2777
2789
طلا دست دو سکه ریسکش زیاده

منظورتون از ریسک چیه ؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان امروز شرایط وام کارگشایی رو از بانک پرسیدیم به ازای هر ۶۰ گرم طلا، ۲۰ میلیون وام میدن که بع ...

چقدر مسخره پارسال که طلا ۲۳۰۰ بود به ازای ۵۰ گرم ۲۰ تومن میداد که من خودمم گرفتم و فردا دارم میرم طلاهام رو پس بگیرم اونوقت الان که طلا ۳۵۰۰ شده به جای اینکه مقدار وزن رو بیارن پایین بردن بالا ، من قصد داشتم برای یکسال دیگه تمدید کنم که اگر اینجور باشه بیخیالش میشم

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
منظورتون از ریسک چیه ؟؟

ببین سکه اینجوریه که اگر طلا روند صعودی بکنه ، بیشترین سود 

و اگر روند نزولی داشته باشه ، بیشترین ضرر رو داره

ریسکش زیاده

طلا دست دو به نظر من بهتره .

بچه ها من یه پیج طلافروشی مال اصفهان پیدا کردم کارهاش خیلیییییییی شیک و اجرت کارش بسیار کمه

ولی چون اصفهان نیستم نمیتونم اعتماد کنم 

اگه اصفهان هستید میتونید تحقیق کنید هم ما خرید کنیم هم خودتون

البته از یه کاربر اصفهانی پرسیدم گفت ازشون طلا خریده حضوری ولی آدرس ایتا رو نمیدونم همونه یا نه.

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
معصومه جون  قشنگم  شما چه مدل تابلو فرشی میبافی که برات درآمدش خوب میافته چون تو د ...

عزیز دلم کارهایی که پولش خوبه ...حتما اندازه و تعداد نخهاش بالاست و از همه مهمتر خیلی سخت 

ماقبل کاری که دستم ...طرح یوسف و زلیخا می‌بافتم تمام شدنی ۷۷ملیون دستمزد شد 

هزار و صد گره در هزار و چهارصد ردیف 

بستگی به طرح و رنگ و  نقشه داره ...و مهمتر رجش که نازک باشه یا کلف ...هر چه نازک‌تر ....قیمت بالاتر 

تو دیوار کم میدن قیمت هاش رو عزیزم 

ببین سکه اینجوریه که اگر طلا روند صعودی بکنه ، بیشترین سود  و اگر روند نزولی داشته باشه ، بیشت ...

ممنون  

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
😁😁😁برنج با خورشت بادمجان برای امروز که دیر شد  انشالله برای فردا بذار عزیزم ❤️

ع اتفاقا همسری شبی با یک پلاستیک بادمجان اومد😂  نوشتون..

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اینجا خرید عمده معمولا ب این معنی هستش ک لیستی از نیازهای کلی تهیه میشه و ب مرور خریداری میشه ب این ...

ممنون که وقت گذاشتین خوب شد سوالمو پرسیدم اشتباه خرید نکردم

چایی خشک تموم شده فردا میرم سه تا جعبه بزرگ میخرم اینطوری خوبه؟یا باید نیاز یک سالمو‌ بخرم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بچه ها من یه پیج طلافروشی مال اصفهان پیدا کردم کارهاش خیلیییییییی شیک و اجرت کارش بسیار کمه ولی چون ...

ادرسش بده من اصفهانم اگر فرصت بشه برم ببینم چطوریاست

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
2810