2777
2789
دوستان امروز رفتم يه ابرسان و سي سي كرم پيرونا خريدم ١٧٠٠  عذاب وجدان دارم  يعني ...

اگه مارکش خوبه و مطمئنی ازش بهترین کار رو کردی تقریبا تا یک سال هم داریش  

چرا عذاب وجدان ؟ 

نیاز ت بوده چیز اضافه نیست که 

من باشگاه که میرم مربی مون تو گروه تم هفته رو میزاره که مثلاً شنبه آبی ،یکشنبه قرمز .... 

هر جور حساب کنی ۵ رنگ تاپ مختلف هم بخری مگه چقدر میشه؟خوب هر کس چندتایی خونه هم داره  

البته اجباری نیست . 

تو روحیه آدم خیلی تاثیر مثبت داره 

نو میخری از دست اون تکراری یا هم راحتی 

خانوم خونه خیییلی زحمت می‌کشه حقشه که شاد و سر زنده باشه 

حالا من دوستانی رو اونجا میبینم وضع مالی عالی دریغ از چنتا تاپ جدید و ناقابل  

گاهی ما خودمون مقصریم  

البته کلی گفتم شما که معلومه به خودت اهمیت میدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم فضای اتاقش کوچیک بود شایدم چون با سانتافه ای که داشتم مقایسه ش میکردم اون حس رو داشتم ضمن ای ...

اسپورتیج واست کوچیک بود دیگه جای من بودی تو پیکانتو چیکار میکردی😅 ایشالا لندکروز❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
آفرین بهت👏👏👏👏👏👏آدم بره ۱۷میلیون پول رستوران یه شب رو بده بعد اوضاع خونه زندگیش....همین مدیریتا ...

عزيزم أين پيام معصومه جون كه ريپلاي كردي كدوم صفحه ست

هر چقدر رفتم عقب تَر ندبدم

ميشه بگي ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
اسپورتیج واست کوچیک بود دیگه جای من بودی تو پیکانتو چیکار میکردی😅 ایشالا لندکروز❤

حالا جالبه که من خودم ریز جثه هم هستم

چند سال پیش رونیز داشتم

ریسمون توی اداره خیلی قد بلند و هیکلی بود ماشین جمع و جوری داشت گاهی توی پارکینگ اداره میرفتم کنارش پارک میکردم همیشه سرتا پامو برانداز می‌کرد میگفت اگه آنقدر ریزه میزه نبودی لابد با خاور می‌آمدی این چیه؟

چرا متناسب با خودت ماشین انتخاب نمیکنی البته رابطمون صمیمانه بود ولی خب راست می‌گفت واقعا تناسبی بین خودمو انتخابام نبود

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
عزیزم ایرادشو میشه بگی من یه مگان رو خیلی وقت بود داشتم خسته شدم فروختم قبلترش سانتافه داشتم هیچ ...

حجم موتور اصلا همخوانی با بدنه نداره و در نتیجه شتاب ماشین خیلی پایین هست 

تو سربالایی هایی خیلی کم میاره ، و واقعا نمیکشه ،موتورش به صدا میوفته جوری که اصلا آدم جرات نمیکنه بره تو سبقت 😐 باور کن پراید آزمون سبقت میگرفت به راحتی 

مصرف بنزین اش هم بالا بود تقریبا 

کلا شاسی های چیتی اکثرا همینن هستن برا همین گفتم چینی سدان بهتره 

به نظرم شما بخرید اذیت میشید چون قبلا هم ماشبن برند داشتی تفاوتش خیلی به چشم میاد منم همه اش با هیوندا کیا مقایسه میکردم 🫠🫠

ولی با این تفاسیر اگه خیلی علاقه دارید برای داخل شهر قابل قبول تره چون قرار نیس سرعت خیلی بری ولی تو جاده اذیت میشید 

S3 فکر میکنم همون حدود قیمت باشه فکر میکنم گزینه بهتری باشه 

اگه صرفا شاسی بودن براتون مهمه و الا آریزو ۵  یا همون دنا پلاس

من خودم برای هیچ مراسمی انقدر خرج نمی کنم  چون هم پسندم نیست هم اینکه لزومی نداره برای یک شب م ...

دقیقا

من محردم و وضع مالیم عالیه

عروسی صمیمی ترین دوستم اولا ک کادو بهش پارسیان دادم

بعدم فقط ارایشگاه یه براشینگ کردم 

خودم واسه خودم یه ارایش خیلی ملیح کردم و تمام

لباسم از قبل داشتم

توی عروسی فقط خواهردوماد ترکونده بود.بقیه همهههه ساده مثل خودم

چند تا خانم هم رفته بودن ارایشگاه موهاشونو قشنگ درست کرده بود بقیه فقط براشینگ یا یه رنگ موی ساده

ضمنا عروسی یکی از شیک ترین باغهای تهران بود

عروس و دوماد جفتشون بشدت پولدار و تحصیل کرده 

عروس ک دوست منم هست ارایشش خیلی ساده 

و حتی موهاشم رنگ نکرده بود

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
حجم موتور اصلا همخوانی با بدنه نداره و در نتیجه شتاب ماشین خیلی پایین هست  تو سربالایی هایی خی ...

ممنون از توضیحاتتون

بله منطقی هست وقتی موتورش سه سیلندر هست توقع شتاب نمیشه ازش داشت

والا چی بگم

اینجوری برنامه م بهم میریزه

ماشین ایرانی نمیخوام

خارجی هم نمیخوام زیاد سرمایه راکد بذارم

از این طرف فرمایشتون کاملا درست هست

اون اتاق روی اون موتور جوابگو نیست

باید بیشتر تحقیق کنم

ممنون دوست عزیز استفاده بردم از توضیحاتتون

سپاسگزارم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام عزیزم میشه آدرسش رو بزاری لطفا؟

سلام بله حتما

👈ادرس
خمینی شهر _خیابان شریعتی جنوبی_
پاساژ الزهرا_ طبقه ی همکف_ سمت چپ _طلای دایموند

ساعات کاری
صبح
9/30 الی 12/30
عصر
16/30 الی30/ 20

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
درسته تو ایران تورم بیشتر از کشورای دیگست ولی خیلی  کشورهای دیگه مالیات سنگین برای داراییشون می ...

عزیزم نمی‌خوام بحث به بیراهه بره ولی کشور عراق واقعا اقتصاد قوی ای نداره ، درسته پولشون با ارزش تر هست ولی باید حساب کنید درامدشون با همین پول و خرج و مخارج چطور هست ؟

اگر از نزدیک اطلاع داشته باشید متوجه میشید که خیلی از مردمانشون دخل و خرجشون با هم نمیخونه و ایران در برابرش بهشت هست از این لحاظ ، حداقل از عراق .

سلام بر دوستان عزیز و معصومه جونم امیدوارم حال همگی خوب وخوش باشه صفحات تاپیک به شدت برق جلو میره و فک کنم همگی عقب موندیم من پریروز که پست گذاشتم ومعصومه جون جواب داد ص ۴۸ بودیم یهو فرداش باز کردم دیدم ۱۵۰شده اگه رویا جون زحمتی نیس یه نصف روز ببندی تابرسیم چون بعضی صفحات واقعا نکات خیلی خوبی هست من یکی که حیفم میاد بگذرم فداتوشم🥰🙏😘

سلام بر دوستان عزیز و معصومه جونم امیدوارم حال همگی خوب وخوش باشه صفحات تاپیک به شدت برق جلو میره و ...

رویا جون مسافرته دوستان 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مستانه جان انقدر قشنگ تعریف کردی دلم خواست برم زمینمون رو اینجوری آباد کنم😍 دوست دارم به شرط حیات ...

خیلی ‌شیرینه سبک زندگیشون 🥰

مخصوصا وقتی تو تراس خونه باغشون میشینی، برات عصرونه نون و پنیر خیار با نون گرم میاره 😍

بارون میزنه ☔

چای و قندونش تو استکان های بدون تشریفات ♥️

خیلی خیلی شیرینه😍

نسرین جانم ان شاالله خدا عمر با عزت همراه با سلامتی بهت بده، با توانایی که ازت سراغ دارم قطعا میتونی ♥️🥰

2810