2777
2789
خانم ها من هزینه خوراکی مدرسه دخترم و اینکه همش دلشون هله هوله میخواد به نظرم زیاده، هر دفعه سوپر زی ...

عزیزم از روش خودم بگم:وعده های اصلی مثل صبحونه ونهار وعصرونه وشام رو به موقع آماده میکنم این قدم اول برای نرفتن سمت هله وهوله...بعد مثلا وقتی داره تلویزیون میبینه خودم براش میوه میارم وکمی مغریجات،یه روز نخود وکشمش، یه روز شیر برنج،فرنی،لرزونک,گاهی هم کیک وقطاب وپنکیک واینا...  هفته ای یه بار اجازه داره بره مغازه خوراکی بخره...مهد هم که میرفت تو برنامشون فقط هفته ای یه بار آب میوه وکیک بود.... 

اگه میتونی مغزیجات وگندمک ونخود وکشمش وسویا آجیلی و خرماخشک واین قبیل خوراکی بخر و روزی یه مشت براش بذار بخوره تو مدرسه سرش گرم شه، پفک هندی و پفیلا هم خودت بخر تو خونه درست کن ،شکلات هم میتونی تو خونه خودت درست کنی براش....کیک فنجونی خیلی برا مدرسه اش خوبه هزینشم کمه...عناب خشک وسنجد هم خوبه...نوش جونش ♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن دیگه خوبه البته اگه چایش امتحان شده باشه در غیر اینصورت ی جعبه بخر اگه مورد پسند بود بعد بیشترش ک ...

امتحان شدس‌البته اگه چای خوب معرفی کنین ممنون میشم که بصرفه باشه 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
خانم ها من هزینه خوراکی مدرسه دخترم و اینکه همش دلشون هله هوله میخواد به نظرم زیاده، هر دفعه سوپر زی ...

کیک بپز ببره 

ساندویچ درست کن

شربت های خونگی 

دوغ خونگی 

سالاد الویه 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
من دیدم معصومه جون گفتن شوهرشون می‌ره اسنپ برام سوال شد آخه خرج ماشین زیاده

همیشه نمیره اون تایم زمستون که کارش کم بود میرفت با ماشین کارکردن بصرفه نیست

سلام سلام  من امروز گفتم از پولی که برای النگو دخترم کنار گذاشته بودم نصفش  تقریبا خرج شد ...

مبارکش باشه ستاره جون😍😍😍😍😍کارخوبی میکنی👏👏👏 برا من وام پیش درامدم امتیازم همینطور میسوزه🤦

خرجی چی شده عزیزم میشه کاملتر بگی ؟شاید دوستان بتونن راهکار بدن

اصلا خرید خونمون زیاده هر چی میخریم باز یه چیزی انگار کمه قشنگ روزی ۱تومن فقط خرید خونه میشه حالا یه روز ۲۰۰کمتر یه روز بیشتر

یه مسافرت دو روزه هم رفتیم 

۶تومنم قسط داشتیم دیگه نمیدونم کجا رفته 

همیشه نمیره اون تایم زمستون که کارش کم بود میرفت با ماشین کارکردن بصرفه نیست

من قصد داشتم به همسرم بگم روزی دویست سیصد کارکنه‌ الان پشیمون شدم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
مبارکش باشه ستاره جون😍😍😍😍😍کارخوبی میکنی👏👏👏 برا من وام پیش درامدم امتیازم همینطور میسوزه🤦

ممنونم عزیزم سلامت باشی ❤️🙏🌹چرا میسوزه ؟

استفاده کن من قبلی رو 1ماهه پس دادم برای 4تومن 75سود گرفت راضی بودم 

سلام دوست عزیز 🌹  اول از هر چیزی برات آرزوی خوشبختی و تندرستی میکنم❤️🎈 الان شرایط ب گونه ...

خیلی برام قشنگ بود کامنتت. منم اصلا آدمی نیستم که همش دنبال چشم و هم چشمی باشم. همین که کنار کسی که دوستش دارم یه زندگی معمولی داشته باشیم برام کافیه. و برای بهتر شدن شرایط زندگی قطعا تلاش می‌کنم خودمم‌. 

مرسی از این کامنت قشنگت کلی حس خوب و امید گرفتم🫂💚

آرزوی بهترینا رو برات دارم عزیزم 💖

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـوَ: ای آن ک جز او امیدی نیست...»🕊💚
ممنونم عزیزم سلامت باشی ❤️🙏🌹چرا میسوزه ؟ استفاده کن من قبلی رو 1ماهه پس دادم برای 4تومن 75سود گرف ...

نمیدونم امتیازم ۳تومنی شده بود صبح پاشدم دیدم زده صفر پشتیبانی هم پیام دادم جواب نمیده...آره خیلی خوبه.

چ محصولی گلم 

عزیزم اینجا شلوغ میشه بیا خصوصی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اره بنظرتون یه ماه هر چی خرید کردیمو بنویسم رو کاغذ تا اخر سر بفهمم چیا اضافه بوده و خط بزنم؟خودم ای ...

من خودم اهل نوشتن مخارج نیستم ولی بدون برنامه نیستیم یعنی میدونم چی خریدیم وچطور خرج شده 

مثلاً ما اول کار اقساط رو پرداخت میکنیم اجاره و...

هر چی موند خرج خونه رو جدا میکنیم یه مقدار هم برای پس انداز کنار میذاریم که دست منه و تبدیل میشه 

ولی شما چون سردرگمی تو این مورد یادداشت کن تا دستت بیاد ببینی خرجتون چطوریه وکجا باید دقت بیشتری به خرج بدین 

2810