2777
2789
سلام دوستانم من نمیدونستم تاپیک جدید زدین خیلی خوشحالم واقعا چون من یک ماه هست دارم پس انداز میکنم خ ...

گلم همه همينيم ما الان دو ساله اينجاييم اگه نيايم سر نزنيم لغزش ميكنيم 😂همش بايد نيروي محرك داشته باشيم محرك همه ي ما معصومه جونه....مثل يه مادر دلسوز بالاسرمون هست حواسش به تك تكمون هست 😉😄 خدا بهش سلامتي خيرو بركت بده ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
شما ازجای معتبر بخر  بله‌صد‌در‌صد‌سود‌داره  بارها گفتم بازم‌میگم  ربع سکه ۵۵۵۰ بود ...

تجربه ثابت كرده ما خانمها بايد با كله ي خودمون كار كنيم همين ديروز براي خريد طلا گفتم ميخام برم بيرون گفت كجا گفتم عزيزم ميرم يكم قدم بزنم دلم باز بشه چرا نگفتم طلا فروشي ؟چون ميدونستم غر ميزنه قبلش هم گفته بود تا چند تومن دستت مياد سريع ميپري طلا ميخري همه پولها رو خرج ميكني .....خب من چرا بايد بگم دارم ميرم طلا بخرم بعد كلي غر بشنوم ناراحت بشم ....مردا آينده نگر نيستن ....اصلا تصور اينكه خوردخورد طلا جمع كني براشون سخته .... بارها تجربه ديده ،ديده من ٨:٣٠شب بچه شيرخوارمو گفتم نگه دار با سه تومن رفتم ربع سكه خريدم الان ميبينه رشدشو  اما نميگه دستت درد نكنه آفرين دمت گرم فقط يه لبخند ميزنه 😏.....

منم الان چند وقته تو گوشش ميخونم هر چي ميخايم بخريم بهتره به نام من بشه چون واقعا دارم براي خورد خورد طلاها زحمت ميكشم اونم با زبون ميگه دارو ندارم براي شماها هست 😬و اينگونه من مخفي طلا ميخرم 👌و بسيار راضي هستم كه هيچكس نميدونه جز خداي خودم 💐خدايا شكرت همه خوش خبر باشيد ان شاءالله🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه موضوعی  ماها الان رو ابن قیمتا طلا می خریم تازه یه میلیون بره رو طلا با قیمت خودمون ...

دوست عزیزبه تجربه خودم میگم . اول اینکه وقتی پولت رو تبدیل به طلا میکنی ، دیگه نمیتونی اون پول روخرج دیگه ای کنید. 

دوم اینکه واقعا در این اوضاعی که الان هست و روزی تا دویست تومن ممکنه طلا بالا پایین بشه پس عدد ۴ ملیون خیلی دور نیست .

سوم اینکه تبدیل پول به طلا خیلی به آدم انگیزه و انرژی برای پس انداز کردن میده .

خودم اول اسفند ۵۰ تومن تو قرعه خانگی به اسمم دراومد همون روز رفتم مقداری هم پارسیان داشتم یکی کردم و ۶۸ تومن یه سرویس طلا خریدم . طلا اون روز گرمی ۲۸۵۰ تومن بود .خیلیا گفتن وای تو این گرونی چرا رفتی وایمیسادی طلا بیاد پایین و فلان و ...... 

من اون روز یعنی یکم اسفندماه طلا رو با ۱۲ درصد اجرت خریدم گرمی ۳۱۸۰ . و خداییش هم فکر نمیکردم انقدر زود طلا به این قیمت برسه و الان می‌بینیم که طلا گرمی ۳۴۰۰ هست.

البته این نظر شخصی منه ، اگه پول دستتون رسید که فعلا باهاش کاری ندارید حداقل تا ۶ یا ۷ ماه ، به طلا تبدیل بشه خیلی بهتره . 

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤

دوست جونا يه مشورت ميخوام 

من پسرم ٤سالشه نميخوام مهد بفرستم ميخوام كلاس نقاشي و موسيقي و زبان و باشگاه بفرستم .... و اصلا اجباري نيستا دوست داره بره و اجبار تو يادگيري ندارم ... ميخوام استعدادشو كشف كنم .... برنامه بزرگساليشو ريختم از الان اون مشخصه البته اگه پسر حرف گوش كني باشه خيلي موفق ميشه .....

كتابخونه ميبرمش براش كتاب ميگيرم كتاب كمك آموزشي خريدم زبان هم از تيوي و تبلت گوش ميده و ميبنه اصلا اجبارش نميكنم....

حالا كارم درسته نظر ديگه اي داريد منو راهنمايي كنيد 

بزرگترين سرمايه من در حال حاضر بچه هام هستن خيلي مهمه روشون درست سرمايه گذاري كنم تا ١٨سالش شد دوست دارم خيلي تجربه داشته باشه و خيلي چيزها بلد باشه و از هم سنهاش خيلي جلو باشه دو فردا مثل ماها نشه ....درست خودش هم بايد زحمت و سختي بكشه اما ارزش داره اعتماد به نفسش بالا ميره دو فردا جون منو دعا ميكنه ....

@masumehjoon    

@تيتان٥

@مامان سبحان٧

@اميدوارmm

@مادرخاااانومي

@royayezendegi    

@reyhanebanoo

و ساير مامانها عذر ميخوام حضور ذهن ندارم الان كمك كنيد لطفا....

اکثر همکارام بیشتر مهمونی هاشون رو ماه رمضون و پاگشا و تولد ها رو رستوران برگزار میکنن ولی من ...

خیلی عجیب ما فقط عقد و عروسی رستوران تالار دعوت میشیم 

تازه میگم اطرافیانمون هم وضع مالی های خیلی خوبی دارند 

درآمد بالای سیصد تومن در ماه 

دوست عزیزبه تجربه خودم میگم . اول اینکه وقتی پولت رو تبدیل به طلا میکنی ، دیگه نمیتونی اون پول روخرج ...

صحبتمون درست و متین 

اما اگه یادتون باشه اسفند ۱۴۰۱ طلا به گرمی ۳ تومن رسید و فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۲ به سه میلیون و صدم رسید

که همه گفتن طلا کشید بالا سریع بخرید اما دیدیم که تا شهریور به ۱۹۰۰ هم رسید و مهر و آبان آذر ۲۲۰۰ شد که دیگه تازه اواسط اسفند روی ۳۱۰۰ رسید به قیمت یکسال قبل 

که اگه کسی خریده بود تازه به اصل پولش نمی رسه 

البته خودم با طلا موافقم اما واقعا موندم الان روی ۳۵۰۰ بخریم تازه برسه به ۴۲۰۰ می رسیم به اصل پولمون 

نمی دونم  چیکار کنم موندم چی درسته چی غلط

یا امام رضا
دوست جونا يه مشورت ميخوام  من پسرم ٤سالشه نميخوام مهد بفرستم ميخوام كلاس نقاشي و موسيقي و زبان ...

خیلی در اطرافیانم دیدم که بچه هاشون رو از بچگی انواع کلاسها نوشتن و بچه مدام از زبان به شنا ، از ورزش به فلان، موسیقی و وووو  . بهترین مدارسی که سختگیرانه و در حد عالی با بچه ها کار کردن و بچه ها با بهترین امکاناتی که در اختیارشون بود ، وقتی که رسیدن به سال آخر کنکور باور میکنید تا بحال ۴ تا از بچه های اطرافیانم رو دیدم که ناباورانه خسته شدن و بریدن از این همه آموزش و الان دو تا از اون پسرها با پدر دکتر و مادر فرهنگی الان آرایشگر شدن و حتی کنکور هم ندادن🙄😬.

و رویه خود من در مورد بچه هام اینه که دخترام ۱۲ و ۸ ساله هستن . اصلا بهشون سخت نمیگیرم که حتما بااااید کلاس زبان برید و کلاس فلان برید و .... اول تابستون از خودشون میپرسم که دو تا کلاس رو انتخاب کنید ثبت نامتون کنم ، باور کنید با عشق میرن ، مثلا دختر بزرگم پارسال کلاس سیاه قلم رفت و خیلی خوب پیشرفت کرد ولی مهر ماه که رسید گفت مامان امسال درسهام سخت میشه ميخوام بیشتر روی درسام وقت بذارم و فعلا بیخیال سیاه قلم بشم و منم قبول کردم و برای خواسته ش احترام قائلم .

باید بذاریم بچه ها بچگی و نوجوانی شون رو با نظارت پدر و مادر ولی در آرامش و با استرس کمتری بگذرونن.

صحبتمون درست و متین  اما اگه یادتون باشه اسفند ۱۴۰۱ طلا به گرمی ۳ تومن رسید و فروردین و اردیبه ...

متوجه نمیشم چرا باید حتما برسه به ۴۲۰۰ که ما تازه به اصل پولمون برسیم .؟

خب میتونید طلای آبشده یا بی اجرت بخرید در این صورت مثلا الان که طلا ۲۴۰۰ هست با ۷ درصد میشه ۳۶۳۰ تومن گرمی.

فدات شم من عزیزم ❤️ چرا عزیزم یه سریا هستن که خیلی کنجکاو هستن و میان  میبینن 😊 پیش هیچ ...

عالیه عزیزم خدا قوت من عاشق قالی بافی هستم تا حالا چندتا هم بافتم مثل همین تابلو یوسف زلیخا رقص شبانه پاسور باز وغیره ولی متاسفانه بااینکه هم درآمد خوبی داشتم وهم خیلی شاد بودم حس مفید بودن داشتم البته من اینقدر به این هنر عشق دارم که اصلا به درآمدش فک نمی‌کردم واز بچه گی که ساکن تبریز بودم یادگرفته بودم  تا اینکه همه مخالفت کردن وهمسرم اجازه بافت بهم نداد الان به خاطر این حسم لباس بافتنی میبافم که شاید یکم این حسم ارضا بشه که بازم اطرافیان غر میزنن 

ما نه برای ما هم تو خونه هست، پدر ومادر زن داداش معصومه جون تو رستوران دعوت کردن...درکل هم سمت ما هر ...

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

جوابشون رو ندین ایشون همون کابری که با همه ی ما دشمنی داره نه تنها معصومه بلکه با همه 

هدفش اینکه تاپیک رو به تعطیلی بکشه

من تو گروهشون هستم

اونجا اسمشون ( خاکی ) هست

قصدش برهم زدن تاپیک

خدا قوت همگی منم خواننده خاموش بودم تا صفحه 100 خوندم دیدم واقعا نمیشه ازتون تشکر نکنم. تجربه های ...

سلام عزیزم   

خدا قوت  

خیلی خیلی عملکردتون خوب بود ، احسنت 

پیش خرید خونه ممکنه خطری باشه ، یه خونه سند دار بدون مشکل بخرید با پولتون ، اگه هم پولتون نرسید هدف بذار برا خرید خونه

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810