2777
2789
نه هنوز بنظرت فعلا همینجور پایین میمونه رو ۳۳۰۰

بستگی به گزارشی داره که مهمونمون طی بازدیدش ارائه بده 

بالاتر توضیح دادم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخر به نظرم

ممنون 

قیمت دقیقش رو میدونین؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

باید وارد باشی  امکان تقلب توش زیاده که قاطی داشته باشه و برای ما که مصرف کننده هستیم دست دوم ...

طلای ابشده وقتی انگ داشته باشه و فاکتور دیگه معتبره

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
خانما وقتی ریز ریز پول دستمون میاد پیشنهادتون برای پس انداز چیه مثلا وقتی که ماهی فقط 2 الی 3 تومن ب ...

منم هرماه ۳ ۴ تومن دستم میاد میدم پارسیان یه گرمی 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
بچه ها من دیگه برم انشالله باز میام میخونمتون😉 یکم سر و سامون بدم به زندگی 😍 تدارکات شام رو ببین ...

زن زندگی نگفتی حالا شام چی داری میپزی مت هم تقلب کنیم 🤧

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

من ۱۷ تومن دارم الان میخوام دست دوم بخرم امشب 

البته اگر چیز خوبی پیدا کنم با هفت درصد سود بخرم

که طبق هدفی که برا خودم گذاشتم اردیبهشت ماهم رو خریده باشم در حد ۵ گرم باشه

البته بعدش خالی خالی میشم که اصلا مهم نیست 

انشااله خدا به زودی کارتمو شارژ میکنه🥴🥴

بنظرتون با وجود خانه دار بودن هم میشه پیشرفت مالی داشت؟🥲

چرا نشه عزیزم؟؟؟

همه اینجا شاغل نیستن که

اینهمه خانم خونه دار که کلی پس انداز و طلا دارن و سرمایه مگه دور و برت ندیدی،؟؟؟

مگر اینکه خدای نکرده همسرتون براتون پولی واریز نکنه که خب اونوقت یکم کارتون سخت تره ولی بازم شدنیه

امروز اولین طلای پس انداز امسال خریدم

طلا شکسته خریدم ۱ درصد به مبلغ ۲۲ م 

پول داشتم منتظر بودم طلا بیاد پایینتر

طلا ۳۳۷۰ بود 

پول هامو چون دسترسی سریع داشته باشم  میزارم تو حسابی که امتیاز وام جمع شه و تو صندوق مفید و صندوق های بورسی

به امید خدا نیتم بزرگ تر کردن خونه تو یه محله ی بهتر هست،تو محل خودمون میتونم ولی خب دست نگه داشتم که انشالله محله ی بهتر شه

واقعا قیمت خونه تو تهران خیلی با شهرهای دیگه فرق داره 😢

before i die i want to be happy and make others happy
چرا نشه عزیزم؟؟؟ همه اینجا شاغل نیستن که اینهمه خانم خونه دار که کلی پس انداز و طلا دارن و سرمایه ...

نه اخه با این اوضاع اقتصادی و یک حقوق کارمندی میشه!؟ طوری که آدم از زندگی هم لذت ببره در کنار پس انداز 

نه اخه با این اوضاع اقتصادی و یک حقوق کارمندی میشه!؟ طوری که آدم از زندگی هم لذت ببره در کنار پس اند ...

نه خب اون لذت واقعی نه🥴🥴🥴عین قدیم نیست که کارمندها یه خونواده چندین نفره. و میچرخوندن

الان باید با کم خرج کردن مدیریت کرد و این حقیقته …

2810