2777
2789
سلام معصومه جان انشالله که روبه راهی     مرسی از محبتت عزیزم سلامت باشی. لطف دارین به من. ...

به به سلام فرزانه خانم گل ، خوشحال شدم اینجا پست شما رو دیدم ، ان شا الله سلامت باشی و همیشه سرت به کارهای خوب گرم باشه . 🌹🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت طلاهم بگو

عزیزم برای منم میگی🥲۳ گرم طلا۱۲ ملیون و ۵۰۰ شد طلا نو هست خودشون گفتن ۷ درصد حساب کردن طلا هم گرمی سه ملیون و چهارصد و خورده ای بود 

یه سوالی هم دارم طلا ک گرمی سه ملیون و چهارصد و خورده ای بود چرا تو فاکتور سه ملیون و ششصد میزنن؟؟

از یه روز قبلش شروع کرده بودم به خرید دست تنها 😉 همه چی رو خودم انجام دادم از ریزترین تا بزگترین کا ...

آفرین بهت👏👏👏👏👏👏آدم بره ۱۷میلیون پول رستوران یه شب رو بده بعد اوضاع خونه زندگیش....همین مدیریتاست.... ما هم یه مدل پاگشاداشتیم که طرف گوسفند درسته طبخ کرده بود برای پاگشای خونواده ی دوماد ازهمه چی بشدت فراوونی بود یعنی میوه ها تو پیشدستی جانمیشدن باید تو بشقاب میچیدن...اونوقت پدر عروس کارگر و زحمت کش که یه ماشین زیر پاش نبود🥺چرا ؟چون خانومش همش پی چشم وهم چشمی بود ولی تو کسب دارایی رقابتی نداشت...مهمونی دادن وسفره پهن کردن خیلی عالیه ولی نه اینکه از خودت بزنی یه شب مهمونی بدی وچندماه قسط اون مهمونی رو بدی....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من میخوام ماهی یه النگو ایینه ای بگیرم تا آخر سال ۱۲ تا بشه😍ماه قبل ک نتونستم بگیرم این ماه دوتا گر ...

آره دوستم فروخت توش،ریزه ریزه یه چیزایی بود خیلی گذاشت زمین

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من میخوام ماهی یه النگو ایینه ای بگیرم تا آخر سال ۱۲ تا بشه😍ماه قبل ک نتونستم بگیرم این ماه دوتا گر ...

بسلامتی عزیزم 

من فروختم دو سال پیش فقط همون جرم که همه طلاها بخاطر استفاده دارن داشت و فقط در حد چند سوت کم شد

گالری طلا حقانی بنظرت خوبه این قیمت؟؟؟

عالیه میگم ک من چندروز قبل ۵۰ سوتی رو ۳۰۰ هزار تومن گرفتم یه گرمی رو پرسیدم گفتن سه ملیون نهصد هزار تومان راستش من میترسم آنلاین خرید کنم شما خرید کردین از این سایت اگه معتبره و سکه هاش تقلبی نیست منم پارسیان هامو آنلاین بگیرم😁

من x33 داشتم خیلی تجربه بدی بود 😐😐 من اتومات هم بود ولی واقعا ماشین بی کیفیتی بود s و cross هم دار ...

عزیزم ایرادشو میشه بگی

من یه مگان رو خیلی وقت بود داشتم خسته شدم فروختم

قبلترش سانتافه داشتم

هیچ وقت چینی نداشتم که بتونم مقایسه کنم

ولی الان مواردی که توی بازار هست هم قیمتشون نسبتا خوبه برای ماشین صفر

هم خیلی پر آپشن هستن

میخواستم sکراسش رو بگیرم

شما که داشتین میشه ایراداتشو بگین ممنون میشم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
خیلی ممنون عزیزم  اکثر طلافروش ها برای طلای شکسته و یا طلای دست دوم حتی  فاکتور نمیدن چون ...

تقریبا سه ماهه که مالیات برای طلای شکسته و بدون اجرت دوباره برگشته و لحاظ میشه موقع فروش 

بعضی طلا فروشا انصاف دارن  فقط ۷درصد کلی رو میگیرن بعضیا ۷درصدسود و۳تا ۱۰درصد مالیات رو باهم

2810