2777
2789
نمیدونم امتیازم ۳تومنی شده بود صبح پاشدم دیدم زده صفر پشتیبانی هم پیام دادم جواب نمیده...آره خیلی خو ...

عزیزم ویپاد هر روز به شما سکه میده؟برای منم از دوازدهم دیگه سکه نداده...ی کاربر دیگه هم این سوالو پرسیده بودن ک ویپاد الان چند روزه بهشون سکه نداده،نمیدونم کدوم کاربر بود،و کسی جوابشو نداده تا جایی که خوندم

وای ادم اینو میبینه چقدر انگیزه میگیره😁 مبارکت باشه عزیزم

قربونت عزیزم

انشالله شمش یک کیلویی قسمت شما و بقیه دوستان مقتصد این تاپیک  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من همیشه سکه تمام و طلای نو و دست دوم میخریدم

سکه ربع و نیم هم داشتم منتهی کادو بودن بیشتر و شاید دو تا ربع و دو تا نیم رو خودم طی این سالها خریده بودم

از طرفی میگن تمام سکه بهتره

ولی بنظرتون با پولی که دارم به تمام نمیرسه

وایسم ماه بعد تمام بخرم چون همسرم بقیه پولشو میده و میتونم بخرم

یا برم طلای دست دوم بخرم با هفت درصد سود یا با پولم همین امروز فردا نیم سکه بخرم؟؟؟؟

اهل استفاده از طلا نیستم فقط میخرم🫢

ممنونم عزیز دلم از اینهمه  دلگرمی و امید و جرعتی که بهمون میدی.....با حرفات انگیزه و جسارت رو ت ...

نتونستم از پیامتون بی تفاوت رد بشم🌹خواستم یه حس و حال خوب بفرستم براتون🌱🌱

از اونجایی که خودم عاشق این هستم که ی زمین بخرم و یه خونه دوبلکس بسازم😍 عشق دنیا رو اونجا بکنم😅😁

براتون ارزو میکنم که هرچه زودتر به خواسته دلتون برسید🥰و خونه مورد نظر قشنگتون رو بسازید و پر از عشقو محبت داخلش زندگی کنید و لذت ها ببرید😍🥰

یعنی موندم رو‌ این قضیه نیم سکه بخرم یا دست دوم یا صبر کنم دو سه هفته بعد تمام سکه بخرم فقط ۱۷ تومن ...

عزیزم نیم سکه بیشترین حباب رو داره

اگر قصدتون سرمایه گذاریه 

شکسته بخرید

یا اگرطلا فروش معتمد دارین این مبلغ رو  واریز کنید خرید انجام بدین مثلا ابشده فقط فاکتور رو تحویل بگیرین طلا بمونه پیشش

تا مرحله بعد که بازم خرید کنید

هر بار فاکتور خریدها رو نگه دارین

در نهایت وقتی به حجم قابل قبولی که بشه براتون قالب بزنن برید تحویل بگیرید

البته این گزینه که طلاتون بمونه پیش طلا فروش لازمه ش شناخت کافی و خوش نامی اون زرگر هست با هرکسی اینکارو نکنید

قربونت برم من به دل نگیر 😘♥️ کم کم داشتیم اد میکردیم  مگه میشه تورو جا بندازیم ؟ فدات شم 😘 ...

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

سلام معصومه جون میشه منوهم راهنمایی کنی؟؟؟

من همسرم روزی۶۰۰-الی۷۰۰حقوقشه

خودمم حداقل روزی۲۰۰-الی۳۰۰میگیرم

ماهیانه خودم۲تومن قرعه کشی میدم(۴تامونده تموم شه)

یک تومنم امروز نوشتم از فردا شروع میشه

همسرمم دوتا۲تومنی نوشته از فردا شروع میشه

یه چک۴۰تومنی هم داریم ماه بعدکه فردا قرعه کشی به اسممونه و نیازی نیست جمع کنیم

قسط و بدهی خاص دیگه ای نداریم همه خداروشکر تموم شده قبل عید

ولی میخوام یه برنامه ای بچینم بتونم به همه خرج هام برسم

خوردوخوراکمون با برنامه باشه لباس خریدن با برنامه باشه بتونیم ماهیانه اگر خرج یهویی پیش اومد برسونیم

و دوسدارم بتونم یکی دوتا کلاس هم تابستون ماهیانه بچمو ثبت نام کنم که اینجا هزینه کلاسا خیلی زیاد نیست و بیشتر از۳۰۰-۴۰۰نمیشه

راستی اینم بگم اگر خدابخواد پاییزماه باید بریم خونه خودمون و خوشحال میشم دعاکنین که حتمی بشه و بایدخیلی چیزا برای خونم بخرم اکثر چیزام یا قدیمی شده یا خراب مثلا مبل نیازدارم میزغذاخوری ندارم یا مثلا سرویس قاشق چنگال مهمون نیازدارم

همین……..

اگر زحمتی براتون نیست خوشحال میشم یه نقشه راه کلی بهم بدین

پیکی به سلامتی خداوند بزن
عزیزم نیم سکه بیشترین حباب رو داره اگر قصدتون سرمایه گذاریه  شکسته بخرید یا اگرطلا فروش معتم ...

سلام عزیزم الان برای خرید طلای شکسته مناسبه؟ 

دوست دارم ابشده بخرم ولی میترسم 

طلا فروشی که طلا میخرم می‌تونه برام بیاره ولی بازم ....

قطع نشده ..ولی انقدر که من وام گرفتم و ازاین حساب به اون حساب شده ترسیدم😶که دهکمون بره بالا

انشالله که نمیشه ..اگه نگرانی مال خودت وبچه هاتو ازهمسرت جدا کن اونوقت میشی دهک یک وامکان نداره قطع بشه😅

دخترا نقش زن خیلی در پیشرفت زندگی موثره ♥️ خودتون رو دست کم نگیرید  یه دوست شمالی مامانم د ...

مستانه جان قدم نی نی مبارک😘😍

واقعااااا بعضی حرفا و تجربه ها بسیار کارامد و راه گشا برای امثال من هست،شاید باعث ی تلنگر کوچیک یا یه ایده برای امثال من باشه...انقدر با ذوق و قشنگ  تعریف کردی که مشتاق شدم برم زمینی رو که پدرشوهرم داده  (بیابونه😩 و اصلا تر تمیز نیست،پرتی زیاد داره زمینش خیلی خشکه و...............)رو تر تمیز کنم و منم درخت میوه بکارم 🙃🥲

سلام عزیزم الان برای خرید طلای شکسته مناسبه؟  دوست دارم ابشده بخرم ولی میترسم  طلا فروشی ...

عزیزم خرید ابشده با توضیحات و مشخصاتی که صفحه پیش براتون نوشتم اصلا ترس نداره اتفاقا از طلای زینتی خیلی بهتر خرید و فروش میشه

شما یه تیکه طلای زینتی میبری بفروشی صد جور ایراد بهش وارد میکنن تا زیر قیمت بخرن اگه دستبند یا زنجیر باشه که حتما یه تیکه فنر ازش در میارن و میگن این که هیچ. قیمتی نداره درحالیکه میبینی حدود نیم گرم وزنشه

حالا خدا نکنه طلا نگین داشته باشه یا میناکاری باشه

تازه اینا هم نباشه چنان زیر و روش میکنن بگردن ببینن چی میتونن در موردش بگن

این طلای سپاهانه

این اصفهانه

این....

خلاصه هم موقع خرید کلی کارمزد و اجرت میگیرن هم موقع فروش زیر قیمت برمیدارن

ولی ابشده هیچ چون و چرایی نداره میذارن رو ترازو فی قیمت روز ضربدر وزن و تمام

نه اجرت داره نه هیچ هزینه اضافی

چه موقع خرید

چه موقع فروش

عزیزم شما و یه دوست دیگه عکس از ابشده خواسته بودین براتون میذارم و همینطور عکس فاکتور &nbs ...

عزیزم امروز سوال می کنید قیمت طلای آب شده چنده 

الان بهم گفتن سه میلیون و پانصد 

چیکار کنم بگیرم

یا امام رضا
2810