2777
2789
دوستم انگشتر و یه گوشوار ظریف داشت دو سال پیش کلا پنج شش تومن خریده بوددالان فروخت ۹ تومن چطور میگید ...

عزیزم من خودم ۱۴۰۱ طلاهامو رو ۱۲۰۰ خریدم من نگفتم بالا نمی ره من سال گذشته منظورم اسفند ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که همه می گفتن می ره بالا یه ریزش شدید تا شهریور داشتیم رو می گم که خیلیا تازه به اصل پولشون رسیدن 

در هر صورت طلا عالیه 

با توجه به جنگ های منطقه و افزایش انس جهانی و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 

احتمال اینکه طلا تا ۴۵۰۰ هم بره زیاده

یا امام رضا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب میبری طلا فروش نشون میدی در ضمن باید فاکتور دار بگیری منم طلافروش نشون دادم فاکتورم ک داشت

می گم لطفا یه کم در موردش بیشتر توضیح می دی که به شکل امکان خرید تو سایت دیوار هست 

یا امام رضا
این وامی که گفتید چیه ،شرایطش چیه کدوم بانک؟  منم مثل شما قرعه‌کشی خانگی شرکت کردم ۸ تومن تیرم ...

عزیزم برنامه ویپاد رو میتونین از اینترنت دانلود کنید و به صورت آنلاین داخلش حساب باز کنید زیر نظر بانک پاسارگاد هست و بدون ضامن وام میده 

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

رویای زندگی بیا یکی دو روز تاپیک رو ببند بتونیم صفحه هارو بخونیم هر روز کلی صفحه اضافه میشه 😭😭😭😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم خرید ابشده با توضیحات و مشخصاتی که صفحه پیش براتون نوشتم اصلا ترس نداره اتفاقا از طلای زینتی خ ...

سلام عزیزم من رفتم و این مهم به سرانجام رسوندم😂

فاکتورم گرفتم مظنه ۳۴۵ زد با نیم درصد سود

چقد تو خوبییییی  منم یه مادرشوهر اینجوری دارم  یکی از عروساشو فراری داد رفت  من مو ...

خوبی از خودته بانو از اینکه دروغ بگم حس خوب بودن ندارم ولی خودشون خواستن 

درست میشه  به قول معصومه. یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت 

من چون بودجه ساخت و ساز ندارم البته فعععععلا . یه راهی یافتم  همین ک دهن باز میکنن  پیشی میگیرم از گرونی میگم از اینکه خرج خونه رو به زور میرسونم 

سس مایونز ک داستانش برای منم بود  یه مدتی کلاااااا نخریذم حتی سالادم درست نمیکردم فقط قد الویه میخریدم  😁  تا  دوباره خریدم بزرگشو برای مهمونی  برای سالاد  خارش گرفتن منم  قد مصرف برداشتم باقیشو ریختن تو ظرق سس قبلی  و همسر هم نمیدید فک میکرد کشکه دوباری اومدن  دنبالش  گفتم نه ندارم همسرمم با کله تو یخچال دنبال سس میگفت نیس اهی انتظار معجزه دارن 

تا قاطی کردم براش 

و به  داداشش گفتم  شما چرا هر روز  سس ندارید و نمیخرید    ولی بقالی سر خیابونه  بدو برو بخر بیا 😂😂😂

سلام به همه ی دوستان عزیز

@royayezendegi    رویا جان یک پیشنهاد دارم :

اینکه تاپیک رو قفل کنی و فقط صحبت های افراد برگزیده مثل معصومه جون❤ ، پوران دخت ایران❤ ، مامان سبحان جان❤ و بقیه ی خانمهایی که یک داستانی ، تجربه ای ، سرگذشت مفیدی یا پیشنهاد اصولی دارن‍د رو برای شما بفرستن و شما هم پست کنید🍃

اینجوری هم در وقت همه ی ما صرفه جویی میشه هم اینکه مطالب مفید رو از دست نمیدیم و تاپیک واقعا پربارتر هم میشه و خبری از تعطیلی و بحث و کدورت هم نیست

واقعا صفحات تاپیک الکی داره جلو میره درسته لابلاشون تجربیات مفیدی هم گذاشته میشه اما خوندنش واقعا وقت گیره(فقط طی چند هفته گذشته چند صد نفر راجع به بلو و ویپاد سوال پرسیدن  و چند صد نفر دیگه هم جواب دادن)

من که خانه دارم وقت کم میارم بخونم مطالب رو  ، مثلا میتونید هر شب هم از ساعت ۹ تا ۱۰ تاپیک رو باز کنید تا اگر کسی سوال یا برنامه ریزی داره معصومه جون جواب بدن دوباره ببندید .

سلام عزیزم     خدا قوت     خیلی خیلی عملکردتون خوب بود ، احسنت  پ ...

سلام گلم.ممنونم.

حتما نکته ای که‌ گفتید رو اجرا میکنم.واقعا دوره زمونه خطرناکی شده نمیشه اعتماد کرد.ممنون که گفتید 👌

2810