2777
2789
قربونت عزیزم. چشمام دوباره با خوندن پیامت پر شد😭 سعی میکنم به روی خودم نیارم. واقعا هم چیزی بهش ...

عزیزم سختی میگذره ولی ضرری که با استرس و ناراحتی به سلامتی میزنی جبران نمیشه

مراقب خودت باش❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا منو راهنمایی می کنید  با ۸۰ تومن چیکار کنم پارسال پولمو بورس گذاشتم کلی ضرر کردم اگه طلا ...

طلای اب شده یا اگه گیرت نیومد شکسته بخر 

بعنوان سرمایه گزاری

اگه هم حای نگه داری طلا نداری و هظر سرقت هست طلای زینتی بخر به خودت اویزون کن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم شما تهرانید؟ من آشنا ندارم  اگه؟شما آشنا دارید لطفا بهم معرفی می کنید  و درمورد ط ...

عزیزم من کرمانشاهم اگه دوستان هرکسی خواست اینجا میتونم معرفی کنم

شرمنده تهران نمیشناسم ولی همه طلا فروشای شهرستانها میان از بنکداران سبزه میدان طلا میگیرن

اصلا بین طلا فروشا ملاک خریدشون یا اصطلاحا مظنه قیمت، ابشده ست یعنی ملاکشون برا خرید و فروش،  قیمت ابشده ست

بالاخره شما برای سرمایه گذاری میخواین خرید و فروش کنین پس باید با یکیشون آشنا بشین و خرید و فروشتون رو اونجا بزنید اکثرا هم تلفنی کار میکنن که در وقت و سرمایه شما صرفه جویی بشه چون شما یه عددی مد نظرتون هست برای خرید،  وقتی طلا به اون رقم برسه اوکی کنید.

حالا تا شما پاشی بری طلا فروشی کلی نوسان زده و منطقی نیست باید بتونید خرید و فروشتون رو تلفنی ثبت کنید بعد سر فرصت برید و طلاتون رو تحویل بگیرید یا تحویل بدید

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
دوست گلم خواهر عزیزم نمیخواستم در مورد پستت چیزی بنویسم ولی الان دیدم باید بگم  بچه ها اذیت نم ...

سلام ممنونم که وقت گذاشتید نیاز داشتم یکی اینجوری بهم بگه البته حق با شماست باید خودمو درست کنم

سپاسگزارم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
از این پوشکای دایمی هست که محافظ پوشک بذاری ، خیلی کم کثیف بشه دیگه ... چند تا بخر  ما ...

مرسی دوستم خدا ان شاالله اینقدرررررررررر به هممون رزق و روزی با برکت بده ک بهش فکر نکنیم 

ولی خب خوبه دیگه 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

سلام دوستان من اولین باره کامنت میذارم ولی بارها تاپیکتون رو خوندم و‌به تک تکتون افتخار میکنم

راستش من موندم بین قرعه خانگی و خرید طلا ! 

هرچند طلا خیلی گرون شده 

من ماهی دو و نیم میگیرم ۵۰۰ دارم قسط قرعه قبلی رو میدم یعنی میمونه ۲ تومن الان هم دوتومن دارم بنظرتون ماه آینده ۱ و‌ نیم اضافه کنم هرچقدر بشه باهاش طلا بخرم و هر دو ماه همین کارو تکرار کنم یا قرعه بنویسم ؟ 

آخه خیلی به پول نیاز دارم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

سلام با پول قرعه ام خریدم 🤩 ۴گرم و ۱۱۰ سوت ۱۴ میلیون و ۷۵۰ ۳ و ۶۸۰ همسرم گذاشت روش ببینید خوب حساب کرده ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام معصومه خانم عزیز و همه دوستان حس میکنم خدا خواست من این تاپیک رو ببینم،ما یه سوپر مارکت زدیم و چون همه پول درآمد صرف خرید جنس مغازه میشد اصلا نمیدونستم چطور باید پس انداز کرد،میشه منو راهنمایی کنید با ماهی ۲۰ تومن که میتونم کنار بزارم چطور میتونم تا ۲ یا ۳ سال یه خونه بگیرم،خیلی استرس دارم که روزا داره میگذره ما هیچی نداریم دعاگوی همتون هستم

عزیزم من کرمانشاهم اگه دوستان هرکسی خواست اینجا میتونم معرفی کنم شرمنده تهران نمیشناسم ولی همه طلا ...

مرسی از تو ضیحاتتون اما تهران نمی شناسم 

و نمی دونم چیکار کنم

یا امام رضا
مرسی دوستم خدا ان شاالله اینقدرررررررررر به هممون رزق و روزی با برکت بده ک بهش فکر نکنیم  ولی ...

ان شالله، خدا روزی رسان 

ولی با انجام یه سری کارای ساده که به چشم نمیاد 

یهو میبینی که با جمع این مبالغ میتونی ماهی فرضا ۵۰۰ تومن ، پس انداز کنی 

همون ۵۰۰ تومن ، میشه مرغ یک ماهت + نان و ... یک ماهت    

یه پوشک به این شکل با رعایت بهداشتش و .... استفاده کنید ، هیچ مشکلی برا بچه پیش نمیاد مگه اینکه حساسیت داشته باشه ؛  به جای هفته ای ۱/۵ کیلو گوجه ، ۱ کیلو گوجه میخری ،  پنیرتو مدیریت میکتی که دور ریز نداشته باشه و ..... و .....‌

همینا در کنار هم میشه ۵۰۰ تومن که قسط یه وام خونگیه ....و هزاران استفاده دیگه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام به روی ماه تون  من شدیدا از این کار استقبال میکنم. برای مطالب خودم، یه کاربر عزیز به نام ...

سلام مجدد😍🙏🏻

دقیقا باهاتون موافقم

استارتر این تاپیک الحمدالله جمع آوری کردن داخل تاپیک جداذصحبت هارو و راحت تر می شه پی دی اف کرد تجارب رو، خودم خواستم پی دی اف کنم و اپ های موبایل رو امتحان کنم اما  اپ درست و حسابی پیدا نکردم و هرکدوم یه مشکلی داشت و  خسته شدم 🥲

گمونم باید با سیستم و لپ تاپ پی دی اف کرد که اون رو تاحالا امتحان نکردم و بلد نیستم متاسفانه، بدتر از همه لپ تاپم هم خرابه فعلا

واقعا اگر این دست  تولبد محتواها زیاد بشه فرهنگ سازیای بزرگی به راه می افته

باز خوشبختانه وضعیت تجارب ارزشمند معصومه جان بهتره و حداقل داخل یه تاپیک مخصوص جمع آوری شدن

اما تاپیکا و پستای خوب اوپرا جان متاسفانه دست نخورده باقی موند و کاربری قبلی شون هم که به طور کل تعلیق شد... 

اگر مطالب این دوعزیز هم مثل تجارب  شما جمع آوری شه درقالب یه فایل عالی هست واقعا

دقیقا درست می گین، همین تاپیک مدیریت طی یه ماه سه بار به خاطر گزارش های بعضی از کاربرا حذف شد که با پیگیری استارتر و بقیه اعضا برگشت 

ان شاءالله خدا به افرادی مثل شما که از جان و دل برای تولید محتوا زمان می ذارین عمر طولانی،تن سالم،زندگی با کیفیت و برکت روزافزون عنایت کنه🌷

بچه ها یه نکته بهتون بگم شاید خیلی هاتون بدونید و خیلی ها هم ندونید

گفتنش خالی از لطف نیست توی این تاپیک اقتصادی

اگر انشالله طلا فروش خوب و منصف پیدا کردین همونجور که دکتر خانوادگی یا وکیل خانوادگی داریم چه خوبه که طلا فروش خانوادگی هم داشته باشیم چرا؟

چون غير از اون خرید و فروش آنلاین که کارمون رو راحت و سریع میکنه یه گزینه اقتصادی هم هست که می تونید

طلای  ابشده تون رو بهش ماهانه اجاره بدین

هم امنیت داره و توی خونه نمی مونه هم ماهانه به ازای هر صد گرم ابشده باید دو و نیم گرم بهتون طلا بده

خب برا یکسال میشه سی گرم

کمه؟؟؟

سی درصد میاد روی طلاتون

از اون طرف طلاتون هم داره رشد خودشو میکنه

چی بهتر از این؟

فقط و فقط و فقط طلا فروش معتبر پیدا کنید

طلای ابشده رو حتما با فاکتور و انگ تحویل بگیرید

حتما با قرارداد تحویل بدین موعد هم مشخص کنین

طلا برا خودش دنیایی هست

بعضیا با نوسان گیری رشدش میدن که خب کار تخصصی و کار هرکسی نیست

ولی این اجاره دادن به شرط داشتن آدم معتمد خالی از لطف نیست

آدم طلاش توی کمد خونه خاک بخوره و هر روز ترس دزدیده شدنش رو داشته باشه؟یا اینجوری ازش کسب درآمد کنه؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
2810