2777
2789
از روی چارت و نمودار رفتار طلا بررسی و پیش بینی میشه برا خودش کار تخصصی هست برا فعالین این حوزه من ...

خیلی ممنون عزیزم توضیح دادی 

من یه دوره درآمد از بورس طلا گرفتم ولی ادامه ندادم سر درنیاوردم 

الانم به قول شما من توکل برخدا راه پس انداز و شروع کردم ان شاءالله کمکم کنه و برکت بده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دوستان شبتون بخیر من تازه با این گروه آشنا شدم والبته دیشب که پیاماتون رو خوندم امروز دو تاسکه پارسیان ۲۰۰ صوتی برای خودم و پسرم خریدم و الان یه سوال دارم امروز تو طلا فروشی بهم گفتن پارسیان تقلبی زیاده میخواستم ببینم شما کدوم رو میگیرید اسم خاصی داره؟خوب همه هولوگرام داشتن ولی خیلی تنوع داشت و اینکه ۲۰۰ صوتی به قیمت ۷۵۰ خوب گرفتم یا نه؟ممنون از پاسختون❤❤😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم حقیقتا خیلی کامل بود🧚‍♀️💙 این درصد هارو میتونم هرروز که پول میگیریم هم بزنم؟یا ماهیا ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️

آره میتونی هیچ فرقی نمیکنه 

چه روزانه ..چه هفتگی ..چه ماهانه 

چرا نمیشه عزیزم بخوای میشه فقط کافی با برنامه پیش بری 

عزیزم صفحات قبل توضیح دادم بازار بشدت نوسان داره و تشنه خبر هست با یه خبر راست یا حتی کذب در حد صد ...

میشه اگه هفته دیگه کاهشی بود منو تگ کنی،چون انقدرررر که صفحات تاپیک تند تند میره جلو ممکنه چند صفحه رو نخونم و پیام شمارو نبینم...هفته دیگه به امیدخدااا یه پولی دستم میاد،میخوام بدونم حتی شده یه گرم هم اضافه تر بخرم برام خیلی ارزش هست

خیلی ممنون عزیزم توضیح دادی  من یه دوره درآمد از بورس طلا گرفتم ولی ادامه ندادم سر درنیاورد ...

انشالله  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

رویا جون و معصومه جون لطفا ی تاپیک بزنید برا استایل

مثلا عکس لباس بفرستن

استایل خوب

که آدم کلی هزینه الکی نکنه و لباساش مرتب باشه

من چون هرروز بیرونم دوس دارم خوش استایل باشم

خانوما هنر خیاطی بهمون یاد بدن

حداقل مانتوهای مناسب بدوزیم

ای جمع و خیلی دوست دارم 

خدایا شکرت

سلام خانوما

میدونم دیر وقته ولی از فکز و خیال خابم نمیاد

اگ یادتون باش گفتم دنبال خونه ایم برا خرید

امشب تو نشست بودیم برای واحدی ک بنگاه الکی گفته بود۱۹ ساله س ولی صاحب ملک گفت ن ۲۲ ساله س  وخب خیلی تو ذوقمون خورد از طرفی واحد برا توجه ب متراژ و لوکیشنش خیلی خوبه همینجوزی دو دل موندیم برای خرید قیمتشم خیلی خوب میگه چون ملک ورثه ای هست و میخان سریعتر بفروشن 

ایا ابن ملکو بخریم بعدها مثلا دوسال دیگ میتونیم بفروشیم یا اصطلاحا صاحب اول واخرش خودمونیم؟

توروخدا هر اطلاعات یا تجربه ای دارین بام بگین صب قراره تصمیم نهاییو بگیم ب بنگاه

اگر ماشینتون پراید و سالمه میصرفه مخصوصا این فصل وتابستون

پراید وانته گفتم سواری بگیریم نمیشه چون به این ماشین برا جنسای مغازه نیاز داریم اسنپ بار میصرفه؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
شاید چون اول کاره مشتریها هم شمارو هنوز نمیشناسن فروش کم باشه،،، شاید هم چون اوله مردم میبینن تازه ا ...

امروز کلی کار داشتم سایت نبودم جنسا رو بار ماشین کردیم به امید خدا فردا صبح میریم اگه بارون نباشه 

کارت خوان سیار دارم همه رو گذاشتیم تو ماشین 

قیمت رو میخوام یکم پایینتر بگم چون بازار رقابتیه البته بابلسر خیلی جنسا گرونه و مردم اهل خرید اما بازار هفتگیشو نمی‌شناسم چطوره از نظر قیمت

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
اینو خوبه کسی ب بابا من بگه ک از عید تا حالا 8 تا فقط گوسفند خریده 😥😥 یعنی این مامان بابای من اگه ...

ای جانم عزیزم خدا حفظشون کنه پدر مادر نازنینت رو 😍

سکه های توی قلک رو خوندم چقدر ذوق کردم من 😍

ولی خداییش آخه پس چرا جمع میکردن 😉

چرا حالا تو قلک انداختن ؟

چرا تبدیل نکردن ...به نظر من یکی از علت هایی که چرا تبدیل نکردن ...این می‌تونه باشه چه اون زمون تورم نبوده 👌

فکرشو نمیکردن یه روزی برسه که اینطوری تورم بیداد کنه 

و ریال هرروز بی ارزش تر بشه 👌🙁

پدر خدا بیامرزم من  سال ها پیش 

با خانواده ی همسر من قرعه میذاشتن یادم همیشه می‌گفت 

معصومه به مادر شوهرت بکو منو نفر آخر برسه 😊

آخرین نفر خودم باش که دیگه خیالم راحت باشه که پولی نمیدم دیگه 😊

اونم به خاطر مادر شوهرم میذاشت که نفر کم نیارن 

می‌گفت فرض میکنم هر ماه می اندازم قرعه

و یه سال دیگه بازش میکنم 

ولی الان مگه میشه آدم همچین حرکتی کرد ؟

امروز می‌خوابی فردا بلند میشی میبینی رو همه چی قیمت رفت بالا 🙁

در آخر ممنون عزیزم بابت تجربه ی گرانبهات که در اختیارمون گذاشتی ❤️

که پول در آوردن مهم نیست ...شرط مدیریت پول که چطوری بتونی به نحو احسن سرمایه رو سرمایه بذاری 

[QUOTE=338100409]سلام خانوما میدونم دیر وقته ولی از فکز و خیال خابم نمیاد اگ یادتون باش گفتم دنبال خونه ایم برا خری ...[/QUOT

عزیزم خونه بالای ۲۰ سال وام بهش تعلق نمیگیره به خاطر همین هر کسی توان خریدش رو نداره پس مشتریاش کمتر میشه

وای نمیدونی بعد خوندن پیام قبلی و این پیامت سر شوق اومدم 😍 تا حالا اصلا اون تیکه زمین رو به حساب ن ...

چرا که نه عزیزم ♥️

خواستن توانستن است عزیزم 🥰 قطعا میتونی

امیدوارم یه باغ سرسبز و خوشکل بشه، چند سال دیگه بیای تو تراسش بشینی، درحالی که داری چاییتو نوش جان میکنی🥰

بگی آخیششش عجب باغی شد، عجب محصولی داد عجب آرامشی داره ♥️

این لحظه هزاران بار تقدیم تو باد

اِ یه چیزی یادم اومد، اتفاقا باغشون اول 6 هکتار بوده، که تقسیم شده بین سه تا برادر به هرکدوم یه قطعه رسیده 

و چسبیده بهم هستن، در مواردی که نتونن بیان روستا و به باغ سرکشی کنن از هم کمک میگیرن. 

به نظرم اینکه نزدیکه خانواده ی همسرت هست رو امتیاز ببین و زمانی که لازم داری ازشون کمک بگیر 😇

2810