2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و صد سلام

یه چیزی بگم و برم 

واقعا باید با سیاست هر لحظه فواید و لزوم پس انداز رو به همسرتون گوشزد کنید بالاخره یه روزی جواب میده 

من از وقتی با این تاپیکم همیشه با شوهرم حرف میزنم راجع بهش

از وقتیم طلاهام و واسه خونه فروختم و نتیجه ذره ذره و سوت سوت طلا خریدنمو دید در حالیکه گاهی مسخره میکرد که مثلا با دویست سوت پارسیان چه میشه کرد حالا همش ازم تشکر میکنه

چند روز پیش میگفت خونه رو که تکمیل کنیم و جا به جا بشیم و خیالمون راحت بشه ماهی پنج میلیون بهت میدم فقط بده طلا 

امیدوارم یادش نره ولی همین که حالا اهمیت ذره ذره پس انداز رو میدونه واسم کلیه

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
مگه کی اومده؟🙈🙈چ شخص شخیصی هست که اینجور رو قیمت طلا اثر گذاشته😶

رافائل

شما اخبار دنبال نمی‌کنید دوستان؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
 سلام خوبی والا رفتم پیجش تو ایتا ادرس زده یکی از شهرستانهای اصفهان..... ب من خیلی دوره چون من ...

سلام‌ ممنون عزیزم  من فکر کردم مال خوده اصفهانه تو دیوار اصفهان پیداش کرده بودم

حیف کاش یکی میتونست تهشو در بیاره دیدی چقد اجرتهاش مناسبه؟!

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
ان شالله، خدا روزی رسان  ولی با انجام یه سری کارای ساده که به چشم نمیاد  یهو میبینی ک ...

بله درسته عزیز 

مدیریت خیلی مهمه تو زندگی

ما ک نداشتیم الان به  لطف آشنایی با این تاپیک 

و افرادی همچون شماها 

تازه یاد گرفتم حواسم به خرج کردنام باشه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم شما و یه دوست دیگه عکس از ابشده خواسته بودین براتون میذارم و همینطور عکس فاکتور &nbs ...

چ حس خوبی داره.🌈🌈🌈

سنگینیش چقدر لذت بخشه😍😍😍

ایشالا کیلو کیلو بشه براتون 💝🤩🤩🤩

عزیزم لینک نمیشه گذاشت سرچ کن گالری طلای حقانی و بعد توی گلدان طلای خانواده رو ببین خب میدونی خوب ...

مرسی عزیزم

من خواهرشوهرم گالری طلا داره

ببینم اگر قبول میکنن همینکارو گالریش انجام میدم و پول میزارم و سکه میگیرم کم کم بنظرم خوب باشه

پیکی به سلامتی خداوند بزن
 اره ولی من همیشه خدا فاز منفی میگیرم وگرنه به قول شما طرف چشمش میوفته میخره و تازه دیروز رفتم ...

خآنمی روزت رو با انرژی مثبت شروع کن

همین انرژی مثبت به مشتریا هم انتقال داده میشه

من چند باری گذری فقط خواستم یه نگاهی به لباس ها بندازم

فروشنده ها اینقدر خوش اخلاق و انرژی مثبت بودن که ناخودآگاه به چیزی ازشون خریدم

باید قدرت جذب مشتری رو در خودتون بالا ببرید

لبخند بزنید

حتی اگر نخریدن هم با روی باز باهاشون صحبت کنید.

در طول مدتی که توی غرفه هستین کتاب‌های که انرژی مثبت دارن بخونید 

امیدوارم یه روزی برای خودتون یه مغازه شیک و بزرگ بخرید ما رو خوشحال کنید❤️❤️❤️❤️❤️

2810