2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنون عزیزم الاهی هرچی دعا درحق دیکری میکنی اول نصیب خودت بشع، سوالم اینه نکنه اشتباه کردم بیست توم ...

اتفافا کار خوبی کردین لباس مردونه هم آوردین 

خانمها موقع خرید برای خودشون چشمشون میوفته بهذلباسای مردونه برای شوهرشون می‌خرن

یک ماه هست که دارم مدیریت میکنم ولی هنوز اونقدر برام آسون نیست ...

دوس ندارم دست بکشم میخوام سال دیگه اینموقع بخودم افتخار کنم بگم کدبانووووو تونستی 

هدف من خرید ۲۰۶ سفید برای خودم 

ار همتون میخوام که هر چیزی بلدین نگید کم هست یا همه بلدن اینجا بیان کنید شاید کسی بلد نباشه شاید اول راه باسه از شما انگیزه بگیره 

دوستتون دارم خواهرای گلم 

سلام دوست عزیز   راستش با شهریه ۴۰ تومن من دخترمو گذاشتم دبیرستان اون هم یازدهم که گفتم از نظر ...

ولا ب نظر من مدرسه فرقی ندارن 

الان دختر برادر شوهرم داخل روستا منطقه سه 

رشته تجربی داره میخونه از بیست تست ۱۹ تاش درست میزنع😳🥹 

چون که خودش خوبه ربطی ب مدرسه نداره .

قطعا پرستاری دولتی میاره همون سال اول 

سلام عزیزم منم میخوام پارسیان بخرم تا حالا نخریدم ترسیدم سرم کلاه بره سکه ای که هولگرام داره رو باید ...

شما ازجای معتبر بخر 

بله‌صد‌در‌صد‌سود‌داره 

بارها گفتم بازم‌میگم 

ربع سکه ۵۵۵۰ بود همسرم گفت مغزاقتصادی  نداری دو روز دیگه میریزه همون موقه ۱۲۰۰ دارم یه پارسیانم‌خریدم 

ربع سکه تا ۴۷۰۰ ریخت گفت ببر بفروش گوش ندادم 

پارسال ریع سکمو فروختم برای قرض دادن بهش ۱۱۳۰۰ یک سال سودش از دوبرابر بیشتر شد 

طلا هم ۲۴۵۰بود 

زدم رو شونش گفتم دفه اخرت باشه به من میگی مغز اقتصادی نداری پولاتو جم کن زودی قرض منو بده  پسرم 😁😁😁

خب عزیزم این یعنی ی زندگی بی برنامه شب روز بشه روز شب بشه شکم سیر بشه و شکم خالی بشه زندگی بدون ه ...

میدونم عزیزدلم 

ناراحت نشدم از حرفات چون خودمم از بی برنامگی و بی انگیزگی خودم خبردارم شاید یه مشکلاتی تو زندگیم باعث اینا شده که انگیزه برای هیچکاری ندارم

ولی الان سعی میکنم که حتما حتما روال روزمره و زندگیمو تعقییربدم

پیکی به سلامتی خداوند بزن
ولا ب نظر من مدرسه فرقی ندارن  الان دختر برادر شوهرم داخل روستا منطقه سه  رشته تجربی دار ...

درسته دختر من تا سال آخر دبیرستان مدرسه دولتی می‌رفت فقط دومیلیون دادم کتاب کمک آموزشی خریدم کلاس کنکور هم اصلا نرفت ولی رتبه اش 1600شد و دانشگاه دولتی رفت پارسال

اگه نصب نکردین ممنون میشم کد منو بزنی LDCTCH عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ...

سلام عزیزم من میخاستم نصب کنم نشد و کد شما رو زدم میگه کد ملی تکراریه 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
2810