2777
2789
قربونت برم من عزیزم ❤️ عزیزم ناشکری نکن فدات شم  تویی که میگی برنج و رب داریم  از گوشت ...

همسرم چشماش پر شد که الان شمادتمون میکنن که نون خالی میخوریم 👌

زود برگشتم گفتم خواهر کاش خبر می‌دادین دارین میاین

در حالیکه آخرین تیکه از نون خالی رو قورت میدادم تو دهنم 🥺

گفتم داداشت اومدنی کباب آماده گرفته بود چه قدر خوشمزه بود جاتون سبز♥️میدونستم میایین منتظرتون میموندیم 👌

برگشتم پیششون گفتم امید دستت درد نکنه واقعا چسبید

بازم از اونجا بگیر...کباب های اونجا خیلی خوشمزه است

یعنی سه تا جون به جون همسرم اضافه شد 🥺😊

نگاه کرد به من چشمک زدم که سوووو

بچه ها هر کسی نمیاد این حرفها رو بهتون بگه ها

منی که اینجا ریز میگم بهتون ...فقط می‌خوام که تحمل کنین 👌صبور باشین 👌جا نزنین 👌

بدونین که برای همه سختی هست

نداری هست 👌شکست هست 👌

بی تجربه گی...خامی ...هست 👌

من اون زمون فقط ۱۵سالم بود

که تا ۲۵الی ۲۶سالگی

خیلی سختی کشیدم 👌

فقط ازتون می‌خوام تو این روزهای سخت زندگی سعی کنین کنار شریک زندگیاتون باشین 👌

که فردا سر وقتی به بالا  دارایی و ثروت رسیدین

خودتون سر بلند خواهین بود پیش همسرتون

یه وقت نیش و کنایه نزنین بهش

که اره مردم هم شوهر کردن ..منم شوهر کردم 👌

از این روزها تا دلت بخواد دیدم

اونقدرررر پشت م حرفها شنیدم

اونقدر نداری دیدم

ولی هیچ وقت خدا نذاشتم همسرم بدونه ...یا ناراحت بشه ...

وقتی ناراحت بود گفتم ...این روزها هم میگزره

من به مردانگی ات ❤️به غیرتت ❤️ایمان دارم

دوستان گل از کاهش این دو روز طلا که قبلا بهتون اطلاع دادم استفاده لازم رو بردین؟

انشالله همگی پر روزی باشین عزیزان

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم چشماش پر شد که الان شمادتمون میکنن که نون خالی میخوریم 👌 زود برگشتم گفتم خواهر کاش خبر می‌ ...

تو فقط یه دونه ای

اونم برا نمونه ای          

زبان قاصر هست از وصف عقل و درایت و سیاست و مهربونی و کدبانوگری تو،  بانوی نازنین

خدا انشالله برای خانواده عزیزت و همه ما حفظت کنه انشالله  

همگی بگین امین یا رب العالمین

سلام رویاجون پس انداز۲روهم برگردون حیفه اون همه مطالب پرارزشه😉

برگشت عشقمممم نگران نباش🤩🤩🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام خدمت استارتر و باقی دوستان گرامی این تاپیک حدود دوماهه که شروع کردم به خوندن تاپیکای قبلی و ...

سلام به روی ماه تون 

من شدیدا از این کار استقبال میکنم.

برای مطالب خودم، یه کاربر عزیز به نام @نازگل_بانوو   این زحمت با ارزش را کشیدن...

اگر کاربری هست که در جریان کل تاپیک های پس انداز بوده و یا یادداشت کرده نکات رو، در یک جا جمع اوری کنه و با ذکر نویسنده و منبع، منتشر کنه...

این کار به مخاطبین خیلی کمک میکنه و بسیار با ارزش هست 🤗و ثواب هم داره😊

حیف هستش واقعا...

من خاطرم هست یه کاربری سال ۴۰۰ شروع کرد با کاربری های مختلف اذیت کردن و به تعطیلی کشوندن تاپیک مخارج و هزینه ها...من خودم تو تاپیک های خودمم با ایشون روبرو بودم و دو تا کاربریش را نی نی یار قطع کرد ولی هنوز ادبیات مشابهش  را در تاپیک ها دارم می بینم...کاری نمیشه کرد و مجازی مدلش این هستش که بلاخره تنگ نظری وجود داره ولی کسانی که تولید محتوا میکنن باید صبور و ثابت قدم باشند(خودمم گاهی نا امید شدم ولی خب انرژیم را دوباره بعد از مدتی به دست آوردم)

انشاله تو این تاپیک هم انرژی های خوب پایدار  باشه 

😍🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام به روی ماه تون  من شدیدا از این کار استقبال میکنم. برای مطالب خودم، یه کاربر عزیز به نام ...

مرسی از دقت نظر و حضورت دختر گرانبهای نازنین 

درسته و حیقتا همینطوره که میفرمایید 

اتفاقااا خودم برای سهولت مراجعه کننده های جدید و همینطور برای سهولت کار بچه هااا و حفاظت از این تجارب و نکات گرانبها تاپیکی تحت عنوان تاپیک گزیده ی مطالب تاپیک های پس انداز زدم و نکات مهم و تجارب دوستان رو اونجا‌گرد آوری کردم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون عزیزم  ب نظرتون تا کی کاهشی هس؟

بستگی به اون مهمون که اومده داره

بازار کاملا خبری

ولی کاهش تا این نقطه قابل پیش بینی بود

از اینجا به بعد باید دید چه گزارشی از ایران ارائه میشه

ببخشید واضح نگفتم چون تاپیک ۳۰یا ۳۰ نیست نکنه تعطیل بشه

بستگی به اون مهمون که اومده داره بازار کاملا خبری ولی کاهش تا این نقطه قابل پیش بینی بود از اینجا ...

بله متوجه شدم

و اینکه به نظرتون بین صندوق های طلای بورس کدومش بهتره

خودم نماد طلا و گنج رو دارم

دوستان گل از کاهش این دو روز طلا که قبلا بهتون اطلاع دادم استفاده لازم رو بردین؟ انشالله همگی پر رو ...

نه من ک رفتم بخرم طلا فروشی ها باز نبودن 

اعتصاب کردن   

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
مرسی از دقت نظر و حضورت دختر گرانبهای نازنین  درسته و حیقتا همینطوره که میفرمایید  اتفاق ...

فدای شما❤

بله اون تاپیک منتخب را دیدم ...

همین را هم پی دی اف کنین که همیشگی باشه و روزی تاپیکش از دست رفت خدای نکرده، بتونین پی دی اف را آپلود کنین👌👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2810