چی میشه باهاش بخری 😅😅😅

سلام عزیزم ❤️ یاعلی پس از فردا شروع میکنیم پر قدرت 🌸

سلام معصومه پر انرژی بمب امید و انگیزه ی گروه 😍❤️❤️

من به شخصه خيلي دعات میکنم راهنمایی هات از صد تا عبادت بهتره 🌹😘

گلم یه سوال داشتم شما اگه به طور متوسط 20 تومن ال 30 تومن در ماه درآمد داشتین با سه فرزند و مستاجر خود شمابا مدیریت تون تا 5 سال دقیقا به چه چیزهایی می‌رسیدین؟؟ 

لطفا بهم بگین تا انگیزه بگیرم🥰

✅ ✅ ✅ 

سلام عزیزان از اداره همسرم خونه ۶۰ متری ثبت نام میکنن چند واحد بیشتر نمونده نسبت به بیرون ۵ میلیون ارزونتر میدن و اونطوری که گفتن تا ۲ ماه تحویل میدن اولش نصف پول رو میگیرن نصف دیگر رو دوتا چک ۶ ماه به ۶ماه میگیرن و ما خودمون مستاجریم به نظرتون این خونه رو بخریم فقط خونه خام هست و نصف پول اول رو با فروختن ماشین و طلای من میتونیم جور کنیم چون مجتمع هست من میگم بدیم اجاره اون پولی که از مستاجر میگیرم رو بدیم کابینت و آبگرمکن اینجور چیزا بزنیم خودمون هم ۲۰۰ پول پیش داریم فوقش اجاره بدیم و اون دوتا چک رو هم چون ارث پدری همسرم دارن میخوان بزارن برای فروش حالا از اونا جور میکنم شما بودین میخریدین و یه ایرادی هم که داره اینکه ۱۲۰ واحد هست اونایی که اول پول هاشون رو واریز کردن اونا اول واحدها رو انتخاب میکنن همسرم میگه صددرصد واحد های سومی به ما میرسه اونام آسانسور نداره فردا مستاجر نمیاد میمونه دستمون بفروشیم هم شاید کسی نخره نمیدونم ممنون میشم بگین شما بودین چیکار میکردین

@royayezendegi    

@masumehjoon    

و بقیه ی دوستان ممنون میشم بگین چیکار کنم 

سلام عزیزان از اداره همسرم خونه ۶۰ متری ثبت نام میکنن چند واحد بیشتر نمونده نسبت به بیرون ۵ میلیون ا ...

عزیزم اگه دلتون نیست،بعضی ها امتیازش رو میفروشن،اگه قصد بر این داشتین ک بر ندارید حداقل امتیازتون رو بفروشید یه چیزی این وسط گیرتون بیاد.از بنگاه ها قیمت امتیاز رو بپرسید ممکنه آشنا ها یا همکاران و خود بنگاه ها امتیاز رو بخرن.مثلا امتیازتون رو 80میلیون بفروشید.یا مثلا متری یه تومن از اون 5تومن زیر عرف قیمت،60تومن.

من خودم میخریدم.ولی اگر پول دستم نبود حتما امتیازمو میفروختم

خب شاید طلا خیلی کم داری که اگر بفروشید هیچی نمیشه  طلا زیاد باشه بفروشی همه چی میشه باهاش بخر ...

آره شاید . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
مرسی گل💙راهنمایی قشنگی بود پس من این هفته۱۰بزارم؟قلک بگیرم؟؟ پس من میتونم مثلا از هفته ای۵۰شروع ک ...

خواهش میکنم

نه

ببین عدد هر هفته برابر با مبلغ هر هفته ست. الان که هفته ۱۲ هستیم پولش میشه ۱۲۰ هزار تومن. هفته بعد برای هفته ۱۳ میشه ۱۳۰ هزار. بعدی ۱۴۰ هزار و و و و و تا ۵۲۰ هزار. 

حالا شما به اندازه شرایطت تصمیم میگیری چقدر کنار بذاری. حالا یا توی قلک یا توی کارت بانکی. یا نگه میداری یا خرج یه وسیله مهم میکنی یا پارسیان یا طلا بسته به نیاز و هدفت تهیه میکنی.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
عزیزم اگه دلتون نیست،بعضی ها امتیازش رو میفروشن،اگه قصد بر این داشتین ک بر ندارید حداقل امتیازتون رو ...

فک نکنم اداره قبول کنه امتیازمون رو به کسی بفروشیم خودم دلم میخواد بخریم از یه طرف میگم بدون آسانسور هست شاید هیچ وقت نتونیم بفروشیم و صاحب اول و آخرش خودمون باشیم از یه طرف هم میگم تا یکسال خدا میدونه خونه تا کجا برسه که بتونیم بخریم یا نخریم می ترسم نخریم بعدا خیلی گرون بشه و پشیمون شم که چرا نخریدیم 

خب من که هرچی میخونم به اخر تاپیک نمیرسم همش سی چهل صفحه عقبم  گفتم بیام یه گزارشی بدم  ...

شکلاتی جان ایده ت د مورد پس انداز ۵۲هفته ای خیلی عالی بود، من این سه ماهو از اول شروع کردم بقیه رو از بهمن ماهانه کنار میزار یعنی تبدیل میکنم خیلی بهتره

خیر ببینی عزیزم 

چند روز پیش خونه ی ما بود گفت فروردین سود خالصم 41م بوده  خدا رو شکر زندگیش خیلی تغییر کرد&nbs ...

عزیزم‌من  دوسالی میشه بورس گزاشتم کنار و الان خاطرم نیست که سهام اولیه چطورباید خبردار شیم؟

2810