2777
2789

چقدر خوبین شما چقد بیشترتون سختی کشیده و متین هستین از وقتی پیاماتونو میخونم میگم چقد گاهی ناشکری کردم واقعا    خداروشکر بابت همه چی 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .منم ۶اردیبهشت عروسی داشتیم لباسمو تازه خریدم ازقسمت فروشگاهی دیوار اگه تهران هستید چیزای ...

سلام گلم نه خودم لباس محلی می‌پوشم دارم 

برای بچه ها میخواستم ک دیگه خریدم قراره کلی مدیریت کنم به امید خدا

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
دوستان یادتونه که من ۴۰ میلیون پول لازم داشتم الان یه وام پیدا شده صد میلیون میدن  ۳۶ ماهه&nbs ...

عزیزم وام با هر درصدی تو کشور ما خوب از این لحاظ خیالت راحت باشه که امسال گرفتی سال بعد حداقل دوبل بردی 

منتها شما که میگی واسه بدهی ...نمی‌دونم شرایطتتون چطوری ؟

ولی عزیزم  وام رو میگیرن که  یکی دو پله صعود کنن 

باز ببین صلاحتون به چیه عزیزم ❤️

سلام دوستان عزیز از اون جایی که وقتی تاپیک رو میخونی وهمراهی میکنی، انگار انگیزه ی مضاعف پیدا میکن ...

۲۵۰ سود گرفته خوب حساب کرده

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
من خودم برای هیچ مراسمی انقدر خرج نمی کنم  چون هم پسندم نیست هم اینکه لزومی نداره برای یک شب م ...

آره واقعا منم دیگه منصرف شدم از آرایشگاه رفتن خودم آرایش میکنم 

راستش بودجش نیست ۱تومن 

البته ک این ماه چون بچه ها لباس نداشتن براشون خریدم خودمم یه چیزای گرفتم

واقعا همه چیز سر به فلک کشیده 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
معصومه جون عالی بودی نازنین  این درایت این فهم این بزرگواری رو توی سن کم چطوری داشتی؟

قربونت برم شما به من لطف داری عزیزم

من از کودکی خیلی تو سختی و فشار بودم 🌸

نه از لحاظ مالی ✅

چون وضع مالی پدرم خیلی خوب بود ✅

از لحاظ بی مادری 

و یتیم شدن در همون بدو تولد 

و داشتن نامادری ......

نامادری ام هم واقعا یه زن با سیاست بود و هست 👌

بی تاثیر نبود عزیزم ❤️

و اینکه همسرم رو عاشقانه دوست داشتم 

و این دوست داشتن باعث شده بود که هر لحظه حمایتش کنم 

و پشتش باشم ❤️

😭😭😭توروخداکمی آرومترحرکت کنیدبزاریدمنم بهتون برسم🤕بخداچشام داره میسوزه🧐نخودسبزهامونصفه نیمه دون کردم سبزیهامم مونده پاک نکرده،هرچی میخونم نمیرسم بهتون یه صفحه بازمیکنم تاتمومش میکنم۵صفحه جلورفته😭🤣😂😁

دقیقا عزیزم 👌 من موافق این نوع پذیرایی ها نیستم  مهمون میاد و می‌ره  سختی اش برای تو می ...

اینو خوبه کسی ب بابا من بگه ک از عید تا حالا 8 تا فقط گوسفند خریده 😥😥 یعنی این مامان بابای من اگه درست

مدیریت میکردن شاید الان جزء میلیاردرهای قدر بودن😔

فکر کن مامانم ی قلک بزرگ خیلی بزرگ ب من پر از پول داده برای زمان شاهنشاست

حالا جالبیش اینجاست ک چن وقت پیش میخواستم چندتا از اسکناس ها و سکه ها رو ببرم قاب کنم بزنم تو خلوتگاه خودم با پسرم نتونستیم بشماریمشون اینقدر زیادن یعنی بنظرم اگه اون موقع تبدیل میکردن شاید هکتارها زمین میشد باهاشون خرید

مامانم میگه ی بار ی چمدون پر از اسکناس داشتیم بابام برده برای تمام فک و فامیل کادو خرید میگه اینقدر بین همه پخش میکردیم ک اضافه هم میومد

البته ی موردش ک خودم بچه بودم یادمه 

چن روز مونده بود ب عید  زنگ خونه بصدا دراومد رفتم در رو باز کردم مامان بابام بودن با ی وانت پر از وسیله خدا شاهده پُرِپر ک همه رو هم چیده بودن رو همدیگه منم بچه چنان ذوقی میکردم خیلی کوچیک بودم فکر می‌کنید چی بودن؟؟؟ 

عیدی برای فک و فامیل

بخدا یادمه ی قابلمه بزرگ و خوشگل توشون بود نمیدونم جنسش چی بود برای یکی از عمه هام خریده بودنش 50 هزارتومن خیلی حرفه هااااا

ولی الان کووووووو

نتیجه میگیریم ک پول نقد رو باید سریع تبدیل کرد

و در احترام و خودگذشتگی و دست و دلبازی حد و مرز رو رعایت کنیم

بخدا یادمه خیلی از اقوام پیش بابامینا بزرگ شدن یادمه خودمون تو ی اتاق میخوابیدیم اتاقهای دیگه  فک و فامیل 

فک و فامیل هیچ 

میدی بابام رفته بیرون با ی فرد غریبه میومد جا و پناه نداشته، باشه تا فردا ک بره

ی بار بابام با ی پیرمرد اومد من شاید 5یا6ساله بودم مرد خیلی پیربود طفلک عصا بدست و دستش روی این عصا چنان میلرزید ی کت وشلوار قهوه ای رنگ تنش بود با ی کلاه من رفتم پیش بابام سریع گفتم این عمو کیه؟ پیرمرد با دیدن من سریع دست کرد تو جیبش ی دونه سیب با اون دستای لرزونش بهم داد حالا چرا بابام با خودش آورده بودش خونه برای اینکه دیده بود شب شده و هیچ ماشینی نبود ک پیرمرد رو ب مقصدش برسونه بابام هم گفته بود بیا بریم خونه ما، فردا ماشین برات میگرم بری حتی شامی ک کنار اون پدربزرگ خوردیم یادمه😊

ولی بعضیا ک سرسفره بابای من قد کشیدن و بزرگ شدن و با دست رنج پدر من صاحب همه چیز شدن خیلی نامرد بودن😢

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 سلام معصومه جون میشه منوهم راهنمایی کنی؟؟؟ من ه ...

عزیز دلم ورودی همسرتون روی هم رفته ۱۸ملیون گذاشتیم 

قشنگ درصد بندی کن هر دفعه که پول آورد 

۲۲/۵درصد میشه قرعه اتون ...هر مقدار پول آورد همسرتون 

۲۲/۵درصدشو بزن ...مبلغ رو بزن بذار برای قرعه کنار 

مثلا سیصد هزار تومن آورد 

بزن ماشین حساب ۳۰۰ضربدر ۲۲/۵درصد مساوی .....

اینطوری عزیزم ♥️

۱۱درصد برای پیش آمده ها 

از هدیه و کادو و خرابی پکیج و ماشین و .....

اگه پول نقد میاره همسرتون 

قشنگ پاکت بندی کن 

تو هر قسمت بنویس که مخصوص پیش آمده ها 

اکه تو کارت ..میتونی بزنی به کارت دیگه 

یا ب ل و باکس رو داشته باشی و باکس بندی کنی 

و بزنی به باکس ها 

۸/۵درصد واسه لباس ...چیزی حدود یک و نیم در ماه✅

۲/۵کلاس های دخترتون ✅

۲۲درصد پس‌انداز ✅چیزی حدود چهار تومن 

میتونی عزیزم نصف تبدیل کنی 

نصفشو چکی یا اقساطی لوازم خونه برداری 

یا همشو لوازم بگیری ..این قسمت رو 

ببین تلویتت چی عزیزم 

۳۳/۵درصد خورد و خوراکتون چیزی حدود ۶ملیون 

و از درآمد خودتون ۵۰درصد بذارین واسه قرعه 

۵۰درصد رو هم تبدیل کن 

مثلا جمع کن از یکم تا یکم بعد برو طلا فروشی و یه تیکه طلا بگیر .

اینطوری عزیزم ❤️

اینو خوبه کسی ب بابا من بگه ک از عید تا حالا 8 تا فقط گوسفند خریده 😥😥 یعنی این مامان بابای من اگه ...

ما حالا از اینا عبرت بگیریم براخودمون من اهل ریسکم همسرم نه داداشمم نه فکرکن داداشم طلا۵۰۰ بود پول داشت ۲۰ میلیون نداد طلا بخریم براش الان همون تو حسابشه طلا تو اسمون پرواز میکنه😮‍💨😮‍💨

OTE=338سلام خانومها 🍎🍎باید پشتوانه ویپاد و تسویه کنم تا بتونم از پیش در آمد وام بگیرم؟؟؟؟ ...[/Q

سلام عزیزم خیر لزومی نداره همزمان باوام  پشتوانه و برایند میشه وام پیش درامد روهم گرفت

2810