2777
2789

حباب انواع سکه ها😊

❌نکته:قابل توجه مشتریانی که سکه خریداری میکنید برای سرمایه گذاری ولی طلا کم اجرت پیشنهاد میدیم نمیخرید😂

سکه برای بانک مرکزی هست و به زرگر ربطی ندارد ولی شما حاضر هستید برای

یک ربع سکه ۴۴ درصد اجرت بدید

برای نیم سکه۳۰درصد اجرت

و سکه تمام۱۹درصد

ولی حاظر نیستید طلای نو و زیبا که میتونید استفاده کنید و لذت ببرید ازش رو بین ۸تا۱۳درصد اجرت بدید بخرید😂

اجرت کار ساخته میره داخل جیب کارگاه دار و کارگری که در اون محیط مشغول به کار است

ولی اجرت ربع و نیم میره داخل جیب بانک مرکزی😊

حالا خود دانید....

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها بعضی هاتون مدام در حال حساب کتاب هستین که‌چی بخرین چی نخرین

فرمول خریدشو یکی زحمت کشید گفت به ترتیب چی بخرین 

همین فرمون رو بگیرین و برین جلو

دیگه هی استرس نگیرین وای بجای شکسته دست دو خریدم

وای به جای تمام سکه ربع خریدم و …

بخرین یه روزی میگین کاش بجای دست دست فقط خریده بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما وقتی ریز ریز پول دستمون میاد پیشنهادتون برای پس انداز چیه مثلا وقتی که ماهی فقط 2 الی 3 تومن ب ...

عزیزم می تونی یک تیکه طلا بخری 

یا پارسیان بخر 

یک طلا فروشی پیدا کن که تو طلا بدون اجرت خیلی تنوع داشته باشه 

اگر سمت شرق تهران هستید خیابون بلال حبشی ( سمت تهران نو) طلا فروشی سعیدی زاده اون مغازه ای که بغل نانوایی هست خیلی تو بدون اجرت تنوع داره

مشخصه اینو یه طلا فروش گفته 😂

اشتباهه؟پیج طلافروشیه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بنظرتون با وجود خانه دار بودن هم میشه پیشرفت مالی داشت؟🥲

بله عزیزم مدیریت خانم خونه است که خیلی تعیین کننده است 

اگر آقا به خانمش اعتماد کنه و خانم دل بده قطعا خیلی می تونن پیشرفت کنن

و یچیز دیگه همسرم ماهیانه حدود۱۸-۲۰تومن درامدشه خودم هم حدود۷الی۸میلیون تا نه میلیون متغیر یه بچه ...

حداقل حقوق خودت پس انداز کن طلای دست دوم بگیر 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
باید وارد باشی  امکان تقلب توش زیاده که قاطی داشته باشه و برای ما که مصرف کننده هستیم دست دوم ...

آهان ،از اون لحاظ ،خب میشه از جای معتبر و با فاکتور خرید ، اجرتش خیلی کمتره .ولی اگر هدف این باشه که استفاده کرد مصرفی خوبه

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

چند روز پیش رفتم جایی که خانم با ذوق می گفت این نون ها رو چند روز پیش دادم اسنپ آورد ۶۰ هزار ت شده 

اما همین نون ها رو هم نداشته بود تو فریزر معلوم بود حداقل یکی دو روز نون ها بیرون فریزر بوده 

واقعا من که دلم نمیاد پول رو اینجوری خرج کنم 

وقتی همون نون رو میشه با ۱۰ هزار ت خرید 

یا یک بنده خدایی که همش تو خونه است 

نخود فرنگی پاک شده خریده کیلو ۹۰ هزار ت 

سلام معصومه جان ممنون که بیادم هستین، جواب این دوستمون رو دادم خاموش میخونم همیشه،، اومدم سه ماه پول ...

بخشید چرا وام تعلق نگرفت؟ الان آخر این ماه سه ماه میشه که من حساب بازکردم وپول خوابوندم یعنی به منم تعلق نمیگیره وام معدل حساب میخوام بردارم 

2810