2777
2789
رافائل شما اخبار دنبال نمی‌کنید دوستان؟

اوه الان سرچ زدم متوجه شدم کی اومده😬😬😬

راستش من اخبار دنبال نمیکنم اصلاااااا،چون اصلا روحیاتم با اینکه طلا گرون شد ارزون شد،تورم شد 100 ،فلان چیز گرون شد ماشین گرون شد فلان شد بسار شددددد،،،،چون اینجور خبرا بهم استرس میده و باعث بی انگیزه شدنم میشه😶ترجیح میدم در بی خبری خودم بمونم

بله گلم خودت گفتی تو حقوقت ماهی  7 تومنه و حقوق شوهرت شبی 700 تومن مثلا با حقوق خودت قسط ها ...

اطمینانی هست سایتش عزیزم؟؟؟ینی من روزی۵۰طلامیخرم و اونا اخرماه کامل بهم یک گرم و نیم میدن؟به قیمت روز حساب میشه یا همون روزی ک دادیم؟

پیکی به سلامتی خداوند بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین طوری هی جمع کنی و از تفریحات زیاد و پرخرج بزنی، تا 2 3 سال اینده یک زمین خوب برای خودت خریدی. ...

همسرم چون باباش پولداره و ملک و املاک زیاد داره خیالش راحته پ فکرمیکنه که نیازی نیست به خودمون سختی بدیم🥲😁ولی خب نظرمن فرق میکنه حس میکنم ادم باید به همه جا فکرکنه خب

اصلا درمخیله م نمیگنجه زمین

یعنی شدنیه؟؟؟

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمعمون قربونت برم اونطور که متوجه شدم همسرتون روزانه پول میگیره ...

سلام عزیزدل

نه عزیزم از همسرم نمیگیرم

اون جدا روزی۷۰۰یا۶۰۰

منم جدا بابام بهم خرجی میده

و قسط و بیمه خاصی نداریم همون بیمه ماشین ک همه سالیانه میدن ماهم قسطیش میکنیم ماهیانه تسویه میکنیم

چ حس خوبی داره.🌈🌈🌈 سنگینیش چقدر لذت بخشه😍😍😍 ایشالا کیلو کیلو بشه براتون 💝🤩🤩🤩

انشالله برای شما و همه دوستان گل

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
بله درسته عزیز  مدیریت خیلی مهمه تو زندگی ما ک نداشتیم الان به  لطف آشنایی با این تاپیک& ...

راه میفتی و از همه جلو میزنی به امید خدا 

خودمون خانما ، اراده و توانی که داریم ، آقایون ندارن 

اطرافم پولدار ریخته که وضع زندگیشونو ببینی ، باور نمیکنی ، حتی صفر هم نیستن ، اکثر منفی و بدهکار 

ولی ....

اگه شروع کردی ، بدون که بردی   

به حرف کسی هم توجه نکن ، فقطططط کار خودتو بکن ، همین و بس ؛ بعدا خودشون ، تو رو الگوشون قرار میدن ، اصلا یه ایمانی میارن که تو هر ناممکنی رو ممکن میکنی 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
همین طوری هی جمع کنی و از تفریحات زیاد و پرخرج بزنی، تا 2 3 سال اینده یک زمین خوب برای خودت خریدی. ...

عزیز بنظرت ماهیانه یک و نیم گرمی ک گرفتم و همین سکه نگهدارم یا ببرم عوض کنم طلا کارکرد یابدون اجرت بگیرم؟؟؟

چیزش برات جالب بود🤔 یعنی پسندیدی🤔

نپسندیدم،

،این فکرش برام جالب بود که حتی به نمای خونه اش هم فکر کرده بود،،یکی که تا این حد به نمای خونه اش فکر میکنه که مثلا یکی بیاد ببینه چی میگه...پس دیگه تو بقیه موارد زندگیش پس حتما خیلی حرف بقیه براش مهمه،،،،

بعد یکی مثل من که اصلا حرف مردم برام مهم نیست،سرم پایینه دارم زندگی خودمو میکنم،،،اونجوریم نیستم که مثلا به خودم نرسم یا.....ولی خوب برای دل خودم حتی شده از کنار خیابون برای خودم خریذ کردم،،،اه و پیف هم نکردم😊

تو این زمونه که فکر میکنم چشمو هم چشمی بی داد میکنه،من مثل یه جوجه اردک زشت😅 دارم کار خودمو میکنم به کسی کار ندارم و چشم هم چشمی ندارم،،

این تفاوت ها برام جالب بود

بچه ها من همیشه سکه تمام و طلای نو و دست دوم میخریدم سکه ربع و نیم هم داشتم منتهی کادو بودن بیشت ...

من باشم میرم نیم میخرم یا اینکه پیش طلا فروش آشنا گرم طلا ذخیره میکنم ک ریال نباشه بعد پول دستم اومد پیش همون آشنا سکه کامل تحویل میگرم

اره ولی من همیشه خدا فاز منفی میگیرم وگرنه به قول شما طرف چشمش میوفته میخره و تازه دیروز رفتم ...

عزیزم نمیدونم کجایی،،،اما اگه اطراف تهرانی برو مولوی،،،هاوایی و پیرهن کنفی بیار مردونه،،،فقط زیاد پرس و جو کن چون قیمتا بالا و پایین الانم فصل این پیرهناس ،،،باز خواستی یع مغازه هست قیمتاش عالی تقریبی ادرس بدم بری،،،ولی الان تیشرت رو دست زیاد داره،همین هاوایی و کنفی خوبع

سلام عزیز دلم خوبم به خوبیت خانوم ❤️ میخوای تو شروع کن برامون اینجا بگو 😍 منم تگ کن هر شب بخونمت& ...

سلام عزیز...شدیدا نیاز-دارم یه برنامه ریزی اینجوری داشته باشم در کنارتون..این ایده ای گه دادین فوق العاده ست..من که پایه-هستن از همین فردا💪💪

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
2810