2777
2789
نه ربط،نداره یه بار دیگه با حوصله انجام بده شاید ویپاد مشکل داره چون سکه هم نداده امروز

باور میکنی خواهر بیشتر از ده بار تو زمان های مختلف رفتم نشد فکر کنم برم بانک بهتره 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
الان همه بانک ها باید سپرده گذاری کنید ( هر چه پول بیشتر معدل حسابتون بالاتر می‌ره من چندین ماه بود ...

بانک رسالت امتیاز ۲۰ تومن با قسط ۱۲۰۰ یا ۴۰ تومن با قسط ۴۳۰۰ دارم 

ممنونم عزیزم

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی شهرها اعتصاب و تعطیلن بعضی شهرها باز بستگی داره کجا باشین

تهرانم عزیز پیجایی ک دنبال میکردم پونزده خرداد همشون بستن

اطرافمونم به طلا فروش ک ازش خرید میکنم زنگ  زدم گفت بستیم 

باور میکنی خواهر بیشتر از ده بار تو زمان های مختلف رفتم نشد فکر کنم برم بانک بهتره 

آره نمیدونم خود بانک هم باز میکنه یا نه ولی بالاخره یه جوابی میده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟ یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حسا ...

چند تا کار میتونی انجام بدی 

برنج به جای اینکه یه ده کیلویی کامل بگیری 

تیکه تیکه بگیری 

مثلا ۱.۵ کیلو بگیری از سوپری دارن فله ای (  بهتر هم هست اگر خانواده ایراد نمیگیرن برنج ایرانی نیم دونه بگیری هم سالمه هم خیلی خوشمزه)

لباس دخترت رو  اگر عروسی از فامیلاته 

تو دوستای خودت کسی نیست همسن دخترت باشه بتونی ازش لباس قرض بگیری ( اگر بتونی یه جای اجاره لباس و خرید ازش ایندفعه رو قرض بگیری خیلی جلو میفتی ) 

گل سر هم اصلا نیاز نیست که بخوای ۱۰۰ تومن از ۲ میلیون رو براش هزینه کنی 

به جاش همین الان برو  چیز های که از قبل داشتی تو بریز  بیرون 

باور کن یه چیزی پیدا می‌کنی که اصلا یادت نبوده کی اینو گرفتی 

حتی اگر هیچی هم پیدا نشه الان دیگه مد گلسر استفاده کردن هم به اون صورت نیست 

یه چند تا بافت  مو خوشکل  تو گوگل یا یوتیوب یا اینستا نگاه کن هم برای موهای خودت بزن هم برای موی دختر ها به هیچ وسیله هم نیاز نداره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر من به شما حس خوبی دارم 😍 تازه وارد هستی 😊خیلی خوش اومدی عزیزم به جمعمون 

سلام فدات دل ب دل راه داره عزیزم پس حسمون مشترکه.. سال ۸۹چند سالی بودم بعد اعتیاد پیدا کردم ب تلگرام😂خطمم فروخته بودم رمزم گمشد.. بعد دوباره برگشتم سایت ولی با این اسم ولی زیاد فعال نبودم .. الان دو ۳ماهیه باز فعال شدم🫠

ممنون عزیزم...😘

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
وسایل آرایشی میخام  آرایش شب برای عروسی میگن ۹۰۰تا ۲۲۰۰ خیلی زیادههههه

من خودم برای هیچ مراسمی انقدر خرج نمی کنم 

چون هم پسندم نیست هم اینکه لزومی نداره برای یک شب مراسم این همه خرج کنم 

تازه شما که می گی بودجه محدود داری 

باور کنید برای زیبایی حتما نباید کلی خرج کرد

با حرف مردم هم کار نداشته باشید 

دوبار سادگی ببینن چشمشون عادت می کنه 

اگر دستتون بسته است 

اول مایحتاج خونه رو بخر 

بعد کادو رو بذار کنار 

بعد لوازم آرایش ضروری رو بخر خودت آرایش کن 

نهایت برو آرایشگاه موهات رو براشینگ کن/ صاف کن 

تو گوگل و اینستا هم کلی آموزش رایگان هست 

من خودم یک خط چشم خوب خریدم چند تا ویدیو دیدم تمرین کردم الان دیگه خیلی خوب انجامش میدم 

یه خانومی هست تو پخش مواد شوینده است از اون گرفتم عزیزم ❤️

پس سخت پیدا میشه گفتم شاید از فروشگاه گرفته باشی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خخخخخ چه خوب سود کردی انشاالله پر برکت باشه  باشه حتما از جای معتبر میخرم

سودش به کنار هم دست همسرمو گرفت همین‌سکه هام ۳۰ تومن بهش دادم قرض

هم اینکه کلا منو استاد میدونه حوری ک یکی از اقوامش با یکی دوست بود قصد ازدواجی   میخواس نامزد کنه پول نداشت  همسرم  بهش گفته  بود ببین میخوای  هزینه هات برات کم بشه از خانمم بپرس چیکار کنی منم گفتم یک سوم حقوقتو بردار باقیشو طلای شکسته بخر وقتی میخواست بره برای خواستگای به همسرم گفته بود ۱۲۰ گرم طلا دستم دارم بماند  سکه پارسیان و بانکی به خانمت بگو‌برام خواهری کردی ک خانواده خودم نکردن 

😐😐👌🏻بعد خودش مقاومت میکنه  لامصب میکه من پولمو سرمایه کار باید بکنم ک سودش بیشتر باشه

بخر خواهر کم و زیاد  نبین 

سلام‌ ممنون عزیزم  من فکر کردم مال خوده اصفهانه تو دیوار اصفهان پیداش کرده بودم حیف کاش یکی می ...

نه شهرستانه..اگر واقعیت باشه ک عالیه... اره هم قشنگ بودن هم اجرتش کم👍👍

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
سودش به کنار هم دست همسرمو گرفت همین‌سکه هام ۳۰ تومن بهش دادم قرض هم اینکه کلا منو استاد میدونه حور ...

بارکلا به شما هم در حق یکی لطف کردی و هم شوهرت و قرض و قوله نجات دادی انشاالله موفقیت های بیشتر،❤️

2810