2777
2789
خودش علاقه نداشته باشه نمیتونه کار کنه،انشالله که خیر زود میخرید

به امید خدا

سواری باشه می‌ره وانت رو قبول نمیکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

سلام دوستان عزیز میخاستم انشالله از این ماه پس انداز مخفی داشته باشم برای خودم ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید مثلا ماهی پونصد تومن میتونم قایم کنم خوب بعدش چکارش کنم باهاش واسه خودم خرید کنم یا مثلا طلا بخرم یا لباس یا نه باید بزارم بمونه دست نزنم اصلا بهش؟؟؟ 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز میخاستم انشالله از این ماه پس انداز مخفی داشته باشم برای خودم ولی بلد نیستم میشه را ...

سلام دوست عزیز اگه میدونید لباس احتیاج نداری بده اندازه پس انداز سکه پارسیان بخر بهتر تاپول نگه داری 

من که هم قبلنا طلا دست دوم گرفتم مالیات نگرفتن روش هم توو ماه اخیر طلا شکسته گرفتم که مالیات نکشیدن ...

شهر ما چندتا طلا فروشی اینطوری گفتن ....ولله ما از خدا بیخبر نمیدونیم چی راسته چی دروغ گردن خوشون دیگه ....اونا که فقط فکر جیب خودشونن

ما با نوبیتکس کار میکنیم تا الان راضی بودیم

سلام چه  ارزی میخرید بیت یا ارزای دیگه

جاری منم سه برابر سود کرده ولی اسمشو نمیگه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
وام رو ب بالای ۲۵ نمیدن گلم

ما دوسال پیش که خونه خریدیم بنگاهیا میگفتن ۲۰ سال ولی خوب ۲۵ هم که باشه شما بعد از سه سال نگه داشتن خونه مشکل پیدا میکنید برای فروشش مگه زودتر اقدام کنید یا اصلا نخواید بفروشید

سلام عزیزم ۲۰۰ تومن نیست من سفارش زدم به ریال هست ۳۸ بود الانم ۴۴ونه ریال هست تومن نیست

هزینه ارسال شاید به مسافت هم ربط داره چون ما جنوبیم فاصله زیاده ..اتفاقا تعجب کردم منم... اخه وزنی نداره بیمه بسته هم خیلی ناچیزه 

خدا قوت همگی

منم خواننده خاموش بودم تا صفحه 100 خوندم دیدم واقعا نمیشه ازتون تشکر نکنم.

تجربه های هرکدومتون یه گنجه به تمام معناست.

منم تازه واردم و میخام از برنامه ریزی هام بگم و کارایی که قبلا انجام دادم ممنون میشم اشتباهاتم رو بهم گوشزد کنید🙏

خب اول از همه من توی خونه کار میکنم و شغل خانگی دارم و فروش اینترنتی( کار رو نگم که شناسایی نشم) حقوق ثابتی ندارم ولی میانگین ماهی ۵ گاهی کمتر گاهی بیشتر دارم شکرخدا.

شغل همسر هم آزاده و حقوق اونم ثابت نیست ولی میانگین امسال بین ۳۰ تا ۳۵ میشه البته ۳ ماه تابستون حقوقش میاد تا ۲۰ و هرسال هم شرایط حقوقیش بهتر میشه.

خب این از منبع درآمد.

ما بچه نداریم فعلا و تحت درمان پزشکی هستیم و متاسفانه توی این سال ها خیلی هزینه کردیم(مثلا پارسال حدود۹۰ میلیون آزمایشات ژنتیک و... داشتیم) برای بچه (راستی ممنون میشم برام دعا کنید طعم شیرین مادرشدن رو بچشم‌ اگه خدا لایق بدونه البته🙏)

اوایل ازدواج حدود ۳۰۰ گرم طلا فروختم برای ساختن خونمون و یه ماشین هم به نامم درومد از ایرانخودرو که با پس اندازهای مجردیم اونو ثبت نام کردیم.تااینجا حقوق همسر میرفت واسه ساختمانسازی و خرج روزانه.ح

بعد از ساخت خونه قدم‌بعدی با حقوق همسرم یه زمین خریدیم.

توی این چندسال قسط زیاد داشتیم. وام گرفته بودیم واسه ساخت خونه و تکمیل وجه ماشین و حقوق همسرم هم اونموقع کمتر بود و هیچ پس اندازی برامون‌نمیموند.

ولی الان چندماهه شکرخدا اوضاع خوب شده قسط ها تموم‌شدن و نصف حقوق رو میذارم حساب بانک مهر خودم واسه امتیاز وام.

یه وام  ۱۵۰ میلیونی از یه جا دارم میگیرم و تقریبا پس انداز بانک مهر هم ۱۵۰ هست تااینجا که حدود ۵۰ میلیون هم‌امتیاز مهر هست که بگیرم. 

طلا هم حدود ۵۰ گرم  تونستم خورد خورد بخرم توی سال گذشته.

الان همسرم میگه ماشین رو ارتقا بدیم شاسی بلند بخریم با وام و پس انداز ها.

ولی من میگم زمین و طلا و وام و پس انداز ها رو یکجا بدیم یه واحد پیش خرید کنیم.

ممنون میشم نظرتون رو بگید چه کاری بهتره انجام بدم؟

و اینکه من آدم ولخرجی هم نیستم و تا حدودی واسه هرکاری سعی میکنم خودکفا باشم.خسیس نیستم ولی دوس دارم کارهای خودمو با کمترین هزینه انجام بدم

حالا مثال میزنم

ادامه دارد...

بحث خودکفا شدن شد مثال برنم من هیچوقت واسه اصلاح صورت و‌ابرو آرایشگاه نرفتم جز واسه عروسیم.و خودم صورتمو شیو میکنم با نخ و هرچندماه یکبار هم رنگ مو میخرم خواهرم برام میذاره خیلی هم شیک میشه‌.

پیش ما تره بار زیاد و ارزانه برای همین خودم رب گوجه میگیرم.سبزی خورشتی درست میکنم. باقالی لپه میکنم فریزر میذارم. ذرت مکزیکی دون میکنم فریزر میذارم.لیمو تازه میخرم خشک‌میکنم برای عمانی عااالی میشه.

مربا و ترشی خودم درست میکنم بجز زیتون که آماده میخرم.

شیر محلی تازه میخرم ماست میندازم.سرشیرش هم صبحانه میخورم باعسل.

خیاطی هم بلدم و لباس هایی که میخام خودم میدوزم بجز لباس های خاص که گاهی اماده قشنگ تره میخرم.

توی خونه هم‌شغل خانگی دارم کار هنری انجام میدم و کلی از نمونه کارهامو توی خونه برای دکور خونه و تابلو و ... گذاشتم دیگه نیاز به خرید ندارم.

از طرفی هم خانواده خودم خیلی بهمون کمک میکنن و هروقت میان کلی خوراکی برامون میارن.مثلا عید که میان حتی آجیل هم با خودشون میارن که ما زیاد توی خرج نیوفتیم‌

خلاصه جونم براتون بگه خانما تا جایی که امکانش هست براتون خودکفا بشید.این بحث خساست نیست.اتفاقا مهارته،هنره،ذوق و سلیقه اس.

من واقعا لذت میبرم از تولید، از ساختن، از خلق کردن...این چیزا بهم انرژی میدن.

لذت میبرم با رب گوجه خونگی که درست کردم خورشت درست میکنم خخخخ

هرچند خداروشکر توان مالیش دارم که همه اینارو آماده بخرم ولی وقتی خدا این قدرت روبهم داده که خلق کنم چرا که نه...خلق میکنم لذتشو میبرم.

و اما در رابطه با همسر...

ادامه دارد...

در رابطه با همسر بگم ایشون بشدت ولخرجه🥴

ومن توی این چندسال بزووور تونستم کمی قانعش کنم ولخرجی هاش کم کنه.

ناگفته نماند بخاطر اینکه شغلش آزاده و درامدش ثابت ومشخص نیست مطمئنم خیلی وقتا خرجایی میکنه که به من نمیگه 😒

نمیدونم چجوری این اخلاق ولخرجیش رو درست کنم 😫

راستی من تابحال سکه پارسیان نخریدم. خرید طلا هم از پارسال که قسط هام سبک شدن استارت زدم و بدون اجرت و قسطی حدود ۵۰ گرم خریدم.

الانم نمیدونم با این اوضاع پیش خرید خونه بهتره یا عوض‌کردن ماشین یا خرید طلا ...؟

لطفا راهنمایی کنید خانما 🙏

سلام عزیزم ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست . ۲ نوع وام داره . یکی پشتوانه هست که به صورتی پله ای و ...

سلام عزیزم من وایپاد و نصب کردم و درخواست کارت کردم گفته تا یه هفته میاد یعنی واقعاً پستچی میاره؟من تا حالا آنلاین کاری نکردم یعنی سفارش و اینا نداشتم همیشه کارام و حضوری کردم 

و اینکه هر وقت پول واریز کردم تو کارت میتونم درخواست وام بدم؟شرمنده این سکه ها هم امتیازه؟

همه اینارو که براتون نوشتم کلی خاطره برام مرور شد از اول ازدواجم تا به الان 😅

بعضی وقتا به عقب نگاه میکنم یه دمت گرم به خودم  میگم 🤭

چون واقعا پا به پای همسرم اوایل ازدواج کار کردم و با درآمد کم همسرم میساختم.

یادمه ۷ سال پیش که تازه ازدواج کرده بودیم حقوق همسرم ۸۰۰ تمن در ماه بود 🙁

که رفته رفته سال به سال زیاد شد.

اونموقع ساختمونسازی میکردیم من هم توی خونه تلاش میکردم درآمد خودمو به همسرم میدادم کمکش میکردم و ناگفته نماند پس اندازهای مجردیم و ۳۰۰ گرم طلا که همشو توی مجردی خریده بودم ( از گرمی‌۵۰ هزار تمن خریده بودم تا گرمی ۳۰۰ هزار تمن) 

ماشین هم نداشتیم و همسرم هم هنوز گواهی نامه نگرفته بود.من گواهینامه داشتم و باهاش ایرانخودرو ثبت نام کردم و همون بار اول پژو پارس برنده شدم 😅

۱۲۰ میلیون ازمون میخواستن. که همشو با پس انداز خودم پرداخت کردم.

دیگه هیچ پس انداز و طلایی برام نمونده بود.

ولی خداروشکر از مرحله سخت ساختمونسازی درومدیم و کم کم قسط هامون رو میدادیم تا اینکه حقوق همسرم بیشتر شد و قسط ها کمتر.تونستیم یه زمین خارج شهر بخریم.

داستان زندگیم پستی بلندی های زیادی داشته و داره. ولی سعی کردم مثبت هاش و تلاش هامون روبراتون بنویسم و کلا ادم مثبت اندیشی ام و منفی هارو نمیگم.

2810