2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا نقش زن خیلی در پیشرفت زندگی موثره ♥️ خودتون رو دست کم نگیرید  یه دوست شمالی مامانم د ...

عزیزم هر وقت تونستی  دربارش برامون بگو 

به نظرم میرسه خیلی نکات جذابی بشه از زندگیش برداشت کرد ❤️❤️❤️

ازاین به بعد هر وقت رفتی پیشش بشین پای حرفاش  یادداشت برداری کن  بیا تو گروه بگو 🤭🤭🤭😁😁😁 ما هم فیض ببریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه گزارش هم از دیروز و امروز بدم و برم 🥰

همسرم از جمعه ظهر رفت ماموریت، و من با بچه ها دست تنها بودم تا امشب ♥️

دیروز رو کلا خونه بودیم و سومین روز بدون خرج رو گذروندیم 👏😍

امروز بعد از ظهر عمه جانم همراه دختر عموها و دختر عمه ها زنگ زدن که میان دیدنم

فقط نیم ساعت وقت داشتم، چون خونه مرتب بود وقت کردیم با بچه ها زود آماده شیم و به پذیرای  خوب فکر کنم

(سعی کنید همیشه خونه مرتب باشه، اینجوری فکر آزادتری داریم. و وقت داریم به کابینت و یخچال سر بزنیم و شیک و مجلسی پذیرایی کنیم😍) 

تو یخچال نگاه کردم آجیل داشتم، ریختم تو یه ظرف نقره ای پهن که عمق زیادی ندا‌شت، روش هم چنتا پسته و بادام هندی و فندق اضافه تر گذاشتم که مجلسی تر باشه😇

از مهمونی قبلی شیرینی خشک اضافه اومده بود درآوردم، توت خشک هم داشتم

چند ماه پیش هم خالم که اومده ناهار خونمون، دو کیلو شکلات مورد علاقه ی بچه هامو آورده بود که اونم مدیریت کردم و هنوز ازشون داشتیم 🍫🍫

همه رو تو ظرف های خوشکل  و ست همون جا آجیل ریختم و چیدم رو میز همراه چای پذیراییم کامل شد 🥰

( دخترا سعی کنید ظروفتون همیشه ست و شیک باشن، اینجوری هرچیزی توشون بزاری قشنگ دیده میشه😍) 

مهمونی ما بدون خرج گذشت 😍

عمه خانم هم زحمت کشید برای نینی کادو آورد، یه شیشه عسل کوهی هم برای پدر جانم آورد ♥️

غروب همسرم برگشت خونه ♥️اما از اونجایی که خودم خیلی خسته شدم این چند روز بدون همسرم، مهمانی هم بدون خرج گذردندم و بچه ها هم شرایط رو تحمل کردن بدون پدرشون و همکاری کردن 🥰 رفتیم هایپر برای خودم جایزه خوراکی مورد علاقمو خریدم.

بچه ها هم یه خرید ریز کردن که حدود 250 ت ‌شد ♥️

این خوراکی حق من بود 😅 سهم من بود 😅

چند وقتی هست حس کردم بی انگیزه شدم و تو کارای خونه و اشپزی تنبلی میکنم ....البته نا گفته نماند که فشار امتحانات بچهام و زمانی که براشون میذارم بی تاثیر نیست

ساعت یازده امشب خواستم کارامو ول کنم و گوشی بگیرم 

شیطون رو لعنت کردم موهامو گوجه ای بستم بالای بالا (این گوجه ای بستن نشونه شروع طوفانیه و خیلی مهمه😃)

یه پادکست انگیزشی پلی کردم و هدفون رو گذاشتم رو گوشم و افتادم به جون خونه 

کلی ظرف شستم .کابینتارو دستمال کشیدم 

سینک رو برق انداختم 

اشغالارو گذاشتم بیرون 

اتاق بچهارو جمو جور کردم 

اتاق خودم

دوتا سبد لباس شسته بودم تا کردم

دستمال اشپزخونه و زیر سفره رو انداختم تو ماشین 

فقط مونده بود جارو که اخر شبی صداش میره بالا گذاشتم انشالله برا فردا

بعدش وضو گرفتم چادر نمازمو پوشیدم نماز شب خوندم و دعا کردم به جون همه 

مسواک زدم  روتین پوستمم انجام دادم قربون صدقه خودم رفتم و از خدا بابت زیبایی و سلامتیم تشکر کردم (یک چیزی بهتون بگم اگه از خودتون تعریف کنید باورش میکنید حتی اگه واقعی نباشه رو اعتماد به نفستون تاثیر بالایی داره)

برنامه کارای فردامو نوشتم و همین طور لیست خریدم رو و چسبوندم رو در یخچال که جلو چشمم باشه تیک بزنم

اگه نکته اقتصادی تو پستم نبود دیگه به بزرگیتون ببخشید

بنظرتون با وجود خانه دار بودن هم میشه پیشرفت مالی داشت؟🥲

عزیزم خواستن و تلاش کردن ک فقط مختص افراد خاص نیست🌹

اگه ی نگاه درست ب اطراف کنیم می بینیم کسانی رو ک زن و شوهرر هردو شاغل بودن بادرإمد بالا ولی ناموفق😔

برعکس خانواده ای ک فقط مرد خونه نان آور بود موفق بودن😊

در ضمن اگه بخواهیم مرتب ب این موضوع فکر کنیم

ک بعدا بچم بهم اینو بگه اینو بگه اصلا درست نیست 🌹

بهتر فرزندمون رو جوری تربیت کنیم ک ما رو همونطوری ک هستیم بپذیره و در کنار این پذیرش ما هم تلاشمون رو برای موفقیت و پیشرفت فرزندمون داشته باشیم

دیدی الان بعضیا میگن ک همه چیز برای بچمون فراهم میکنیم ک چیزی تو دلش نمونه وقتی بزرگ شده عقده ای نداشته باشه

چن وقت پیش تو ی مغازه بودم دخترم بغلم 🥰

ی خانم مسن سرحال البته عصا ب دست 

نشسته بود روی صندلی و با مغازه دار درد و دل میکرد

یهو با ناراحتی بمن گفت این بچو رو بزار زمین فردا بزرگ میشه  میگه برام چکار کردی  ال کردی بل کردی😥

ادامه داد

ک بله هیچ وقت اجازه ندادم آب تو دل بچه‌هام تکون بخوره همیشه بهترین لباس بهترین خوراک و بهترین تغذیه و خوراکی رو براشون فراهم کردم میگفت همیشه از هر چیزی ک بگی تو خونم پیدا می‌شد میگفتم بچم بخوره حسرت ب دل نمونه

میگفت الان  بزرگ شدن همه قدرنشناس تشریف دارن

هیچ حرمت و احترامی ندارم

میگفت بچه‌هام میگن کاش بجای اون کمپوت ها ک بهمون میدادی برامون پول جمع میکردی

میگن کاش لباس تنمون نمیکردی ولی برامون پول جمع میکردی 

میگن ما اون موقع چیزی حالیمون نبوده برای دل خودت کردی😔

میگفت

میگن ما الان پول میخوایم، الان پول ب کار ما میاد نه کمپود و لباس😔

دقیق برعکس همین قضیه هم وجود داره ک طرف بخواد فقط پول جمع کنه برای آینده بچه و ب حالش کم توجه

منظور اینه اگه بخوایم ب همه ی این اگرها و شایدها فکر کنیم و و همه ی اگرها و شاید ها رو حل و فصل کنیم زندگی خیلی ترسناک و ناامید کننده میشه

پس چ بهتر ک حد وسط رو رعایت کنیم و با تعادلی میانه حرکت کنیم❤️

و در آخر اینکه من جز اون دسته افرادی هستم ک بهیچ عنوان دوست ندارم بیرون از خونه شاغل باشم البته با احترام ب همه ی شاغلین عزیز🥰

من واقعا توانشو ندارم توان هیچ دوست ندارم 

اگه درإمدی هم داشته باشم ترجیح میدم تو خونه باشه تا بیرون از خونه هرچند اندک🌹

🌹 ❤️ ❤️ 🌹 

سلام من اولین باره این تاپیک دیدم وخوندم خیلی مطالب مفیدی داره     یه مشورت بدین بمن &nb ...

میشه دستشورشو تو آشپزی بزاری منم بهتر یادبگیرم

کیک خیس هم بلدی؟

تگم کن مرسی

خدایا شکرت

سلام دوستان   صبح همگی به آرامش و عالی ی  سوال ؟

من چهل میلیون دارم به نظرتون چکار کنم سود داشته باشم بانک یا طلا کدوم پیشنهاد میدن اگر بانک بود کدوم بانک طلا ابشده یا چی ممنون میشم 

عزیزم رضوانشهر تا جایی که من می دونم خیلی رشد نداره  بعد باید ببینه زمین مسکونی هست یا نه  ...

اتفاقا من هم شنیدم سمت مازندارن گرونتر میشه البته بگم متل قو نوشهر چالوس عباس آباد منظورم هست تا رشت چون اقوام من در رشت خرید داشتن و همینطور در مازندارن فرق داره رشدش عزیزم بازم دوستان اگر نظر دارن بگن بین این دو 

سلام عزیزای دلم ❤️ عصر همگی بخیر و نیکی باشه و اما از پاگشایی بردارم که واقعا باری بود رو دوشم 🌸 ق ...

الاخره آدم خودش باید یه وجدانی داشته باشه دیگه 👌
من چقدر باید توقع دار باشم که زحمات کارگری همسرم برام ارزش نداشته باشه ؟
و دوم اینکه دوست داشتم خونه زندگی ام هم دیده بشه 👌
به قول معروف سالها برای زندگی ام زحمت کشیدم
با نداری جمع کردم 🌸
همسرم واقعا زحمت کشیده ❤️از جونش مایه گذاشته

صبح تا شب رفته سرکار باز شب به بعد رفته آژانس تا آجر رو آجر گذاشتیم  👌
کنار خانواده اش زندگی کردیم چند سال ...چه حرفها که نشنیدیم 👌
یه روز جمعه رو بنده خدا یه استراحت نداده به خودش ❤️
کار کرده آورده 👌
منم با هزاران آرزو .🥺..با هزاران شور و شوق😍
خونه زندگی جمع کردم👌

تومن رو تومن گذاشتم ..قرعه گذاشتم
سختی کشیدم ‌تا دلت بخواد
تبدیل کردم👌..ریسک کردم ..👌.از جوانی ام زدم ..از خودم زدم 👌.از شکمم زدم👌 ...به جرات میگم که تا وقتی که اوضاع مالی ما خوب بشه
هم از شکمم گذشتم 🌸هم از رخت و لباس ام زدم 🌸
هم از تفریح و مسافرت زدم 🌸
هزاران بار گفتم شاید تکراری باشه برای خیلیا
بعضیا بگن معصومه هم فقط از خودش تعریف می‌کنه ❤️
قربونت برم نه تو منو میشناسی
نه من تورو ...که بخوام پز زندگی رو بهت بدم 👌
فقط می‌خوام آگاهت کنم
و امید بدم بهت دوست عزیز ❤️
منظور از گفتن این حرفها اینکه
اگه الان مستاجری👌
اکه الان خونه ی پدر شوهرت زندگی می‌کنی 👌
اگه الان تو عقدی 👌
اکه الان تو کف اجاره ات موندی 🥺
اگه پول نداری برای رهن سال پیش رو 🥺
اگه نون شب نداری و شرمنده ی خانواده اتی💔

باید بهت بگم که عزیز دلم
این روزای سخت گزراست 👌کافی که فقط صبور باشی و صبر کنی و توکل بر خدا کنی ❤️
و فکر نکنی فقط تو داری این سختی رو  متحمل می‌شی 👌
ما هم جزو اون دسته از عزیزان بودیم  👌
فقط بهت بگم کم مبادا دوستم  که بی احترامی کنی به همسرت 👌
مبادا که حرمت اش رو بشکنی ❤️
مبادا که رو در روی هم قرار بگیرین 👌
مبادا که غرورش رو جریحه دار بکنی 👌
مبادا اقتدار مردت رو خورد کنی 👌
برای همه سختی هست ..مشکلات هست .نداری هست
گفتم که برای خودم من هم بوده 🥺
خدا سر شاهده که پول یه دونه نان خالی نداشتیم بگیریم بخوریم 🥺
یه وقت فکر نکنی همسرم بی غیرت بود
که خدا منو نمیبخشه

ادامه دارد....

اَي من فداي مهرباني ات بشم من سنه قربان اوليدم 😍😍😍😍😍باشوآ دولانيم 😘😘😘😘😘😘 معصومه جونم مي ...

سلام عزیزم خوب هستید ببخشید من خیلی دوست دارم برای خودم ژلیش انجام بدم ولی نمی دونم چه وسیله هایی لازم هشت میشه من و راهنمایی کنید؟ 

سلام صبح همگی بخیر 

ان شالله روز خیلی خیلی خوبی داشته باشید 

ماشالله سرعت تاپیک مافوق نور 😎😜😬

من هنوز نرسیدم کامل بخونم 😅

چند تا مسئله خوندم خواستم مجدد نظرم بگم 

یک اینکه یه خانومی گفتند پارسیان اصلا نخرید سودی نداره… نمیدونم ایشون موقع خرید یا خیلی بیشتر از قیمت واقعی بهشون فروختند یا فروش خیلی زیر فی دادند …

بارها و بارها تکرار شده نسبت به بودجه الویت خرید در طلا چطوری باشه سود بهتری داره. 

من همه جوره خرید داشتم چند وقت از پولای ریزمم نمیگذرم و بارها بارها پارسیان خریدم خیلی هم خوب بوده عین طلا هم سود کردم فقط مهم اینکه از کجا خرید کنیم و اینکه هزینه وکیوم زیاد نگیرند 🌹

دوم اینکه عزیزان اگر بودجتون خیلی نیست خواهشا خواهشا فکر نکنید هر ملک و زمینی سودآور است… همون طور سوگول عزیز هم گفتند حتی تو خرید ملک سند دار هم حتما باید و باید بسیار احتیاط کرد و ترجیحا با وکیل پیش بریم چه برسه زمینی که صرفا یک قولنامست..تو خوش بینانه ترین حالت صاحب دیگه ایی هم براش پیدا نشه طوری نباشه که مشتری اول و آخرش خودتون باشید… 

گاهی همون بودجه طلامون حفظ کنیم تا به مبلغ قابل توجهی برسه برای تبدیل خیلی بهتر از هر معامله ایی اعم از زمین وباغ و… است.

متاسفانه این مورد دیدم  در اطرافیانم و دوسندارم برای هیچ عزیزی اتفاق بیوفته 

( همیشه و همیشه تو خرید هر چیزی خیلی خیلی تحقیق کنید و صرفا به حرف من نوعی اکتفا نکنید !!)

در ضمن تاپیک داره حسابی راه میوفته 😍😍یکی یکی دارین خودتون نشون میدینا😜

الهام عزیز حسابی لذت بردم و استفاده کردم از اطلاعاتتون جهت خرید طلا ❤️❤️

دوست عزیز ما سکه رو با حباب می‌خریم با حباب هم میفروشیم اگه طلا بره بالا هم روی طلای خالص سکه سود می ...

ممنون از جوابت 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2810