2777
2789
عزیزم بیمه عمر بازنشستگی نداره؟

منظورت رو نفهمیدم

یهو پول قلمبه میدن و وام هم میدن باهاش

خدمات درمانی هم داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ایده ای برای رشد آنلاین شاپ سراغ ندارید؟ من یه کانال فروش محصولات غذایی ارگانیک دارم مثل ...

عزیزم همیشه مقداری از درامدتو صرف تبلیغات کن 

سه مدل میتونین تبلیغ کنین 

اول به مشتریهاتون جنسی که تاحالت نبردن اشانتیون بدین یا مثلا یه شیشه کوچیک شیره بدین بگین برای مادرشوهرت یا خواهرت 

دوم بلاگرهایی که با حوزه شما مرتبط هستن و خیلی بزرگ نیستن براشون محصول بفرستین تا استفاده کنن و تبلیغ کنن

سوم وقتی درامدتون مکفی شد به بلاگرهای بزرگ تبلیغ هزینه ای بدین 

و نکته مهم تعامل با مشتری 

حتما با مشتزیهاتون تعامل داشته باشین هرازگاهی احوالشونو بپرسید نظرشون رو در مورد محصولاتتدن بپرسین اگر ایرادی گفتن گارد نگیرید و سعی کنید خودتونو ارتقا بدین

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
این برداشت هم درسته وارزون هم درمیاد وخوبه.من پریل و اکتیو و پودر هم تست این سری هوم کر خریدم‌.وایتک ...

عزیزم ریختن وایتکس تو شیشه شیر کار خطرناکیه لطفا همین الان برو خالیش کن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلااااااااااام😍 من امروز در یه حرکت انتحاری چرخ خیاطیمو بردم تعمیر کردم از این بعد حداقل لباس خودم ...

سلام خانوم هنرمند.

چه کیک خوشمزه ای.

تونستی دستورشو تو گروه آشپزی بزار عزیزم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
مبارکه چقدر خوشگله

ممنون عزیزم،بیشترش نصیب خودتون❤️

چشماتون خوشگل میبینه😍

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

قیزلار 

منم یه گزارش بدم.من دخترم باید ناهار میذاشتم گفتم از بیرون بگیر 

گفت می‌خوام از خونه ببرم  نمی‌خوام هزینه کنم.

صبح زود پاشدم یدونه پیاز سرخ کردم و کمی فیله مرغ خرد کردم همراه پیاز سرخ کردم ادویه زدم ساندویچ براش درست کردم با نون لواش 

میوه هم پرتقال ونصف سیب یدونه موز خرد کردم گذاشتم تو ظرف و

یدونه هم ظرف داره واسه نسکافه که شکر و نسکافه ریختم و یدونه قاشق کوچک گذاشتم اونجا آب جوش هست درست می‌کنه خودش .

دخترم بزرگه البته

چرا خطرناکه؟ 

ممکنه بچه یا فرد بزرگسال ازش بخوره و دچار مشکل بشه 

خانوما خواهشا موادی مثل وایتکس، جوهر نمک و .... را داخل شیشه ای که مواد خوراکی داخلش بود نریزد. 

سالیانه تعداد زیادی دچار سوختگی مری و حتی مرگ میشه🔴🔴

به به چشام قلبی شد😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خدابیشترش کنه😍😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲آفرین مادرزرنگ و خو سلیقه

مرسی عزیزدلم لطف داری❤️

بیشترش قسمت خودتون😍

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

منم امروز مهمون داشتم دوستم ناهار ماکارانی درست کردم دیشبم کیک درست کردم  با چای آوردم خورد کلی هم خوشش اومد چقدرم کیکم موند داداششم اومد خورد  راستی از دیوار لباس بخرید بچه ها بعصی لباساش نو و قیمت مناسبه

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
ممکنه بچه یا فرد بزرگسال ازش بخوره و دچار مشکل بشه  خانوما خواهشا موادی مثل وایتکس، جوهر نمک و ...

عزیزم ظرف شیر هست شیشه شیر نیست وظرفش هم شفاف هست مشخصه که وایتکس هست نه شیر.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810