2777
2789
سلام معصومه جون  میون صحبتت گفتی که طلات به ۱۵۰ گرم رسید یه حرکتی میزنی  من الان این مقد ...

سلام عزیز دلم 

صدرصد یه حرکتی میزدم 

حالا هدفت خونه بزرگ کردن 

ببین با فروش طلا و وام میتونی خونه ات رو بزرگ کنی 

اگه شد که یاعلی 

اگه نشد هم تبدیل به یه تیکه زمین کن 

باز دوباره شروع کن به طلا جمع کردن 

برای خودت هدف بذار 

سری بعد 

مثلا 150گرم طلا جمع کن 

با زمین تاق بزن خونه ات رو بزرگ کن 

یا هدف بذار زمین رو شروع کن به ساختن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه نکته بهتون بگم شاید خیلی هاتون بدونید و خیلی ها هم ندونید گفتنش خالی از لطف نیست توی این ...

ببخشید عزیزم یک سوال 

من طلای شکسته همیشه از مغازه های طلافروشی میخرم بهم فاکتور نمیدن .این درسته؟

طلای آب شده با طلاشکسته چه فرقی داره میشه نحوه خرید طلا آبشده رو بگی بهم 

سلام عزیز دلم من نزدیک ۲۲۰ میلیون الان تو دستم پول دارم که متاسفانه چند ماهه باهاش هیچ کاری نکردم بنظرت کار عاقلانه ایی هست من این پول رو ۶ماه بزارم مهر ایران ۲۰۰ روش بردارم 

شهریورم ۲۰۰ دیگه میاد دستم باهاش ی حرکتی بزنم؟

همش میترسم یا وام جور نشه یا نتونم کاری کنم 

سلام عزیز دلم من نزدیک ۲۲۰ میلیون الان تو دستم پول دارم که متاسفانه چند ماهه باهاش هیچ کاری نکردم بن ...

منم تجربه شما رودارم الانم بلاتکلیفم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
حیفه برا چنین مواقعی یا ایام تعطیل یا ساعات سرظهر و یا شب حتما یه طلا فروش مطمعن در شهر خودتون پیدا ...

الهام جان بله حیفه ولی من طلای پشت ویترین انتخاب میکنم 

میخرم حضوری زمانی ک تعطیل هستن تلفنی چگونه بخرم ؟

فرمودی کرمانشاه هستی عزیزم درخواست بهت دادم 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
ببخشید عزیزم یک سوال  من طلای شکسته همیشه از مغازه های طلافروشی میخرم بهم فاکتور نمیدن .این در ...

هم شکسته هم ابشده هم دست دوم ، همه و همه باید فاکتور داشته باشه اگر ندادن با اون طلا فروش ادامه ندین

دلیلی نداره برای طلایی که دست مشتری میدن فاکتور ندن

باید بدن.

فرق ابشده و شکسته هم در اینه:

برای ابشده

طلاهای مستعمل یا شکسته، توی کارگاه ذوب میشه در قالب‌های مختلف با وزن مختلف ریخته میشه فالب زنی میشه بعد هم روی طلا انگ یا عیار که در واقع درجه خلوصش هست حک میشه و کد طلا فروشی که اتحادیه طلا فروشا بهشون داده ثبت میشه

که بعدا اگر طلای ابشده دارای ناخالصی بود از روی اون کد معلوم بشه کدام کارگاه ذوب کرده و قالب زده که باید جوابگو باشه

ولی طلای شکسته

بعضی از طلا فروشا طلای مستعمل که در طول روز از مشتری خریداری میکنن توی ویترینشون نگه میدارن برا مشتری هاشون هر کسی مراجعه کنه به اندازه پولش بهش از اون طلای مستعمل میدن اگه پولشون نرسه مثلا یه النگو رو چند قسمت میکنن یه تیکه ش رو بعنوان شکسته میدن به مشتری

یا مثلا یه تیکه از یه زنجیر یا هرچی

آخر شب هم عرف هست هرچی از طلاهای دست دوم خریداری شده از مشتری دارن یا سالم هاشو  می‌چینن توی ویترین مخصوص و بعنوان مستعمل میدن به مشتری یا می فرستن  کارگاه برای ذوب و قالب زنی و تهیه ابشده

در هر حال هر نوع طلایی میدن دست مشتری باید فاکتور داشته باشه

امیدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشین

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
ما ممنونیم از شما که علاوه یادگیری راه های رسیدن به پس انداز طلایی، کسب تجربه های طلایی نیز بهمون آم ...

خواهش میکنم عزیزم

شما به من لطف داری فدات شم ♥️

بله حتما ..یه کم اشو نوشتم تو یادداشت گوشی ام آماده است 

اونو تا آخر وقت می ذارم 

مابقی رو هر وقت فرصت کردم باز می نویسم 

سلام عزیز دلم ❤️ چرا که نه فدات شم  فقط دقیق همه چی رو بنویس چیزی از قلم نیوفته عجله هم ندا ...

ممنون فدات بشم. درآمد ۳۰تومن 

اقساط مون کلا ۱۴یعنی عملا ۱۶میمونه 

مستاجر نیستیم خداروشکر

نزدیک ۵۱گرم طلا دارم قبل عید خریدم ،۴۰تومن پس انداز دارم 

ماشین هم نداریم

خرج اسنپ خیلی ندارم ،لباس هم شاید هر سه ماه یک بار

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
2810