2777
2789
سلام دوستان لطفا اگه کسی تازگی وام مهر گرفته راهنمایی کنه من حدود یک هفته ده روز هست که درخواست وا ...

سلام عزیزم ، خیر من اصلا از وقتی بانک مهر آنلاین شده با کارتش کار نکردم ولی حتما پشتیبانی داره زنگ بزنید بپرسید . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هم میخام وام بگیرم طلا بخرم اما اینبار مصرفی میخرم خودم هم لذتشو ببرم همسرم واسه تعویض ماشین ا ...

من x33 داشتم خیلی تجربه بدی بود 😐😐 من اتومات هم بود ولی واقعا ماشین بی کیفیتی بود s و cross هم داره که اونام همینه کلا موتوری ضعیفه عوضش کردم راحت شدم ☺️ البته کلا ماشین های چینی سدان بهتر از شاسی هست 

در رابطه با اقساط یا نقد به نظرم شرایط پیش فروش خوبی داره 

و. من بودم قطعا پیش فروش و میخریدم ولی x33 هرگز 

سلام به همگی ماشالله صفحه ها همینجوری دارن جلو میرن از صبح میخوام خیاطی کنم ولی نشستم بخونم خودمو بر ...

پیشنهادتون عالیه👌کاش رویا جون موافقت کنن 

ماشاالله به سرعت نور صفحات جلو میره من هم چند روز خیلی عقب موندم. وقتی به صفحات نمیرسم فقط تاپیک گزیده ها رو میخونم, ولی دوست دارم از تجربیات همه ی دوستان استفاده کنم

کاش فکری به حال این موضوع کنید عزیزم

@royayezendegi    

وای خدایا ممنون ک گفتی  ی سوال  از کجا باید بابت خرید زمین مطمئن شد؟ اطلاع داری سوگل جا ...

توي شمال اكثر زمينها وراثي هستن و سند مادر دارن و قولنامه اي هستن .... حتما قبل خريد با يه وكيل مشورت بگيريد تا خداي نكرده اتفاق بدي نيوفته.... زمينهاي سنددار  با كاربري مسكوني كم پيدا ميشه و الان بسيار گرونه .... و زمينهايي كه كاربري مسكوني نداشته باشه به اميد اين بخري كه كاربريشو ميگيري سخت در اشتباهي چون اول اينكه به سختي ميدم و دوم اينكه هزينه زيادي داره.... كلا بايد هر كي ميخواد تو شمال زمين بخره گول دلالهارو نخوره زبون باز هستن فقط ميخوان هرجور شده زمين به فروش بره و دلشون براي پول بي زبون منو ما نميسوزه ...پس با افراد كاربلد مشورت كنيد از دهيار و روستاي اون منطقه كمك بگيريد زمين دعوايي و ارژي نباشه اين خيلي مهمه....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام ترو خدا من رو راهنمایی کنید   من ۸۰ گرم طلا دارم که تو گیرونی خریدم   ماشینمون پیکانه   طرح فرسوده ثبت نام کردم  رفتیم تحویل بدیم گفتتند انصراف بدین سود نداره ضلر داره 

الان طلا ها رو بفروشم ماشین تیبا بخرم   ایا طلا گیرون می سه یا ماشین گیرون تر می شه  دوست ندارم  سودنکنم

سلام.دوستای گلم.ومعصومه جان عزیز.عزیزم من ومامانمم تابلو کدبافی میبافیم😍حالا یه سوال داشتم توشه ما پارسیان با ۷درصد میدن.جای معتبر که شما میگیرید آنلاین.چقدرمیکشه روش منم بگیرم.واینکه هزینه پست چقدره‌.میگم وکیوم وپست نیاد بشه همون ۷درصد؟

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
قیمت طلاهم بگو

۳۳۶۰ حساب کرد

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810