2777
2789
من و خواهرم باغ شریکی گرفتیم بعد کل خرید کود و سم و وسایل باغ دست پسر خاهرمه من نمیخام بدبین باشم ...

عزیزم شما  اول حدودی قیمت باغ رو داشته باشید که چقدر براتون میفته اگر بفروشید 

بعد معمولا تو کار شریکی هر کاری کنی یه جا دلخوری پیش میاد 

شما اول یه خونه یا زمانی که میخواییم بخرید رو پیدا کنید 

بعد بگید که یه خونه پیدا کردیم میخواییم بخریم پول کم داریم تصمیم گرفتیم که سهم باغمون رو بفروشیم و شما اگر بودجه دارید بیایید کمتر از بقیه وردارید (میتونید که باغ مشتری هم داره سهم مون رو )

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منظورت رو نفهمیدم یهو پول قلمبه میدن و وام هم میدن باهاش خدمات درمانی هم داره

زهرا جان همسر من هم خودشو بیمه عمر کرده الان بهش وام تعلق میگیره ..طول می‌کشه وامو بدن یا همون یکی دو روزه میدن

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم چشماش پر شد که الان شمادتمون میکنن که نون خالی میخوریم 👌 زود برگشتم گفتم خواهر کاش خبر می‌ ...

معصومه جون عالی بودی نازنین 

این درایت این فهم این بزرگواری رو توی سن کم چطوری داشتی؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام به همگی ماشالله صفحه ها همینجوری دارن جلو میرن از صبح میخوام خیاطی کنم ولی نشستم بخونم خودمو برسونم ولی بازم ده بیست صفحه عقبم.. اکثر مطالب خوب و مفیدن دلم نمیاد نخونم...

رویا جون کاش اگر همه موافقن یه  نصف روز قفل میکردی که همه برسیم البته نمیدونم کار درستی هست یا نه؟؟!!!!

سلام رویا جون و معصومه جون لطفا منو راهنمایی کنید. ماهی ۳میلیون از پدرم میگیرم که براش پس انداز کنم ...

اگه عزیزم خودتون ب ا نی هستین 

خب قرعه بذارین و سی تومن رو تبدیل کنین 

اینطوری بهتر عزیزم 

چرا خطرناکه؟ 

چه عجب یه پستام ریپلای خورد این همهسوال میپرسم دریغ از یه جواب😁

ریپلایتو دیدم ذوق کردم

ممکنه یه نفر حواسش نباشه سربکشه از این اتفاقا زیاد افتاده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پس سخت پیدا میشه گفتم شاید از فروشگاه گرفته باشی

تو با سلام یا ایتا سرچ کن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دوستان یادتونه که من ۴۰ میلیون پول لازم داشتم الان یه وام پیدا شده صد میلیون میدن  ۳۶ ماهه&nbs ...

@masumehjoon    

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم، چه تاپیک خوبی دارین ببخشید میشه راجب حساب بلو بهم توضیح بدین  ممنون

سلام عزیزدلم 

بلو  به بانک سامان وصله 

همه مراحل افتتاح حسابش آنلاینه و کارت رو بار اول برات به صورت رایگان ارسال می کنن ولی اگه خدای نکرده کارت رو گم کنی یا بسوزه برای دفعات بعدی که بخای کارت رو بگیری باید هزینه بدی 

بلو  بهترین امکانش به نظرم باکسش هست، یه قسمتش می تونی باکس بندی کنی و پولت رو تو باکس بذاری و تا زمانی هم از باکس آزادش نکنی نمی تونی خرجش کنی یعنی توی موجودی حسابت وارد نمیشه ولی سود و امتیازشو داری،من هنوز باهاش وام نگرفتم ولی شنیدم اگه میانگین تا سه ماه سه میلیون پول داخلش داشته باشی بهت وام بدون ضامن میده مقدار و سودش رو دقیق نمی دونم

قسمت تراکنش داره می تونی pdf حسابت رو بگیری 

تو مدیریت مالی می تونی بودجه بندی کنی که بیشتر از مقداری که تعیین کردی خرج نکنی بهت هشدار میده

یه قسمت رند هم داره من عاشقشم 😜

مثلا روی 5هزار تومن یا ده هزار تومن میذاری،وقتی مثلا خرید می کنی خریدت شده 17 تومن خودش 3 تومن از پولت برمیداره میذاره تو باکس رند 

یا 12 خرید کردی اگه رُند 10 تومن رو تنظیم کرده باشی،8 تومن بر میداره 

همینجوری خورد خورد یهو می بینی کلی پول برات جمع کرده من هر ماه هزینه اینترنت و شارژمو از باکس رند بر میدارم 

این امکانات الان تو ذهنمه و استفاده می کنم عزیزم 💚

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
سلام خانوما من تازه این تاپیک ودیدم... راستش مشغله ی ذهنی من الان مدرسه ی دخترمه... ازیه طرف میگم ...

اگه دولتی خوب نزدیک خونتون هست بفرستید دولتی 

در غیر اینصورت بفرستید غیر دولتی خووب (هر غیر دولتی هم خوب نیست قطعا)

واقعا محیط مدرسه و دوستان در شکل گیری شخصیت بچه خیلی موثر هستش

چه عجب یه پستام ریپلای خورد این همهسوال میپرسم دریغ از یه جواب😁 ریپلایتو دیدم ذوق کردم ممکنه یه ن ...

عزیزم سوالات چی بود؟ من این چند روز خوب تاپیک رو نخوندم دستم به بچه ها بند بود چسته گریخته خوندم، فدات♥️ ظرفش شفاف هست دیده میشه که شیر نیست و  وایتکس هست رو ظرف قبلی همسرم عکس خطر کشیده بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810