عزیزم خواستن و تلاش کردن ک فقط مختص افراد خاص نیست🌹
اگه ی نگاه درست ب اطراف کنیم می بینیم کسانی رو ک زن و شوهرر هردو شاغل بودن بادرإمد بالا ولی ناموفق😔
برعکس خانواده ای ک فقط مرد خونه نان آور بود موفق بودن😊
در ضمن اگه بخواهیم مرتب ب این موضوع فکر کنیم
ک بعدا بچم بهم اینو بگه اینو بگه اصلا درست نیست 🌹
بهتر فرزندمون رو جوری تربیت کنیم ک ما رو همونطوری ک هستیم بپذیره و در کنار این پذیرش ما هم تلاشمون رو برای موفقیت و پیشرفت فرزندمون داشته باشیم
دیدی الان بعضیا میگن ک همه چیز برای بچمون فراهم میکنیم ک چیزی تو دلش نمونه وقتی بزرگ شده عقده ای نداشته باشه
چن وقت پیش تو ی مغازه بودم دخترم بغلم 🥰
ی خانم مسن سرحال البته عصا ب دست
نشسته بود روی صندلی و با مغازه دار درد و دل میکرد
یهو با ناراحتی بمن گفت این بچو رو بزار زمین فردا بزرگ میشه میگه برام چکار کردی ال کردی بل کردی😥
ادامه داد
ک بله هیچ وقت اجازه ندادم آب تو دل بچههام تکون بخوره همیشه بهترین لباس بهترین خوراک و بهترین تغذیه و خوراکی رو براشون فراهم کردم میگفت همیشه از هر چیزی ک بگی تو خونم پیدا میشد میگفتم بچم بخوره حسرت ب دل نمونه
میگفت الان بزرگ شدن همه قدرنشناس تشریف دارن
هیچ حرمت و احترامی ندارم
میگفت بچههام میگن کاش بجای اون کمپوت ها ک بهمون میدادی برامون پول جمع میکردی
میگن کاش لباس تنمون نمیکردی ولی برامون پول جمع میکردی
میگن ما اون موقع چیزی حالیمون نبوده برای دل خودت کردی😔
میگفت
میگن ما الان پول میخوایم، الان پول ب کار ما میاد نه کمپود و لباس😔
دقیق برعکس همین قضیه هم وجود داره ک طرف بخواد فقط پول جمع کنه برای آینده بچه و ب حالش کم توجه
منظور اینه اگه بخوایم ب همه ی این اگرها و شایدها فکر کنیم و و همه ی اگرها و شاید ها رو حل و فصل کنیم زندگی خیلی ترسناک و ناامید کننده میشه
پس چ بهتر ک حد وسط رو رعایت کنیم و با تعادلی میانه حرکت کنیم❤️
و در آخر اینکه من جز اون دسته افرادی هستم ک بهیچ عنوان دوست ندارم بیرون از خونه شاغل باشم البته با احترام ب همه ی شاغلین عزیز🥰
من واقعا توانشو ندارم توان هیچ دوست ندارم
اگه درإمدی هم داشته باشم ترجیح میدم تو خونه باشه تا بیرون از خونه هرچند اندک🌹
🌹 ❤️ ❤️ 🌹