2777
2789
دوستان یادتونه که من ۴۰ میلیون پول لازم داشتم الان یه وام پیدا شده صد میلیون میدن  ۳۶ ماهه&nbs ...

عزیزم من جای شما بودم فعلا اون ۱۰۰ میلیون وام رو میگرفتم هم بدهی ام رو میدادم و هم اون ۴۰ میلیون که لازم دارم رو تامین میکردم .

حالا بعدا قسطهاتون کمتر شد میتونید اون وام ویپاد و طلا رو هم جداگانه بگیرید .

هنوز اجرایی نشده جدیدا میخوان اجراش کنن که طلا فروشا اعتصاب کردن

سلام الهام اگه اجرا بشه که عملا پس انداز طلا به ضرر ماست چون موقع فروش مالیات کسر میشه درسته ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین طلافروش تون باهاش هماهنگ بشین تلفنی براتون انجام میده دیگه میشه خرید آنلاین ولی خرید و فروش ا ...

عزیزم تایم طلایی رو چجور پیدا کنیم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام معصومه جان ممنون که بیادم هستین، جواب این دوستمون رو دادم خاموش میخونم همیشه،، اومدم سه ماه پول ...

سلام عزیز دلم ❤️

اتفاقا به نظر من کار خوبی کردی

همه چی قشنگ تکمیل میشه 👌

و همه چی تو بساطتت هست به قولی 👌

منتها قربونت برم تا فروش کامل نرفته نیار 

مگر اینکه واقعا فروشش عالی باشه بخوای دوباره بیاری 

چون تو لباس فروشی ها اکثرا زنانه و بچه گانه بیشتر فروش می‌ره 

مردانه یکم سخت فروش می‌ره 

ولی خب تجربه است دیگه امتحان می‌کنی ✅

پولت رو که ننداختی دور که بخوای عزیزم ناراحت بشی 

به یه ماه فروش نره به دوماه می‌ره 👌

و اما در مورد وامت

خیلی بی انصافی کرده این بانک مهر 

منم دیدم خیلی داره کند امتیاز میده 🙁

پولمو در آوردم 

خرجی خونه رو می ریختم به مهر 

انتقال دادم به ویپاد 

من از ویپاد خیلی راضی ام 

هم امتیاز دهی اش خوبه 

و هم وام رو هم سریع و بدون سختگیری میده 

تو هم عزیزم قبل گذاشتن  تو صندوق ..حتما شرایط ش رو کامل بپرس و بعد بپرس 

انشالله که خیر گلم ❤️

@دختر_شمالی۷۵     عزیزم لطف میکنی بگی این دستبند رو چند درصد حساب کرده؟فی طلا دیروز سه م ...

قیمت کل طلا تقسیم بر قیمت روز طلا تقسیم بر وزن طلا 

که عدد بعد از اعشار میشه درصد طلا

این فرمول محاسبشه،

برای شما 8درصد شده،

دوستانی که این پیام های محاسبه رو میخونید و اطلاع دارید اگه فرمول اشتباهه یا من اشتباه حساب میکنم لطفا شماهم ی همکاری بکنید یه حساب کتاب بکنید اعلام کنید درست یا غلطی محاسبه رو

سلام به خانومای مدیر و مدبر و مقتصد🩷

امروز دوازدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۱۲۰هزار تومن 

که با ۶۶۰هزار تومن یازده هفته پیش: 

میشه ۷۸۰هزار تومن(مجموع پس‌انداز) 

دلهاتون شاد

قلبهاتون بخشنده

جیبهاتون پربرکت

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام الهام اگه اجرا بشه که عملا پس انداز طلا به ضرر ماست چون موقع فروش مالیات کسر میشه درسته ؟ 

مقاومت زیادی در برابر انجامش هست بخصوص طلا فروشا که عمده سرمایه شون طلاست

اگر هم بشه هزارتا راه در رو داره

کی دلش میاد سی درصد مالش رو تقدیم حرف زور کنه

نگران نباشید

فقط پر قدرت به خریدهاتون ادامه بدین

ما روزای سخت زیاد داشتیم از پسش برمیایم

شده معامله کالا به کالا بکنیم طلا بدیم خونه بگیریم ماشین بگیریم خوراکی بگیریم زیر بار حرف زور نمیریم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
ممنون از تبریکت عزیزم 😍🥰 منتظر چی هستی دوست خوبم؟ 😍 براش پلن بریز، با نیروی ماهر و متخصصش مشو ...

وای نمیدونی بعد خوندن پیام قبلی و این پیامت سر شوق اومدم 😍

تا حالا اصلا اون تیکه زمین رو به حساب نمی اوردمش چون میگم اصلا یه دید سرمایه حسابش نکردم چون نمیشه نه فروخت نه کاری کرد چون هم جاش خوب نیست هم اباد نیست و هم  چسبیده به حیاط خونه قوم شوهر🙈

هم پرتی اینا زیاد دارههههههه،،،،،،،ولی بعد ازاینکه پیام های شمارو خوندم و با یاد حرفهای معصومه که میگه ناشکری نکنید از داشته هاتون استفاده کنید فکرم باز شد و فکرکردم برم با شوهرم و ابادش کنم دورشو بگیرم تر تمیزش کنم و داخلش درخت میوه و یه سری درخت دیگه بکارم...حداقل لذتشو ببرم بعدم بمونه برای پسرم شاید بعدا بزرگ شد خواست ویلا بسازه داخلش😗😇

آره عزیزم یه سقفی تعیین کن خودت رو بکش به چالش  مثلا قبلا روزانه با دویست تومن می بستی برای مخ ...

سلام معصوم جونم رسیده بودم به اونجایی که داشتی از پاگشای برادرت میگفتی  دیگه گوشیمو بستم رفتم بیرون اومدم یادم رفت ص چند یود ؟ 

عزیزم تایم طلایی رو چجور پیدا کنیم

از روی چارت و نمودار رفتار طلا بررسی و پیش بینی میشه برا خودش کار تخصصی هست برا فعالین این حوزه

من که نه

هیچی هم بلد نیستم

منظورم متخصصان این حوزه ست

مثلا هفته قبل پیش بینی ها نشون میداد شنبه و یکشنبه روند کاهشیه

ولی خب کف کف اون کاهش مهم بود کجا باشه مثلا از سه و پونصد اومده بود سه و چهارصد

حتی سه و سیصد و هفتاد خب این کاهش بود ولی آیا کافی بود؟

فقط یک لحظه سه و سیصد و چهل رو زد و سریع برگشت بالا

که به لطف خدا همونو تونستم شکار کنم شاید فقط دو دقیقه روی اون رقم بود بعدش دوباره نوسان داد به بالا

البته در حجم خرید کم نباید زیاد خودمون رو درگیر ده تومن بالا یا پایین کنیم

ولی وقتی حجم خرید بالا باشه گرمی ده هزارتومن بالا پایینش هم رقم بزرگی میشه

از همه این حرفا بالاتر باید خدا برکت بده به مالمون

روزی دهنده اصلی فقط خودش

دو دوتا چهارتای ما کجا و دو دوتا چهارتای خدا کجا

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
نه قشنگم طول میمشه من از 97 هستم هنوز نگرفتم فردا میخوام با مامانم برم اگه بشه وامم رو بگیرم. فکر ...

واسه ما از 98هستش رفتم گفتن تا 7تومن تعلق میگیره

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

عزیز دلم ورودی همسرتون روی هم رفته ۱۸ملیون گذاشتیم  قشنگ درصد بندی کن هر دفعه که پول آورد&n ...

مرسی عزیزدلم حقیقتا خیلی کامل بود🧚‍♀️💙

این درصد هارو میتونم هرروز که پول میگیریم هم بزنم؟یا ماهیانه باید حساب شه؟ماچون روزانه پول نمیگیریم همش فکرمیکردیم نمیشه پس انداز کرد

پیکی به سلامتی خداوند بزن
سلام به همگی ماشالله صفحه ها همینجوری دارن جلو میرن از صبح میخوام خیاطی کنم ولی نشستم بخونم خودمو بر ...

اخ گفتی،،بهخدا منم هرچی میخونم نمیرسم،خودم سعی میکنم همه حرفام و سوال و جواب کردن هام رو تو یه پست بنویسم که صفحات الکی جلو نره،،،دوستان بهخدا بعضی وقتا با لایک هم میشه به طرف فهموند که پیامش رو خوندیم که صفحات تاپیک الکی جلو نره،،،

خیلی تند تند صفحات جلو میرررررررررررررررن

2810