2777
2789
تیتان عزیز شما راست میگی ولی مردم قدیم کلا دل گنده بودن اهل حساب و کتاب هم نبودن مخصوصا واسه مهمون😊 ...

بله دقیقا 

من کلا خیلی از چیزای قدیم رو بیشتر دوست دارم 

خدایش همین عروسی رفتنشون یعنی اون موقع عروسیا

بوی عروسی میداد عروس واقعا عروس بود و بقیه مهمان و حالشو میبردن

الان میری عروسی باید بپرسی عروس کدومه از بس همه آرایش کرده و مثل عروس میکنن خودشون رو

از چن وقت قبلششش زندگی ب کامت حروم میشه ک یاخدا عروسی داریم چی بپوشم، کجا و چطور آرایش کنم

اونم آخرای عروسی برسی 

برای یکی دو ساعت روزها درگیری داری

عزیزم وام فرزنداوری رو چطوری گرفتین  چقدر به صاحب وام دادین؟  چقدر دستتونو گرفت چقدر با ...

عزیزم پارسال از یه اشنایی خریدم ۲۲تومن دادم ومبلغ وام ۹۰میلیون بود.

اما وامش خام بود یعنی فقط مدارک وداد دستم به همره سفته وتعهد،اماهنوز ثبت نام نکرده بود.

خودم رفتم ثبت نام کردم ،وچون به اخر سال خوردیم افتاد این ور سال ،گفتن چون امتیاز فرزند سوم هست ،۴۰۳ باید ۱۲۰تومن بمون تعلق بگیره دیگه نمیدونم تعلق میگیره یانه.

من پارسال یه گردنبند ۸ گرمی فروختم وخییییلی اشتباه کردم عزیزم اشتباه منو تکرار نکن .

اگه بتونی امتیاز رسالت بخری فک میکنم بهتر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه این پس انداز و به من کمک کنید و توضیح بدین لطفا؟؟فعلا خودم که عقبم از شما ولی شاید تنهایی شروعش ...

سلام عزیزم

صبحت بخیر

ببینید ما این کار رو از یکم اسفند شروع کردیم به شکل هفتگی

هفته اول ۱۰ هزار پس انداز

دوم ۲۰ هزار

سوم ۳۰هزار و به همین ترتیب

تا این سه شنبه که روز قرار ماست شد ۱۲ هفته از ۵۲ هفته که مبلغ این هفته ۱۲۰ هزار میشه. 

دیگه هفته پایانی که میشه یک سال تمام، باید مبلغ ۵۲۰ هزار تومن کنار گذاشته بشه توی اون هفته یعنی. 

که تا اون روز و بعد یک سال کل مبلغ میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن. 

حالا شما از امروز هرررر مبلغی که میتونی کنار بذار نه مبلغش مهمه نه تاریخ شروع، کم کم خودت میفتی روی خطش به امید خدا. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام من دوتومن دارم سکه پارسیان بخرم؟ آخه میگن موقع فروش افت قیمتداره

من یه توضیح بتون بدم .

قیمت طلای خام که مشخص هست ،برای سکه پارسیان ۷درصد دولتی هم میاد رو طلای خام که برای طلایبدون اجرت هم همینه .

تنها فرقی که دارن هزینه وکیوم هست که اینجا ۳۰هزار تومن هست.

اگه پولت بالای یه گرم ومیرسونه بدون اجرت بگیر اما برای مبالغ کم پارسیان بهتر هست .باز تصمیم با خودتونه

فرمول پارسیان هم به صورت زیر البته تو شهر ما

(قیمت طلای خام +7درصد کارمزد دولتی)×گرم پارسیان

مثال👈قیمت طلای خام =۳۴۴۷۸۰۰تومن

پارسیان ۲۰۰سوت

حالا میخواییم قیمت وحساب کنیم۲۴۱۳۴۶=۱۰۰÷(۷×۳۴۴۷۸۰۰)

عددی که بدست اومد ۷درصد دولت که میاییم به قیمت طلای خام اضافش میکنیم

تومن   ۳۶۸۹۱۴۶=۲۴۱۳۴۶+۳۴۴۷۸۰۰

پس طلای خام + ۷درصد دولت شد 👈سه میلیون وششصد وهشتاد ونه هزارو صدو چهل وشش

حالا این مبلغ ×۲۰۰سوت میکنیم 

۷۳۸هزارتومن میشه .حالا طلافروش میاد ۳۰هزارتومن هزینه وکیوم اضافه میکنه

(تو ماشین حساب که داری سوت ودر قیمت طلا ضرب میکنی 

حتما قبل عدد ۲۰۰ممیز بزار عکسشو میفرستم که بهتر متوجه بش)

سلام کدوم شهری چقد زیاده

عسلویه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
من میخوام ماهی یه النگو ایینه ای بگیرم تا آخر سال ۱۲ تا بشه😍ماه قبل ک نتونستم بگیرم این ماه دوتا گر ...

چرا باید کم شه ؟؟؟

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
آره عزیزم یه سقفی تعیین کن خودت رو بکش به چالش  مثلا قبلا روزانه با دویست تومن می بستی برای مخ ...

خیلی عالیههههه اینجوری💃💃💃💃💃

امروز میشینم لیست مینویسم تا شب

البته این ماه  فشرده باید برم جلو چون خیلی خرج داشتیم

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد وارد نیستم کم کم میام میخونم چون یه بچه کوچیک بداخلاق دارم نمیزاره چجوری گم نکنم اینجارو ممنون از همه که تجربیاتشون به ما میگن خیلی خوبید ❤

خب من که هرچی میخونم به اخر تاپیک نمیرسم همش سی چهل صفحه عقبم 

گفتم بیام یه گزارشی بدم 

اولین قدم من در صرفه جویی توی گوشت چرخکرده بود

من معمولا بسته های ۲۰۰ گرمی برمیدارم 

چند روز پیش میخواستم خوراک درست کنم همیشه یک بسته برمیداشتم اینبار نصف بسته برداشتم با قارچ و سیب زمینی و رب و اینجور چیزا که خودتون واردترین درست کردم هم خیلی خوشمزه شد هم سیر شدیم 

فرداشم با نصف بسته دیگه ماکارونی درست کردم اصلا کم بودن گوشت به چشم نیومد و همسرم متوجه نشد که گوشت کمتر ریختم 

یا هم که حرفی نزد نمیدونم😅

الان دارم برای یه بسته توی فریزرم ذوق میکنم 

دومیش چالش ۵۲ هفته هست که از الان شروع کردم فقط یه تغییری توش دادم 

از هفته اخر شروع کردم یعنی از هفته ۵۴۰ تومنی 

تا اخرش برسم به ده تومنی 

دلایلمم ایناست 

اول اینکه الان دستم پرتره و راحت تر میتونم این پول رو کنار بزارم 

دوم الان با این پول طلا بخرم مقدار بیشتری میتونم بخرم تا یک سال اینده و هرچی بگدره قدرت خریدم کمتر میشه 

سوم وقتی ببینم با این پول طلا خریدم انگیزم بیشتر میشه 

مورد بعدی پول اسنپه من اکثرجاهارو با اسنپ میرم الان دارم همون مسیرهارو با مترو و اتوبوس میرم و مسیر رو توی اسنپ میزنم پولشو از عابرمیگیرم میزارم تو کیف پولم 

میخوام مول اسنپ و هزینه ۵۲ هفته این ماه رو یکجا برم طلا بخرم فکر کنم حدود یک گرم بشه 

و درمورد هدف نویسی هم هدفم اینه که ماشین x22 بخرم 

قدم اولم همین یک گرم طلاست 

حساب ویپادم باز کنم وام اونو بگیرم و با صرفه جویی و بقیه کارها بتونم تا عید ۴۰۴ بخرمش😍

@masumehjoon    

@مامان_سبحان7    

@royayezendegi    

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام عزیز دلم خوبم به خوبیت خانوم ❤️ میخوای تو شروع کن برامون اینجا بگو 😍 منم تگ کن هر شب بخونمت& ...

سلام عزیزم منم هستم 

با روزی ۶۰ هزارتومن خرجی رو میگذرنم 

ب امید تحقق هدف هامون ❤️💜💜❤️❤️

2810