2777
2789
دخترا نقش زن خیلی در پیشرفت زندگی موثره ♥️ خودتون رو دست کم نگیرید  یه دوست شمالی مامانم د ...

مستانه جان انقدر قشنگ تعریف کردی دلم خواست برم زمینمون رو اینجوری آباد کنم😍

دوست دارم به شرط حیات بازنشست که شدم برم خونه روستایی اونجا زندگی کنم ازین کارا انجام بدم خیلی دلپذیره برام🤩

ممنونم عزیزم راهنماییت خیلی کامل بود ممنونم😘😘 و اینکه میشه پیج طلارو بدی لطفا؟؟بنظرت عاقلانه هست ...

عزیزم لینک نمیشه گذاشت

سرچ کن گالری طلای حقانی

و بعد توی گلدان طلای خانواده رو ببین

خب میدونی خوبی این سایت اینه که تو طلا میخری. بعد که مقثلا 1 تومن 2 تومن جمع شد، تنها یکبار هزینه پرس و ارسال رو میدی.

اما همینطوری بری هی سکه بخری، هربار باید هزینه پرس رو بدی. هزینه پرس هم 40 تومنه

خب همون مهمانی ها هم باید کم باشه. من کسی هست دورم که هنوز خونه ندارن هفته ای 3 شب یا رستورانن یا مهمانی با دوستان

اگه وضع مالیتون خوبه، ماهی دوبار برید دور همی. یا فقط جمعه ها برید. چون نمیدونم چقدر میرید، این تعداد رو گفتم. هر مقداری هست در ماه 2 3 بارش رو کم کنید و همون هزینه 600 700  1 تومنی که براتون داره رو طلا بخرید.

تا اخر سال یک سکه کامل شده و سرمایه ازدواج یا کار یا دانشگاه بچه ات میشه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای گل،روز بارونی قشنگتون به خیر و خوشی باشه 

من امروز غذامو که می خواستم درست کنم یاد این تاپیک افتادم دوست داشتم دو تا ترفندی رو که همیشه موقع پختن خورشت و پلو دارم براتون بگم 😍

برنجمو همیشه با رشته پلویی دم میذارم که.برکت کنه و طبعشم گرمتر بشه و دیگه اینکه وقتی برنجم کاملا دم کشید پنج دیقه قبل از سرو یه مقدار آب می ریزم دور برنجم (اونقدری که از زیر خمیر نشه) بعد زیرشو خاموش می کنم و همونطور با در بسته میذارم بمونه،اینجوری اصلا ته دیگ نمی زنه و برنج یا پلوتون یه دست میشه قبلنا ته دیگ می زد و خشک می شد که چون به خاطر اضافه وزن نمی خواستیم مصرفش کنیم باید دور میریختم 

و یه نکته دیگه اینکه برای سرخ کردن پیاز خورشت  روغن خیلی کم می ریزم و میذارم با حرارت کم آروم آروم سبک بشه و سرخ بشه، اطراف خودم دیدم یهو کلی روغن میریزن که پیاز توش میرقصه 😜

غذایی که با روغن کم و چاشنی اندازه و از همه مهمتر با حرارت کم پخته بشه کاملا طعم اصلی خودشو حفظ می کنه و لذیذترم هست برای سلامتی هم مفیدتره 

و در اخر اگه امکانش رو.دارین حتما ایرفرایر تهیه کنید که یه سری سرخ کردنیا مثل بادمجون و سیب زمینی حتی کتلت و فلافل رو بتونین با یکی دو قاشق روغن سرخ کنید 

تجربه های کوچیک من بودن گفتم شاید به درد بخوره 🤗

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
قربونت عزیزم انشالله شمش یک کیلویی قسمت شما و بقیه دوستان مقتصد این تاپیک    

فدات❤

الان من میخاستم امروز برم یکم طلابخرم دیروز خوب پایین بود الان شده ۳۵۰۰ بنظرتون بخرم یا باز صبر کنم بیاد پایین؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم امروز سوال می کنید قیمت طلای آب شده چنده  الان بهم گفتن سه میلیون و پانصد  چیکار ک ...

عزیزم قیمت امروز نوسان بالایی داره در لحظه کانال عوض میکنه

شما چند تا پیچ نرخ لحظه ای طلا و سکه داشته باش

اگر نداری پی وی پیام بدین براتون لینک بذارم

هر لحظه ای که قصد خرید دارین ملاک قیمت اون لحظه ست وگرنه که امروز بالا پایین فی حدود صد تومن نوسان داره

دیروز و پریروز فرصت خرید بود و از قبل هم عرض کرده بودم خدمتتون

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
فدات❤ الان من میخاستم امروز برم یکم طلابخرم دیروز خوب پایین بود الان شده ۳۵۰۰ بنظرتون بخرم یا باز ص ...

بآزار بشدت خبری هست و نوسانی

تا نتیجه گزارش مهمونمون که امروز وارد ایران شده ، سمت و سوی بازار مشخص نمیشه

اگر گزارش مثبت بده کاهش داریم و اگر منفی باشه صد البته افزایش

بله دیروز فرصت خوبی بود

من خودم دیروز خرید زدم با وجود اینکه از قبل خریده بودم ولی دلم نیومد قیمت کف دیروز رو از دست بدم

امروز ورود نداشتم چون بازار خیلی بالا پایین داره از صبح

بله عزیزدلم درسته بنظرتون روزانه هزینه هرچیزیو مشخص کنم بهتره؟؟؟ مثلا روزی فلان مبلغ برای خرید خون ...

بله گلم

خودت گفتی تو حقوقت ماهی  7 تومنه

و حقوق شوهرت شبی 700 تومن

مثلا با حقوق خودت قسط ها رو بده و وام خانگی یا وام بانکی بردار چون ثابته و هرماه میرسه و هم اینکه با اون وام ها طلا بردار. اگه پول هم زیاد میمونه نگو اینو میخرم. همونم طلای سوتی بخر.

با حقوق روزانه همسرت خرج روزانه. خرج روزانه هم باید مدیریت کنی. اول اینه بنویسی دقیقا چی میخوای. خرید احساسی نکنی.

خونه ات رو مرتب کن تا کم و کسری ها مشخص باشه.

بعضی چیزهایی که خراب نمیشن رو عمده بخر

در ثانی چون دختر خوبی هم شدی، یک لیست درست کن از چیزهای احساسی که خیلی خوشت اومده. اونجا بنویس و برای هر مناسبت یا عید، یک خریدی که دوست داری رو انجام بده.

با 700 تومن همسرت هم شبی یا یک شب درمیون 50 سوت طلا بخر از سایت. اگه هرشب بخری تا اخر ماه میشه یک و نیم گرم طلا. تا اخر سال چقدر میشه؟ میشه 18 گرم طلا. کادوی عید نوروز برای خودت یک دستبند طلا میخری. اونم از روی چیزهایی که بهت فشار نیاورده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بآزار بشدت خبری هست و نوسانی تا نتیجه گزارش مهمونمون که امروز وارد ایران شده ، سمت و سوی بازار مشخص ...

حیف شد واقعا 

یعنی تا الان دو سه بار اومد تا ۳۳۰۰درحد یه روز فقط 

اشتباه کردم نرفتم باز بایدصبر کنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
خانم خوشگلا کسی خبر نداره طلا فروشیا بازن یا نه ؟

بعضی شهرها اعتصاب و تعطیلن

بعضی شهرها باز

بستگی داره کجا باشین

بله عزیزدلم درسته بنظرتون روزانه هزینه هرچیزیو مشخص کنم بهتره؟؟؟ مثلا روزی فلان مبلغ برای خرید خون ...

همین طوری هی جمع کنی و از تفریحات زیاد و پرخرج بزنی، تا 2 3 سال اینده یک زمین خوب برای خودت خریدی.

هرجا بمونی، همون زمین پشتت هست

یادت باشه وقتی پیر بشی بچه ات جمع و جورت نمیکنه. اموالت تو رو جمع و جور میکنن. اموالت برات پرستار میگیرن و مراقبت هستن نه بچه

سلام خانومای گل،روز بارونی قشنگتون به خیر و خوشی باشه  من امروز غذامو که می خواستم درست کنم یا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

راجع به دم کردن برنج  ، تو این حالت که توضیح دادین دیگه نون برا ته دیگ نمیذارین؟ 

من تا حالا رشته پلویی نپختم ، میشه راجه به اینم توضیح بدین  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 سلام معصومه جون میشه منوهم راهنمایی کنی؟؟؟ من ه ...

سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش اومدی به جمعمون

قربونت برم اونطور که متوجه شدم همسرتون روزانه پول میگیره درسته ؟

و اینکه گفتی خودم دویست الی سیصد میگیرم 

یعنی خودتون هم شاغل هستین ؟.

یا منظور از همسرتون روزانه اون مقدار رو میگیرین برای خرجی خونه ؟

اینارو بگو منم بهتر بتونم راهنمایی کنم عزیزم ❤️

و اینکه بیمه و خرج دیگه که ندارین یه وقت از قلم بیوفته تموم برنامه ریزی بهم میخوره 👌

از یه روز قبلش شروع کرده بودم به خرید دست تنها 😉 همه چی رو خودم انجام دادم از ریزترین تا بزگترین کا ...

معصومه عزیزم مثل همیشه عااااالی🌸

امیدوارم  در کنار همسر و دخترای عزیزت و در آینده کنار دامادها و نوه هات شاد و سلامت سالیان طولانی زندگی کنی مهربانم🩷

@masumehjoon    

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810