2777
2789

سلام عزیزان چه تاپیک خوبیه واقعا من همین چند صفحه آخر رو خوندم خیلی انگیزه گرفتم واقعا.🤩

یه سوال داشتم از دوستان یه طلافروش آشنایی داریم من میخوام هر چقدر دستم اومد ببرم یه سکه ای چیزی بگیرم بعد ازش پرسیدم گفت هم میشه سکه پارسیان بردارم که همون قیمت طلاعه فقط سی تومن سودش رو باید بدم هم میشه پولم رو اونجا به نرخ روز طلا بگیرم بعدا که زیاد شد طلای بدون اجرت بگیرم منم دو تومن داشتم دادم شد نیم گرم حدودا حالا نمیدونم همین روال رو ادامه بدم بهتره یا سکه بگیرم؟🤔

هر ماه هم حدودا یک تومن میتونم پس انداز کنم.🤗

مامانم هم از همونجا سکه میگیره بعضی وقتا در حد دویست سیصد تومن بعضی وقتا هم نیم گرمی یا یک گرمی.

اطلاعات دیگه ای خواستین بپرسین بهتون بگم فقط ممنون میشم راهنماییم کنید.☺️🙏

و اینکه معصومه جون اگر زحمتی نیست منم درآمد و خرجی مونو بگم میتونی کمکم کنی چون خیلی مراعات میکنیم ولی به زور به آخر ماه میرسونیم🙁

همسرم چون باباش پولداره و ملک و املاک زیاد داره خیالش راحته پ فکرمیکنه که نیازی نیست به خودمون سختی ...

بیمه عمر و بیمه اتیه پاسارگاد رو باز کن

بیمه عمر اینطوریه که شما ماهانه پول میدی و بعد یکجا بهت پول میدن

بیمه اتیه هم اینطوری که شما سالانه پول میدی، بعد 11 سال به پول الان ماهانه اگه اشتباه نکنم 15 میلیون میگیری. یا نرخ تورم الان 15 تومن. 11 سال دیگه به قیمت خودش

به خصوص برای بچه ات خیلی خوبه

برای خودتونم بازنشسنگی خوبیه

من هردوتا رو دارم برای خودم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم 

شاید سوالم تکراری باشه 

به نظر شما با حدود ۶ تومن میشه طلای تزئینی دست دوم خرید؟؟؟

گوشواره ای انگشتری چیزی این قیمتها گیر میاد؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

سلام دوستان

لطفا اگه کسی تازگی وام مهر گرفته راهنمایی کنه

من حدود یک هفته ده روز هست که درخواست وام مهر دادم و همه کاراش هم کردم اخر بار پیام داد به زودی واریز میشه ولی یک هفته گذشته و واریز نشده..کسی میدونه چرا؟؟

باید آیا مدارک رو بانک هم ببرم؟

@مامان_سبحان7    

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
همسرم چون باباش پولداره و ملک و املاک زیاد داره خیالش راحته پ فکرمیکنه که نیازی نیست به خودمون سختی ...

دقیقا فکر و اندیشه شما درسته 

بعد چیزی ک با زحمت خودتون بدست میارید

خیلی لذت بخشه🌹

سلام دوستان عزیز از اون جایی که وقتی تاپیک رو میخونی وهمراهی میکنی، انگار انگیزه ی مضاعف پیدا میکن ...

مبارکه چقدر خوشگله

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
عزیزم ویپاد هر روز به شما سکه میده؟برای منم از دوازدهم دیگه سکه نداده...ی کاربر دیگه هم این سوالو پر ...

ب منم سکه نداده یکی دو روزه

ب پشتیبانی گفتم گفت داره پیگیری میشه

تا ساعات اینده واریز میشه

سلام عزیز دلم خوبم به خوبیت خانوم ❤️ میخوای تو شروع کن برامون اینجا بگو 😍 منم تگ کن هر شب بخونمت& ...

معصومه جون ظاهرا اینجا کسی بجز شما جواب مارو قرار نیس بده☹️😂

قطعا اگ امکان بلاک کردن وجود داشت من اول لیستتون بودم😂😂😂

عزیزم من تو سایت احسان گلد میخام خرید برنم از شانسم از دیرو سکه پارسیان بالا نمیاد نمیدونم خودشون برداشتن یا سایت هنگه تو سایت پبام گزاشتم جواب ندادن زنگم میزنم جواب نمیدن شما ادرس پیج یا پشتیبانی ندارید ازشون؟

سلام دوستان گلم  شاید سوالم تکراری باشه  به نظر شما با حدود ۶ تومن میشه طلای تزئینی د ...

اره طلایی بگیر که توش نگین بزرگی داره

اینطوری جلوه داره اما وزن نگین هم حساب نمیشه

مروارید پرورشی هم قیمتی نداره اما طلا رو پرجلوه میکنه

و حتما دست دوم بخر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
راه میفتی و از همه جلو میزنی به امید خدا  خودمون خانما ، اراده و توانی که داریم ، آقایون ند ...

مرسی عزیزم از دلگرمی ک بهم میدی 

ان شاالله هممون موفق باشیم و سلامت 

واقعا ممنونم از انرژی مثبتت 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم ویپاد هر روز به شما سکه میده؟برای منم از دوازدهم دیگه سکه نداده...ی کاربر دیگه هم این سوالو پر ...

سکه ی برایند بله میده.ولی پیش درامد رو نه کم هم میکنه ...صفر میکنه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شما طلا میخری دیگه بالابره یا پایین بره شما طلات رو داری والا منم همینجا اشنا شدم. به نظر مطمئن می ...

منظورمو بد رسوندم

منظورم این بود سکه های ۵۰سوتی تحویلمون میده یا نه سکه مثلا یک و نیم گرمی ک پولشو دادیم؟؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن
2810