2777
2789
عزیز دلی ❤️ قربونت برم من پاییز جون ❤️ راستی پاییز جون اسم پودر که اون روز گفتم  ( پودر ...

🌱♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

فدات شم.از کجا خریدی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوستان کسی شرایط مربی آموزشگاه رانندگی شدن رومیدونه؟؟؟ به نظرم برای شعل پاره وقت خوبه.

فقط باید سه سال از گرفتن گواهینامه ت گذشته باشه و حداقل دیپلم داشته باشی،، بعضی اموزشگاهها مربی با ماشین میخان که باید مدل ماشینت زیر چهار سال باشه یعنی حداقل از ۹۹تا ۴۰۳ بعضی اموزشگاهها میگن ماشین از خوده اموزشگاهه لازم نیس شما ماشین داشته باشی و اینکه سو پیشینه نداشته باشی، درامدش هم خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای ما طلا فروشی ها تعطیل بودن

بله شنیدم بعضی شهرها انگار اعتصاب کردن 

قوانین سخت و عجیبی براشون گذاشتن 

توکل بر خدا ، چه میشه کرد 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

خب منم بگم از این مدت ک نبودم

فروردین و اولایل اردیبهشت بازار ارز دیجیتال گرم بود و تونستیم حدود هشتاد نود تومن نوسان بگیریم که اونو نقد نکردیم و گذاشتبم همون مثلا پس انداز دلار بمونه 

پول بازنشستگی هم متاسفانه ب خاطر استرس همسرم همینجور توی حساب شهر مونده و فقط ماهی حدود پنج سودش میاد ک خرج میشه با حقوقمون

پول ثمر باغ هم حدود شصت اومد حسابم ک اونم گذاشتبم روی همون بازنشستگی ک اگر طلا ریخت اون شصت تومن رو بدیم طلا

و همچنان منتظریم که خونه عوض کنیم

ممنونم وقت گذاشتید و نوشتید🌹بله دختره منم هویج میبره مثلا، لقمه های مختلف و دقیقا همین بلال که فرمو ...

برای این درست استفاده نمیکنه

چون میدونه براش جایگزین میکنید

من اگه فرزندم بخواد کیک رو له شده بهم تحویل بده

یا برگه دفتر رو اسراف کنه یا هر چیز دیگه ای رو با بی تفاوتی حدر بده و 

بدون هدف کاری رو انجام بده برای بار اول  بهش گوشزد میکنم هیچ راه حلی بهش نشون نمیدم فقط سعی میکنم غیر مستقیم آگاهش کنم چون خیلی دوست دارم بچه‌ها خودشون تجربه کسب کنن البته بطور نامحسوس مراقبشونم 

در مورد اسراف مثلا کیک له شده بهم تحویل بده بدون شک 

تنبیه میشه و غیر ممکنه براش جایگزین کنم حتی اگه شبانه روز گریه و زاری کنه چون قبلش بهش میگم ک سعی کن درست استفاده کنی و مراقبت کنی تنبیه و تذکر من هم ب هیچ عنوان بخاطر پول و خساست نیست بخاطر اینکه بچه‌ها باید راه درست مصرف کردن رو یاد بگیرن و قدر داشته هاشون رو بدونن هرچن کوچک

البته اینم بگم تنیه من ب هیچ عنوان با دعوا و بداخلاقی نیست

مثال

اگه دخترم کیک له شده رو بهم بده برای بار اول فقط بهش میگم دخترم ازت انتظار نداشتم کیکت له شده باشه تعجب کردم وسلام اگه جوابی هم داشت می‌شنوم همون کیک له شده رو با شیر میدم بخوره میگم کوتاهی از خودت بود مراقبت نکردی ولی بازم اشکالی نداره الان دیگه اینجوری میخوری اگه بار دوم تکرار کنه ب هیچ عنوان جایگزین نمیکنم و براش تایم معلوم میکنم 

و میگم چون درست مراقبت نکردی تا 2 روز دیگه برات نمیخرم سر دو روز خودم براش میخرم با لبخند و بوس بهش میدم و براش توضیح میدم میگم من بخاطر کیک ناراحت نشدم بخاطر بی توجه بودن ب داشته هات ناراحت شدم

جوری  هم تنبیه نمیکنم ک خدایی نکرده ازم بترسن برای دفعه بعد یا ازم قائم کنه یا استرس بگیره

گاهی وقتا هم از بی نظمی و اشتباهاتش راحت میگذرم

چون میدونم عمدی نبود و خودش هم بی تفاوت نبوده

مثلا چن وقت پیش قمقمش از دستش افتاده بود درش شکسته بود با اینکه گرون هم خریده بودمش وقتی بهم نشون داد و توچشمای ناراحتش نگاه کردم گفتم هیچ اشکالی نداره دخترم  پیش میاد فدای سرت برات چسبش میکنم دیگه بیشتر مراقب باش 

پس باید تنبیه و تشویق ب جا و ب موقعه باشه

ی روز برام تعریف کرد ک مامان، الینا ظرف غذاش افتاده تمام ساعت کلاس گریه کرده گفته بود مامانم خیلی دعوام میکنه بعد یکی از بچه‌های دیگه برای دخترم تعریف کرده بود ک مامان الینا خیلی بد اخلاقه پارسال خط کشش شکسته مامانش تو مدرسه دعواش کرده برای همین الان خیلی ترسیده ک ظرف غذاش شکسته

دوست عزیز این مطالب رو کلی گفتم

میدونم جواب سوال شما نبود 

دیگه روی پست شما ادامه دادم🥰

ک صفحات جلو نره 

بخدا خودم هی دارم میدوم نمیرسم ب صفحه آخر

🌹❤️❤️

دوستای عزیزم اونایی ک قلک ۵۲ هفته ای شرکت میکنن من قصد دارم هر دو سه هفته پولی ک قراره بره تو قلک بزارم از سایت حقانی ۵۰ سوت ۱۰۰ سوت طلا بخرم انشالله احر سال ببینم چی میش گفتم بگم شمام‌خاستین انجام بدین♥️🙏

۳روز میخام برم ی تیکه طلا بگیرم نمیشه  دیروز ۱۰۰تومن ارزون بود کاش میشد بگیرم   همه پولم خرج شد رفت

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
فدات شم من عزیزم ❤️ چرا عزیزم یه سریا هستن که خیلی کنجکاو هستن و میان  میبینن 😊 پیش هیچ ...

خدانکنه قربونت برم😘😘😘😘آفرین چقد قشنگ جواب میدی👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌 منم مشتمو باز نمیکنم یکی از‌ اقوامم هرسری میپرسه محصولت رو فروختی؟ چقد شد؟منم میپیچونم اون لحظه بسته به نوع صحبتش.... 

بچه ها وقتی توضیح بدیم دیگه راه کنجکاویای بعدیشون باز میشه دیگه زحمت پشت اون کار رو نمیبینن....

من از وقتی اومدم تو این تاپیک بیشتر سرم به کارو درامد خودمون گرم شد ومتمرکزتر شدم دیدی یه سریا همش پی این هستن ومیگن وای از کجا میارن ؟؟؟؟؟کاش به جا این حرفا و کارا رو خودشون متمرکز شن.نه بذارین از جمع کن وپس اندازی بودنتون مطلع شن نه از ولخرج بودنتون....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم نمیدونم کجایی،،،اما اگه اطراف تهرانی برو مولوی،،،هاوایی و پیرهن کنفی بیار مردونه،،،فقط زیاد پر ...

اره تبسم جان تهرانم از مولوی جنس میارم، به گفته شما تیشرت دست زیاد داره،  تا حالا شاید چهارتا شو فروختم ولی ست تیشرت و شلوار مردانه هم اوردم که مشتری داره خدارو شکر، ایده ی خوبیه ادرس بده عزیزم یه سر برم این دفعه بیارم ممنون ازت

نپسندیدم، ،این فکرش برام جالب بود که حتی به نمای خونه اش هم فکر کرده بود،،یکی که تا این حد به نم ...

تعجب کردم گفتم پسند کردی😂😂😂

کار درست رو شما انجام میدی❤️

اگه ازش بگم مغزت سوت میکشه

فقط و فقط ب چیزای حاشیه ای فکر میکنه

ن زبونش با شوهر و بچه خوبه

ن خونه داری

ن شوهرداری

ن بچه داری

فقط و فقط چشم و هم چشمی

مثلا اگه ی جنس رو از دو مغازه قیمت کنه جنس یکی باشه ولی قیمت متفاوت مغازه ای ک گرونتر میگه میخره تفکرش هم اینه خب اگه یکی ازم پرسید بگم چقدر خریدمش

فکر کن چیزای اصلی رو ول کرده چسبیده ب.... 

از دخترش نگم برات

ی دختر 7 ساله غیر قابل تحمل و بشدت... 

هیچی دیگه بسه خودم خجالت کشیدم🙈🙈🙈

اطمینانی هست سایتش عزیزم؟؟؟ینی من روزی۵۰طلامیخرم و اونا اخرماه کامل بهم یک گرم و نیم میدن؟به قیمت رو ...

شما طلا میخری

دیگه بالابره یا پایین بره شما طلات رو داری

والا منم همینجا اشنا شدم. به نظر مطمئن میاد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

من و خواهرم باغ شریکی گرفتیم

بعد کل خرید کود و سم و وسایل باغ دست پسر خاهرمه

من نمیخام بدبین باشم ولی احساس میکنم داره قیمتا رو بالا بهمون میگه

مثلا پارسال به ما گفت هشت تن ثمر داده

چون پارسال زمان برداشت همزمان با زایمان من و بستری شدن دخترم بود نشد خودمون بریم برای برداشت

امسال از دهن پسرخاهرم در رفت که دوازده سیزده تن ثمر داشته

خلاصه اینقد این مسائل پیش اومده ک به شوهرم گفتم بگو میخایم بفروشیم باغ رو ببین چی میگن

دلم میخاد بفروشمش پولش بذارم روی پول خونه و خونمون رو ببرم جای بهتر

شما بگین چطور بهشون بگم ک دلخوری پیش نیاد و بدون لجبازی خوب بفروشیمش

فقط باید سه سال از گرفتن گواهینامه ت گذشته باشه و حداقل دیپلم داشته باشی،، بعضی اموزشگاهها مربی با م ...

آزموناش چه جوریه ؟پایه ۱باید داشته باشیم؟یاآزمون مربی گری؟ممنون

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
2810