خدا قوت همگی
منم خواننده خاموش بودم تا صفحه 100 خوندم دیدم واقعا نمیشه ازتون تشکر نکنم.
تجربه های هرکدومتون یه گنجه به تمام معناست.
منم تازه واردم و میخام از برنامه ریزی هام بگم و کارایی که قبلا انجام دادم ممنون میشم اشتباهاتم رو بهم گوشزد کنید🙏
خب اول از همه من توی خونه کار میکنم و شغل خانگی دارم و فروش اینترنتی( کار رو نگم که شناسایی نشم) حقوق ثابتی ندارم ولی میانگین ماهی ۵ گاهی کمتر گاهی بیشتر دارم شکرخدا.
شغل همسر هم آزاده و حقوق اونم ثابت نیست ولی میانگین امسال بین ۳۰ تا ۳۵ میشه البته ۳ ماه تابستون حقوقش میاد تا ۲۰ و هرسال هم شرایط حقوقیش بهتر میشه.
خب این از منبع درآمد.
ما بچه نداریم فعلا و تحت درمان پزشکی هستیم و متاسفانه توی این سال ها خیلی هزینه کردیم(مثلا پارسال حدود۹۰ میلیون آزمایشات ژنتیک و... داشتیم) برای بچه (راستی ممنون میشم برام دعا کنید طعم شیرین مادرشدن رو بچشم اگه خدا لایق بدونه البته🙏)
اوایل ازدواج حدود ۳۰۰ گرم طلا فروختم برای ساختن خونمون و یه ماشین هم به نامم درومد از ایرانخودرو که با پس اندازهای مجردیم اونو ثبت نام کردیم.تااینجا حقوق همسر میرفت واسه ساختمانسازی و خرج روزانه.ح
بعد از ساخت خونه قدمبعدی با حقوق همسرم یه زمین خریدیم.
توی این چندسال قسط زیاد داشتیم. وام گرفته بودیم واسه ساخت خونه و تکمیل وجه ماشین و حقوق همسرم هم اونموقع کمتر بود و هیچ پس اندازی براموننمیموند.
ولی الان چندماهه شکرخدا اوضاع خوب شده قسط ها تمومشدن و نصف حقوق رو میذارم حساب بانک مهر خودم واسه امتیاز وام.
یه وام ۱۵۰ میلیونی از یه جا دارم میگیرم و تقریبا پس انداز بانک مهر هم ۱۵۰ هست تااینجا که حدود ۵۰ میلیون همامتیاز مهر هست که بگیرم.
طلا هم حدود ۵۰ گرم تونستم خورد خورد بخرم توی سال گذشته.
الان همسرم میگه ماشین رو ارتقا بدیم شاسی بلند بخریم با وام و پس انداز ها.
ولی من میگم زمین و طلا و وام و پس انداز ها رو یکجا بدیم یه واحد پیش خرید کنیم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید چه کاری بهتره انجام بدم؟
و اینکه من آدم ولخرجی هم نیستم و تا حدودی واسه هرکاری سعی میکنم خودکفا باشم.خسیس نیستم ولی دوس دارم کارهای خودمو با کمترین هزینه انجام بدم
حالا مثال میزنم
ادامه دارد...