2777
2789
جریانش چیه لطف میکنی کااامل توضیح بدی 

سلام،ویپاد به ازای هر صد هزار تومان موجودی ۱ سکه میده،از ساعت دوازده شب تا دوازده شب روز بعد یعنی ۲۴ ساعت

و با جمع کردن سکه ها تا ی حدی ک رسید میتونی وام بدون ضامن بگیری

سلام عزیزم صبحت بخیر ببینید ما این کار رو از یکم اسفند شروع کردیم به شکل هفتگی هفته اول ۱۰ هزا ...

مرسی گل💙راهنمایی قشنگی بود

پس من این هفته۱۰بزارم؟قلک بگیرم؟؟

پس من میتونم مثلا از هفته ای۵۰شروع کنم و هفته ای ۱۰بهش اضافه کنم 

پیکی به سلامتی خداوند بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی در اطرافیانم دیدم که بچه هاشون رو از بچگی انواع کلاسها نوشتن و بچه مدام از زبان به شنا ، از ورز ...

اصلا اجبار ندارم گلم ولي من مادر بايد استعداد بچمو كشف كنم بايد كلاس ببرم دوست داشت بره نداشت نره

اتفاقا دم خونمون ارايشگاه همشون پسر جوان ميمونم كنارش ميگم پسرم ببين چقد هنرمند هستن مو كوتاه ميكنن دوست داشتي بزرگ شدي برو آموزش ببين 

تو نوجواني خيلي غير مستقيم ميزارمش كلاس ياد بگيره 

دوست همسرم ارايشگاه داره وضش عاليه هر موقع دوست داره ميبنده هر موقع دوست داره باز ميكنه مشتري خاص خودشو داره هنر ديگه از هنرش پول در مياره 👌

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانما هر روز که از بیرون میام باید خوراکی بگیرم هر دفعه هم میرم 160میشه چه کنم 5بار در هفتهش میشه 80 ...

با خودت لقمه و کیک‌خونگی ببر 

یا هم یه تعداد خوراکی بگیر بذار خونه ، هر روز یکی رو در کنار در کنار لقمه ببر 

هر کدومو که میتونی جایگزین کن با خوراکیای خونگی

برا خودت هدف بذار و زودی برو یه تیکه طلای سبک یا یه سکه پارسیان بگیر و استارت بزن ،خود به خود از این خریدا کم میشه و برا هدفت سیو میشه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
صحبتمون درست و متین  اما اگه یادتون باشه اسفند ۱۴۰۱ طلا به گرمی ۳ تومن رسید و فروردین و اردیبه ...

عزیزم سال 97طلا گرمی 200هزار تومن بود حدودا من یه النگو و یه انگشتر خریدم 22گرم شد شش میلیون و پونصد تازه همه میگفتن الان وقت خرید طلا نیست گرون شده اشتباه کردی.الان همون ها شده 77میلیون 

برای طلا دید بلند مدت باید داشته باشید 

دوستان ۵۰تومن پول دارم و از اشناهم میتونم بگیرم و هرچی هم بمونه اندازه همون پول اولیه رو قسطی میده ماهی۵درصد

بنظرتون طلابگیرم؟؟؟

اصلا کی بگیرم؟؟؟

طلاهای کارکرد بسیار بسیار نو داره که مو‌نمیزنه با نو و کسی متوجه نمیشه

بنظرتون کی بگیرم؟؟؟یکم راهنمایی کنید اگر میشه💙💙

دوست جونا يه مشورت ميخوام  من پسرم ٤سالشه نميخوام مهد بفرستم ميخوام كلاس نقاشي و موسيقي و زبان ...

عزیزم بهترین کارو انجام میدین

تا میتونید بچه ها رو وارد محیط فرهنگی و ورزشی کنید

من پسرم رو چند تا رشته ورزشی و نقاشی  فرستادم اصلا علاقه نشون نداد

و نیمه رها کرد

الان که ۱۴ ساله شده تازه داره علاقش رو نشون میده

کتاب خیلی زیاد برای بچه هام خریدم و اینطوری علاقه شون به کتاب زیاد شده

از لحاظ مالی هم ماهیانه پول تو جیبی میدم

پسرم از همون پول برای خودش لباسای ورزشی می‌خره

با این حال که خوش خوراکه  اما سعی میکنه هزینه هاش رو کنترل کنه تا بتونه برای علایقش پول خرج کنه

کنار اینا پولای تولد و عیدی و کادوی کارنامه اش رو براش سکه پارسیان میخرم

هر از گاهی هم میاد خودشو لوس میکنه میگه مامان پول بده خوراکی بخرم با این حال که باهاش شرط کردم با پول تو جیبی باید همه کاراش رو انجام بده اما بهش پول میدم

یه لبخندی میزنم میگم ای شیطون قرارمون چی بود

اما باشه چون تو خوب بلدی از پولات استفاده کنی و پس اندازم میکنه باشه بیا مثلا ۳۰ تومن میدم بهش 

این پولو احساس میکنه با زرنگی و سیاست از من گرفته خیلی بهش می‌چسبه

دوست جونا يه مشورت ميخوام  من پسرم ٤سالشه نميخوام مهد بفرستم ميخوام كلاس نقاشي و موسيقي و زبان ...

عزیزم ب علاقه بچه خیلی بستگی داره 

پسر منم 4 سالشه من کلاس ای مت ثبت نامش کردم خیلی دوس داره و راضیه  اگر دچس داری درموردش تحقیق کن هزینه اشم زیاد نیس سه ماهه ای حدود 800 هست.

اما باشگاه هم خیلی دوس داره ک گفتم اگر شد تابستون بفرستمش ژیمناستیک  یا فوتبال  یا شنا ببینم کدومش رو ثبت نامش میکنن و خودش بیشتر دوس داره 

یکم از صدا ی بلند میترسه و زیاد اهل ی جا نشستن نیس بخاطر همین موسیقی رو برا پسرم مناسب نمیدونم 

دیگه مهد هم دوس دارم بفرستمش ولی خب باید بگردم ببینم چجورین و چی یاد بچه میدن و نمیدونم چ سنی بفرستمش پیش دبستانی  نیمه دوم سال98 دنیا اومده 

چون شنیدم قانون عوض شده از اون طرفم میگن مهد و پیش یک و پیش دو ی مدل مطالب یاد میدن و موندم 

اگر میدونید ب منم بگین

شین روی کارت و چند ساعتی کار کن 👌 در همون لحظه یه چالش سخت اومد به ذهنم 😍 گفتم معصومه دو ساعت ،سا ...

سلام معصومه جون مهربون

عاشقتم که انقد دقیق و ریز توضیح میدی و ذهن مارو باز میکنی😘ولی اینکه خودمون بخوایم ریز برنامه بریزیم حس میکنم یکمی سخت باشه

🫣🫣🫣🫣

من همین چندروز باید یه مهمونی بدم

کسایی ک چندین بار دعوت کردن و من نتونستم دعوتشونو پس بدم و نمیتونم هم خیلی کم کاری کنم چون زیاد دعوت نمیکنم هریکی‌دوسال دعوت میکنم چون ازمن بزرگتر هستن و راضی نمیشن زیاد بیان میگن شما بیاین

جمعا ۲۱نفر هستیم فقط یه بچه هست

قصد دارم چلوگوشت بزارم و خورشت مرغ

برای شام هم که سالاد و ماست و نوشابه میزارم

برای بعد شام هم میوه خیارسیب کیوی بنظرم مناسبه و خیلی گرون درنمیاد

مثلا کشمش و زعفرون زرشک خونه دارم

برنج ندارم 

مرغ و گوشت باید بگیرم

ووووووو…..

میشه راهنمایی کنی اگه شما بودی از هر‌چیزی چقد میگرفتی؟و بنظرت چقد هزینه مهمانیم میشه؟؟؟؟

سلام عزیزم ❤️ من متولد 69اسفند ماه  شغل خودم قالیبافی  شغل همسرم کارگر ساختمانی

وای من فکر میکردم سنتون بیشتر باشه اخه گفتین دختر بزرگ دارین؛ جوونید کههه😍
من صحفات رو میگردم و حرفای شما رو میخونم حیف شد قبلی ها رو از دست دادم مخصوصا حرفایی که راجب زندگیتون زدین.
البته فقط میخونم و در عمل صفر هستم مامانم میگه باران اگه پنجاه تومنم ته حسابش باشه باید یه سنگی تو سرش بندازه وگرنه اروم نمیشه دست به اون پول نزنه😂💔

در حد توان و اطلاعاتم چشم دوست عزیز زکات علم به انتشارش هست همینطور که اینجا یاد میگیریم به نظرم ب ...

سلام الهام جان

۵۰تومن دارم که قصددارم طلا بخرم و اشناهم هست و کارکرده های بدون اجرت میده و سودشم بسیار بسیار پایینه و اگر نیم پول رو بدی قسطی هم میده ماهی۵درصد…

بنظرت منطقیه بخرم؟؟؟بنظرت فردا صبح برم بخرم یا بزارم شنبه؟؟خوشحال میشم کمی راهنماییم کنی

و بیزحمت اگر مشکلی نداری بگو بنظرت تا سقف۸۰میلیون چی بخرم که هم پولم حروم نشه هم کمی تو دست و بالم طلا باشه چون چندسالی طلاندارم و میخام این سری رو بندازم نمیخوام بزارم کنار و کارکرد تمیزهم برمیدارم مشکلی نیست

سلام به همه عزیزان

من می‌خوام وام از بانک مهر بگیرم اما داخل برنامه که نگاه میکنم با توجه به اقساط و بازپرداخت بیشتر از ۴ درصد میشه

داستانی که وام گرفتن برا شما هم بیشتر از ۴ درصد هست؟

اضافه کنم که مبلغ زیر صد تومن هست

2810