2777
2789
عزیرم من تهران نیستم که معرفی کنم خدمتتون کرمانشاهم طلای اینترنتی خودم کار نمیکنم  ولی بشدت ...

مرسی گلم

یه طلافروش هست ازاون خریدمیکنم منتها خودم خونه نشین شدم دنبال خریداینترنتی بودم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
احسان گلد هزینه ارسالش ۲۰۰تومنه ولی حقانی ۳۹...برای همین ترجیحم حقانی تو شهر ماهم حضوری برم جای منا ...

سلام عزیزم ۲۰۰ تومن نیست من سفارش زدم به ریال هست ۳۸ بود الانم ۴۴ونه ریال هست تومن نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز از اون جایی که وقتی تاپیک رو میخونی وهمراهی میکنی، انگار انگیزه ی مضاعف پیدا میکن ...

@دختر_شمالی۷۵    

عزیزم لطف میکنی بگی این دستبند رو چند درصد حساب کرده؟فی طلا دیروز سه میلیون و ۳۶۵ هزارتومن بود

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
مرسی گلم یه طلافروش هست ازاون خریدمیکنم منتها خودم خونه نشین شدم دنبال خریداینترنتی بودم

همین طلافروش تون باهاش هماهنگ بشین تلفنی براتون انجام میده

دیگه میشه خرید آنلاین

ولی خرید و فروش اینترنتی به اون مفهوم که سایتی باشه و با تبلیغات جا باز کرده باشه من قبول ندارم

بالاخره کلی سرمایه میخوایم بسپریم دستش

باید بشناسیم

عضو اتحادیه طلا فروشا باشه محل کسب و کارش مشخص باشه پروانه ش در معرض دید باشه

از همه مهمتر بین طلا فروشا معتبر و خوش نام باشه

اینا که اوکی باشه دیگه آدم با خیال راحت خرید و فروش میزنه چه پولش دست طلا فروش باشه چه طلاش

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
همین طلافروش تون باهاش هماهنگ بشین تلفنی براتون انجام میده دیگه میشه خرید آنلاین ولی خرید و فروش ا ...

الان جدیدا اتحادیه به تعداد محدوی از طلا فروشای معتبر یک app داده و در اختیارشون گذاشته که اونا به هر کدوم از مشتری هاشون بخوان میدن با یوزر و پسورد

دیگه خود شخص با نگاه به تابلوی لحظه ای طلا میتونه توی اون app سفارش خرید و فروشش رو ثبت کنه بدون نیاز به طلا فروش

ساز و کارش مثل ترید ارزهای دیجیتال هست و این خیلی جذابه 

هم از اون شیطنت طلا فروشا که گاها قیمت رو بالا پایین میدن جلوگیری میکنه

و هم در لحظه شخص خرید خودشو میزنه دقیقا در قیمتی که مد نظرش هست و وقتش هدر نمیره

تقریبا سه ماهه که مالیات برای طلای شکسته و بدون اجرت دوباره برگشته و لحاظ میشه موقع فروش  بعضی ...

من که هم قبلنا طلا دست دوم گرفتم مالیات نگرفتن روش هم توو ماه اخیر طلا شکسته گرفتم که مالیات نکشیدن روش

من که هم قبلنا طلا دست دوم گرفتم مالیات نگرفتن روش هم توو ماه اخیر طلا شکسته گرفتم که مالیات نکشیدن ...

هنوز اجرایی نشده

جدیدا میخوان اجراش کنن که طلا فروشا اعتصاب کردن

عالی بود👍🏼👍🏼مخصوصا چهار خط آخرش ممنون که نکته دقیقی رو توجه کردید

❤️❤️❤️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
سلام ترو خدا من رو راهنمایی کنید   من ۸۰ گرم طلا دارم که تو گیرونی خریدم   ماشینمون پیکانه ...

کی گفته سود نداره ضرر داره

ما ی فرسوده تحویل دادیم

ی سورن تحویل گرفتیم

البته ماشین فرسوده رو هم خریدیم بابت اونم 70میلیون پرداخت کردین کلا برامون فکر کن  حدود430 افتاد

70 ماشین فرسوده

+

350 سورن

+

مقداری حدود 6 تومن پوی بیمه حالا شاید مقدار بیشتر دقیق نمیدونم

فکر کنم الان 450 ثبت نام میکنن

زهرا جان همسر من هم خودشو بیمه عمر کرده الان بهش وام تعلق میگیره ..طول می‌کشه وامو بدن یا همون یکی د ...

نه قشنگم طول میمشه

من از 97 هستم هنوز نگرفتم

فردا میخوام با مامانم برم اگه بشه وامم رو بگیرم. فکر کنم 20 30 تومنی بدن

یک بدهی بزرگ داریم همونو بدیم خیلی جلو میفتیم

چیزی هم اضافه بیاد باز طلا میخریم با مامانم

مامانمم افتاده رو دور طلا خریدن. سالها پیش دزد طلاهامون رو برد و بعد اون دیگه یک گوشواره هم نخریده. بهش گفتم مامان تا اخر سال برات یک گوشواره میخرم و یک گردنبند. خودشم ذوق داره. یک تومن یک تومن طلا میخره 

همین امشب برام 1 تومن واریز کردن. میگه منم 1 تومن دارم. میریم یک زنجیر میخریم   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ازسایت حقانی عزیزم؟ دوستانی که ازاینجاخریدکردید بیزحمت بگید من نمیتونم برم بیرون حداقل اینترنتی طلا ...

عزیزم من از حقانی تا حالا سه تا پارسیان گرفتم

و راضی بودم از همه لحاظ

هنوز اجرایی نشده جدیدا میخوان اجراش کنن که طلا فروشا اعتصاب کردن

این که ضرر هم خریدار و هم فروشنده میشه .فقط میتونن بار ملتو سنگیتر کنن هیچ قانون جدیدی وضع نکنن ما راضیتریم 

معصومه جون من هیچی راجع به این تاپیک نمیدونم...یه سقف روزانه برای مایحتاج خونهدباید تعیین کنیم؟؟

آره عزیزم یه سقفی تعیین کن خودت رو بکش به چالش 

مثلا قبلا روزانه با دویست تومن می بستی برای مخارج خورد و خوراک و سوپری 

الان مثلا صد و پنجاه بذار 

من خودم مثلا قبل عید شش تومن میذاشتم واسه هرماه 

یعنی روزی دویست تومن 

الان مثلا صد و سی گذاشتم 

روزانه فرض کن همون قدر داری عزیزم 

بشین قشنگ لیست کن غذاهای طول هفته ات رو 

یا چند روز یه بار برو خرید 

یا روزانه 

قشنگ گزارش هم بده عزیزم ❤️

2810