2777
2789
عزیزم خرید ابشده با توضیحات و مشخصاتی که صفحه پیش براتون نوشتم اصلا ترس نداره اتفاقا از طلای زینتی خ ...

طلای آب شده ب گرم پایین نمیدن معمولا ۲۰ گرم ب بالا میدن.درسته بهترین گزینه هست ولی در مواقعی که پول درشت دستمون بیاد.وگرنه همین طلای کم اجرت   یا پارسیان برای اکثر خانمهای خونه دار که منبع درآمد ندارند خوبه .😊

آفرین بهت👏👏👏👏👏👏آدم بره ۱۷میلیون پول رستوران یه شب رو بده بعد اوضاع خونه زندگیش....همین مدیریتا ...

دقیقا عزیزم 👌 من موافق این نوع پذیرایی ها نیستم 

مهمون میاد و می‌ره 

سختی اش برای تو میمونه 

بهتر در حد توان و در حد اعتدالمون پذیرایی کنیم 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایرادشو میشه بگی من یه مگان رو خیلی وقت بود داشتم خسته شدم فروختم قبلترش سانتافه داشتم هیچ ...

اسپورتیج بگیر راضیت میکنه 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم ب نظرتون قیمت طلا تا اخر میره بالا؟اخه ی سفارش طلا داشتم گفت اخر هفته شارژ میشه

عزیزم صفحات قبل توضیح دادم بازار بشدت نوسان داره و تشنه خبر هست

با یه خبر راست یا حتی کذب در حد صد تومن و بیشتر بالا پایین میشه

روند در حال حاضر مشخص نیست که بشه پیش بینی داشت

هفته پیش مشخص بود که شنبه و یکشنبه گذشته کاهشیه و منم عرض کردم خدمت دوستان

ولی الان باید تکلیف مشخص بشه سمت و سو کدوم وری هست

در کل روند افزایشی هست مگر به زور یا با خبر درمانی محدود بتونن چند روز پایین بیارن

این پایینی ها غنیمت هست و فرصت شکار

اگر بازم چنین فرصتی دست داد عمری باشه خدمتتون عرض میکنم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

ماشاالله به صفحات 😊

من خیلی عقبم 😩😩😩

چند روز فقط باید بخونم تر برسم به شماها 

از صبح سه چهار بار اومدم ولی نتونستم یه دو سه صفحه بخونم 🤦

نمی‌دونم چرا ایندفعه اینقدر عقب افتادم 🙁

[QUOTE=338067532]سلام خانومها 🍎🍎باید پشتوانه ویپادو تسویه کنم تا بتونم از پیش در آمد وام بگیرم؟؟؟؟ 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 ...[/QUO]

سلام بله عزیزم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عالیه میگم ک من چندروز قبل ۵۰ سوتی رو ۳۰۰ هزار تومن گرفتم یه گرمی رو پرسیدم گفتن سه ملیون نهصد هزار ...

من قبلا طلا اینترنتی گرفتم عزیزم ولی ازین سایت نه

ولی خیلی از دوستان تاکید کردن که خریدداشتن و خیلی سایت خوبیه و معتبره

شما کم کم خرید کن تا اعتمادت جلب بشه بنظرم بهترین راهه

پیکی به سلامتی خداوند بزن
اسپورتیج بگیر راضیت میکنه 😁

داشتم فضای اتاقش کوچیک بود

شایدم چون با سانتافه ای که داشتم مقایسه ش میکردم اون حس رو داشتم

ضمن اینکه الان مم عمده سرمایه م رو توی ملک گذاشتم پول زیادی بابت ماشین نمیخوام بدم

از اون ور بحث مالیات بر ماشینهای لوکس هم هست پول یا مفت باید بدیم بنابراین دنبال ماشین پر آپشن ، جا دار، صفر و صد البته اقتصادی  هستم

بازم ممنون از پیشنهادتون دوست عزیز

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟ یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حسا ...

سلام عزیزم .منم ۶اردیبهشت عروسی داشتیم لباسمو تازه خریدم ازقسمت فروشگاهی دیوار اگه تهران هستید چیزای خوبی داره عکس لباسمم گذاشتم اونور دورهمی میتونی ببینی .....اگه برای خودت لباس میخوای اونجا قیمت مناسب هست

قناعت واقتصادی بودن خوبه عالیه  ولی دلم برامردم سرزمینم سوخت  تاکی بایدبدنبال جمع کرد ...

درسته تو ایران تورم بیشتر از کشورای دیگست ولی خیلی  کشورهای دیگه مالیات سنگین برای داراییشون میدن 

اینجوری نیست که دولت بهشون ملک رایگان بده 

اگه بخوایم به تورم و گرونی توجه کنیم چیزی جز افسردگی و عقب موندن از اقتصاد عایدمون نمیشه

ما تلاشمون رو میکنیم بقیش با خدا

خدارو چه دیدی شاید مثل کشور عراق یهو اقتصادمون کن فیکون بشه ....۱۴سال پیش اولین باری که رفتم کربلا هزار تومن ما از یک دینار اونا بیشتر بود و دنبال پولمون بودن الان جوری شده یک دینار اونا شده ۴۰و خورده ای برابر هزار تومنمون

اینقد پولشون و اقتصادشون پیشرفت کرده که عراقیهارو جاهایی از کشورمون میبینی که ما اسمشم نشنیدیم... بهترین تفریحارو  توی ایران دارن....قصد جسارت ندارم صرفا جهت امید دادن ریپلای کردم دوستم❤️

دوستان یادتونه که من ۴۰ میلیون پول لازم داشتم الان یه وام پیدا شده صد میلیون میدن  ۳۶ ماهه&nbs ...

@مامان_سبحان7   عزیزم میشه این دوستمون رو راهنمایی کنی؟♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810