2777
2789
خانما تو ویپادم ۳۳۷۷ سکه دارم فقط بک بار یک تومان وام گرفتم الان با این سکه ها چقد میتونم وام بردارم ...

عزیزم برای کمترین مبلغ وام یعنی ۱۰ میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا و ۱۲ ماهه ۹۰۰۰ سکه لازمه 

اگه برای بقیه مبالغ هم میخواین اسکرین بذارم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گلم  شاید سوالم تکراری باشه  به نظر شما با حدود ۶ تومن میشه طلای تزئینی د ...

آره عزیزم هم گوشواره هم انگشتر میشه فقط معازه بری گرون میدن دیوار بخر

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام دوستان عزیز از اون جایی که وقتی تاپیک رو میخونی وهمراهی میکنی، انگار انگیزه ی مضاعف پیدا میکن ...

به به چشام قلبی شد😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خدابیشترش کنه😍😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲آفرین مادرزرنگ و خو سلیقه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟

یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حساب میکنم کم میارم

۴تومن موجودی کارتم 

۵۵۰سرویس 

۵۵۰برنج 

مرغ ندارم یه مرغ حداقل ۲۰۰

کادو عروسی ۷۰۰

بچم لباس محلی باید اجاره کنه حداقل ۲۰۰

خرج خونه هم دارم 

حداقل باید ۱۲روز با این پول بگذرونم

بنظر شما چیکار کنم 

یه دست لباس برای دخترم ۴۰۰

۱۰۰گل سر 

لطفاً بهم کمک کنید چطور مدیریت کنم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام دوستان گلم  شاید سوالم تکراری باشه  به نظر شما با حدود ۶ تومن میشه طلای تزئینی د ...

سلام عزیزم بله که میشه جویندن یابندس بگرد پیدا میکنی حتی بعضی از مغازه ها طلای نو رو با۷درصد میدن..

سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟ یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حسا ...

وسایل آرایشی میخام 

آرایش شب برای عروسی میگن ۹۰۰تا ۲۲۰۰

خیلی زیادههههه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

سلام خواهرهای مهربونم همگی خسته نباشین 

من تواین تایپک چندساله زندگیم ودیدم به زندگی تغییرکرده  الانم خداروشکرمیکنم 

شایدخیلی توسختی هستیم الان هزارتومن برام هزارتومنه ولی خب خونه گرفتیم واینومدیونی راهنمایی های شماهستم 

فقط بگم نترسید قسط قرض کنید خونه بخرید اخرش همشو پس میدین وام ها تموم میشن 

ماالان قسط قرض داریم تاچندسال که نمیتونم هیچ حرکت اضافه ای بزنم ولی ان شاالله تموم میشن اوضاع بهترمیشه🥰🥰🥰

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
منظورمو بد رسوندم منظورم این بود سکه های ۵۰سوتی تحویلمون میده یا نه سکه مثلا یک و نیم گرمی ک پولشو ...

سکه پارسیان از 50 سوت داره

شما در نهایت یک هزینه پرس کردن ویک هزینه ارسال میدی

به نفعت هست که بذاری مثلا 5 6 تا 50 سوتی جمع بشه که یکبار هزینه پرس و ارسال رو بدی

اما به جز این 50 سونی هم داره

پولش رو نمیدونم میده یا نه

توی این تاپیک ازش سکه گرفته بودن

فقط هم از خودشون میتونی خرید کنی. طلاهاش اجرت بالا داره به نفعت هست سکه بخری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟ یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حسا ...

هم لباس برای دخترت اجاره میکنی هم جدا میگیری؟

خب همه مراسم با همون محلی باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

اول خرج و خورد خوراک جدا کن و تهیه کن که نگران کم شدن و پول نباشی بعد لباس محلی حتما باید بپوشه از لباسلی قبلی بپوشه

حباب انواع سکه ها😊 ❌نکته:قابل توجه مشتریانی که سکه خریداری میکنید برای سرمایه گذاری ولی طلا کم ...

عالی بود👍🏼👍🏼مخصوصا چهار خط آخرش ممنون که نکته دقیقی رو توجه کردید

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
جي جي جينگ 💥💥💥 خب امروز رفتم طلاي ارديبهشت ماهو خريدم هم پول تولد دخترم بود هم وام ويپاد كلا ١.٠ ...

به به😍😍😍😍😍😍😍😍تاپیک جیرینگ جیرینگ صدا میده😍😍😍

2810