2777
2789
قاعدتا از کنسرو بهتر در میاد من یک  کیلو نهایتا یک کیلو نیم میخرم دون میکنم  میشورم خشک شد ...

ممنون گلم 

یه کیلو ، حدودا چقدر دون میده ؟ 

کیلو چند خریدین؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
بچه ها یه موضوعی  ماها الان رو ابن قیمتا طلا می خریم تازه یه میلیون بره رو طلا با قیمت خودمون ...

عزیزم بدون سود بگیر از دیوار من طلا ب قیمت تابلو میشد ۸۸۰۰ ولی دیوار گرفتم ۹و۲۵۰ طلافروش همینو ب من می‌داد ۱۱ونیم

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدون سود بگیر از دیوار من طلا ب قیمت تابلو میشد ۸۸۰۰ ولی دیوار گرفتم ۹و۲۵۰ طلافروش همینو ب من ...

اره اما دیوار آدم نمی شناسه سرش کلاه می زارن .یعنی من کسی رو نمی شناسم

یا امام رضا
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است 👌 سی سال که سنی نیست عزیزم ❤️ تمرکز کنی به ده سال نمی‌کشه که& ...

ممنون معصومه جان 

@masumehjoon

بهمون دلداری میدی عزیز دلم خدا خیرت بده 

انشاالله که امسال به یسری از هدفام میرسم 👌

عزیزم درمورد این موضوع مهم راهنمایی میکنی 

همسرم شغل خوب و با درآمد خوب داشت اما کار چون فنی بود براس سخت و طاقت فرسا بود و پارسال برهه ای دچار افسردگی و بیماری دوقطبی شد و نتونست کارشو ادامه بده

ومدتی بیمارستان بستری شد 

ما زیر بار فشار و وام مسکن و وام ماشین موندیم بزور گذروندیم این شرایط و تا امسال 

حالا میگه یمقدار از پدر خدا بیامرزش ارث رسیده ۲۵۰ تومن میگه وام بردارم بکنیم ۵۰۰ یه مغازه باز کنیم جنس بریزیم ولی توام باید بیای با هم کنار هم پیش ببریمش  من مریضم تنهایی نمیتونم 

من راستش فعلا قول ندادم بهش که من از پسش برمیام 

یه بچه مدرسه ای ۷ساله هم دارم

بعد عزیزم دقیقا چه مغازه ای باز کنیم ضرر نکنیم کل دارو ندارمون نره 

ما حومه تهران زندگی می‌کنیم محله ی پایین شهر لباس فروشی و ارزانکده لباس زنونه خیلی زیاد شده 

میوه فروشی و لوازم آرایشی هم فاسد شدن و خرابی داره 

از بین مانتو فروشی یا لباس بچه یا اسباب بازی فروشی کدوم خوبه باز کنیم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

ممنون معصومه جان 

@masumehjoon‍  

بهمون دلداری میدی عزیز دلم خدا خیرت بده 

انشاالله که امسال به یسری از هدفام میرسم 👌

عزیزم درمورد این موضوع مهم راهنمایی میکنی 

همسرم شغل خوب و با درآمد خوب داشت اما کار چون فنی بود براس سخت و طاقت فرسا بود و پارسال برهه ای دچار افسردگی و بیماری دوقطبی شد و نتونست کارشو ادامه بده

ومدتی بیمارستان بستری شد 

ما زیر بار فشار و وام مسکن و وام ماشین موندیم بزور گذروندیم این شرایط و تا امسال 

حالا میگه یمقدار از پدر خدا بیامرزش ارث رسیده ۲۵۰ تومن میگه وام بردارم بکنیم ۵۰۰ یه مغازه باز کنیم جنس بریزیم ولی توام باید بیای با هم کنار هم پیش ببریمش  من مریضم تنهایی نمیتونم 

من راستش فعلا قول ندادم بهش که من از پسش برمیام 

یه بچه مدرسه ای ۷ساله هم دارم

بعد عزیزم دقیقا چه مغازه ای باز کنیم ضرر نکنیم کل دارو ندارمون نره 

ما حومه تهران زندگی می‌کنیم محله ی پایین شهر لباس فروشی و ارزانکده لباس زنونه خیلی زیاد شده 

میوه فروشی و لوازم آرایشی هم فاسد شدن و خرابی داره 

از بین مانتو فروشی یا لباس بچه یا اسباب بازی فروشی کدوم خوبه باز کنیم

ای خدا چقدر من بی پولم 

با همکارام‌میخوایم فردا بریم بیرون نفری ۳۰۰ باید بدیم.واااااقعا از روزی که خونمون رو عوض کردیم ۳۰۰ تومن هم خیییلی پول زیادی شده برای من.هرچقدر گفتم من نمیام گفتن نههه باید بیای

حالا چکار کنم خب😩😩

طلا رو به دید یک ساله باید بخری  نه اینکه امروز بخری سه ماه بعد بفروشی  اینی ک شما ...

نه عزیزم به دید یه ساله هم فایده نداره کلا برای دو الی سه سال بعد باید روش حساب باز کنی.می گم خیلیا رو ۳ تومن خریدن یه سال پیش هنوز به اصل پولشون هنوز نرسیدن

اما موضوع من اینه الان چیکار کنم پولم بی ارزش نشه آخه طلا هم دولا پهنا باهامون حساب می کنن

یا امام رضا

سلام عزیزان

انشاالله که اول حال دلتون خوب باشه بعد جیبتون پر پول😍

خانومای عزیز اگر امکانش رو دارید در کنار قناعتها و مدیریتهایی که انجام میدین که اصل اول زندگی هم مدیریت درست تو هر زمینه ایه منبع درآمدتون رو افزایش بدین

با هر هنری که بلدین هرکاری که از دستتون برمیاد

مثلا یکی از دوستای من خانه دار بود بچه ی ۱ ساله داشت خواهرش شاغل بود میخواست بچشو بذاره مهد بجای مهد میذاره پیش دوست من همون مبلغ رو بهش میده

البته من خودم درمورد نگهداری بچه های دیگران سختگیرم در حد پیشنهاد بود

ممنون معصومه جان  @masumehjoon ‍   بهمون دلداری میدی عزیز دلم خدا خیرت بده  ...

لباس بچه و اسباب بازی و مانتو سه تا کالای گرون قیمت هستن .۶ تا مانتو بخوای بیاری بفروشی باید حداقل ۱۰ ۱۲ میلیون داشته باشی 

فروش اسباب بازی سخته .چون مردم جیبشون خالیه واجبات می‌خرن بیشتر

سلام معصومه خانم❤ من کم و بیش کامنت های شما رو تو این تاپیک میخوندم و میدیدم که بقیه رو چقدر قشنگ ر ...

تو منی یا من توام

منم اوایل ک پست های معصومه جون رو میدیدم فکر میکردم حداقل ۴۷سالش باشه

و مثل تو  توی تاثیک فقط دنبال پست های ایشون میگشتم

اما از شانس خوبم اون شبی ک عکس شو گذاشت منم بودم و هزار ماشالله اصلا باورم نشد

این همه پختگی رو ی خانم ۳۳ ساله داشته باشه

@masumehjoon    

لباس بچه و اسباب بازی و مانتو سه تا کالای گرون قیمت هستن .۶ تا مانتو بخوای بیاری بفروشی باید حداقل ۱ ...

درسته عزیزم درمورد مانتو منم این فکر و کردم سرمایه زیادی میخواد ولی واقعا چه مغازه ای باز کنیم فکر منم کار نمیکنه زیاد 

نه عزیزم به دید یه ساله هم فایده نداره کلا برای دو الی سه سال بعد باید روش حساب باز کنی.می گم خیلیا ...

عزیزم طلا یکسال پیش چند دقیقه بیشتر رو ۳ میلیون نموند

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من میخوام ماهی یه النگو ایینه ای بگیرم تا آخر سال ۱۲ تا بشه😍ماه قبل ک نتونستم بگیرم این ماه دوتا گر ...

اینه ای هر دونه اش چند گرم؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
اره اما دیوار آدم نمی شناسه سرش کلاه می زارن .یعنی من کسی رو نمی شناسم

خب میبری طلا فروش نشون میدی در ضمن باید فاکتور دار بگیری منم طلافروش نشون دادم فاکتورم ک داشت

2810