برای این درست استفاده نمیکنه
چون میدونه براش جایگزین میکنید
من اگه فرزندم بخواد کیک رو له شده بهم تحویل بده
یا برگه دفتر رو اسراف کنه یا هر چیز دیگه ای رو با بی تفاوتی حدر بده و
بدون هدف کاری رو انجام بده برای بار اول بهش گوشزد میکنم هیچ راه حلی بهش نشون نمیدم فقط سعی میکنم غیر مستقیم آگاهش کنم چون خیلی دوست دارم بچهها خودشون تجربه کسب کنن البته بطور نامحسوس مراقبشونم
در مورد اسراف مثلا کیک له شده بهم تحویل بده بدون شک
تنبیه میشه و غیر ممکنه براش جایگزین کنم حتی اگه شبانه روز گریه و زاری کنه چون قبلش بهش میگم ک سعی کن درست استفاده کنی و مراقبت کنی تنبیه و تذکر من هم ب هیچ عنوان بخاطر پول و خساست نیست بخاطر اینکه بچهها باید راه درست مصرف کردن رو یاد بگیرن و قدر داشته هاشون رو بدونن هرچن کوچک
البته اینم بگم تنیه من ب هیچ عنوان با دعوا و بداخلاقی نیست
مثال
اگه دخترم کیک له شده رو بهم بده برای بار اول فقط بهش میگم دخترم ازت انتظار نداشتم کیکت له شده باشه تعجب کردم وسلام اگه جوابی هم داشت میشنوم همون کیک له شده رو با شیر میدم بخوره میگم کوتاهی از خودت بود مراقبت نکردی ولی بازم اشکالی نداره الان دیگه اینجوری میخوری اگه بار دوم تکرار کنه ب هیچ عنوان جایگزین نمیکنم و براش تایم معلوم میکنم
و میگم چون درست مراقبت نکردی تا 2 روز دیگه برات نمیخرم سر دو روز خودم براش میخرم با لبخند و بوس بهش میدم و براش توضیح میدم میگم من بخاطر کیک ناراحت نشدم بخاطر بی توجه بودن ب داشته هات ناراحت شدم
جوری هم تنبیه نمیکنم ک خدایی نکرده ازم بترسن برای دفعه بعد یا ازم قائم کنه یا استرس بگیره
گاهی وقتا هم از بی نظمی و اشتباهاتش راحت میگذرم
چون میدونم عمدی نبود و خودش هم بی تفاوت نبوده
مثلا چن وقت پیش قمقمش از دستش افتاده بود درش شکسته بود با اینکه گرون هم خریده بودمش وقتی بهم نشون داد و توچشمای ناراحتش نگاه کردم گفتم هیچ اشکالی نداره دخترم پیش میاد فدای سرت برات چسبش میکنم دیگه بیشتر مراقب باش
پس باید تنبیه و تشویق ب جا و ب موقعه باشه
ی روز برام تعریف کرد ک مامان، الینا ظرف غذاش افتاده تمام ساعت کلاس گریه کرده گفته بود مامانم خیلی دعوام میکنه بعد یکی از بچههای دیگه برای دخترم تعریف کرده بود ک مامان الینا خیلی بد اخلاقه پارسال خط کشش شکسته مامانش تو مدرسه دعواش کرده برای همین الان خیلی ترسیده ک ظرف غذاش شکسته
دوست عزیز این مطالب رو کلی گفتم
میدونم جواب سوال شما نبود
دیگه روی پست شما ادامه دادم🥰
ک صفحات جلو نره
بخدا خودم هی دارم میدوم نمیرسم ب صفحه آخر
🌹❤️❤️