2777
2789

سلام دوستان گلم 

امیدوارم حالتون عالی و جیب تون پر پول باشه 🤩 

اومدم بگم قیمت طلا رو دیدین؟ بنظرم خیلی خوب شده و بهترین موقع برای خریده 

یه پولی قراره برسه به دستم که هی امروز فردا کردن و ندادنش هنوز 

برای منم دعا کنید زودتر بدن پولمو برم بخرم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلای تو خونه 😍

بانوهای نمونه😍

قول بدین که حرفای این جمع یادتون بمونه😍❤️

خانوما من دیگه از سرعت تایپیک عقب میمونم فقط میام پراکنده دو صفحه میخونم میرم حالا امیدوارم رویای زندگی عزیزم سلکت شده برامون توی تایپیک گزیده ها بزاره ❤️

بچه ها جون هدف هارو مشخص کنید 💪🏻

انگیزه هارو بالا نگه بدارید 💪🏻

تا جیباتون پر پول باشه دلتون خوش باشه صندوقچه هاتون پر طلا باشه😍❤️

عاشقتونم فردا میام گزارش کارم میدم 

بوس به بانوهای مقتدر این تایپیک😘❤️

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام دوستان قشنگم من امرور در همین تاپیک با گلدان طلای حقانی اشنا شدم دوستان بگین خواهش میکنم که و ...

بله عزیزم من دوتا صدسوتی خریدم زود هم فرستادن با پست سفارشی  بیمه شده و بسته بندی خوب 

حالا بازم خودتون تحقیقات کنید بنظر من که مطمئن هستند

حتی اونم که در اصطلاح میگین بدون سود بازم باید طلافروش سود بگیره 

همین پس من برام سوال بود ینی چی اخه طلافروش پس سودشو از چی بگیره🫤ممنونم ازت ،پس همون دست دوم خودمون بهتره ادم استفادشم میکنه😁

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
سلام دوستای خوبم دلم براتون تنگ شده بود بعد برگشت معصومه تاپیک زود تعطیل شد و سعادت نداشتم باهاتون ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️

اول اینکه عزیزم بابت دعای خیرت ممنونم ❤️

انشالله برگرده به خونه زندگی خودت ❤️

دوم اینکه به جرات میگم بهت که کیف کردم 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

با یه حقوق دوازده تومنی 

چقدر خوب حرکت کردی 👌

باریکلا واقعا 👌

لذت بردم عزیزم ❤️

هم مراسم رو با مدیریت به سر انجام رسوندی خدا ازتون قبول کنه ...ثبت بشه تو نامه ی اعمالتون 🤲  ✅

هم طلا گرفتی خورد خورد ✅

هم به هدفت که میز ناهار خوری بود رسیدی 🤩😍✅

اولا که عزیز دل  خواهر ...مبارکت باشه ❤️

به دلخوشی انشالله استفاده کنی 

دوما قربونت برم مهم خریدت بود که انجام دادی 👌

و این  ریسک پذیری بالای تورو نشون میده ✅اینش واقعا مهم 

سوما ما ترک ها میگیم ( آلمش تاپلمش ).

یعنی چی ؟یعنی گرفتی بردی 👌

هر چیزی که امروز گرفتی بدون که برد کردی😉

پول که بمونه تو کارت شک نکن خرج میشه 

پس زود چاله بکن براش 👌 تا فقط برای خورد و خوراک و شکم 

و سوای اون برای  چیزای چرت و پرتی خرج نشه 👌

همین که قدم برداشتی برای پیشرفت جای تحسین داره عزیزم 

من بهت واقعا افتخار میکنم ❤️

یادت میگفتی پولم زود خرج میشه تا به وسط ماه نمی‌رسه ؟.خرید احساسی دارم هر چی میبینم میگیرم و میام پشیمون میشم ؟

ببین الانت رو ❤️مطمین باش خواستی و تونستی عزیزم 

و از همه مهمتر چون هدفمند داری زندگی می‌کنی 

می‌دونی که هدفت از زندگی کردن چیه ؟

به چی میخوای برسی 👌

قشنگ هم از امروز  بشین درصد بندی کن برای در آمدت 👌

از هر سه ماه که میگی هجده تومن باید بذارم جای چک ها 

تقسیم بندی کن به هر ماه میرسه شش تومن 

هر ماه این مبلغ رو از حقوق بذار کنار 

و با مابقی سعی کن  خرج زندگی رو بگزرونی 

که اون سر زیاد به فشار نیوفتین 

فوقش فدات شم چند ماه طلا پس انداز نمیکنی 

کردی هم در حد چند سوت میگیری 👌

تک به تکتون عالی هستین و من احساس غرور میکنم وقتی میبینم که چقدر تلاش میکنین واسه زندگیاتون 😍🤩❤️

خیلی دوستون دارم ❤️

من دیگه برم سراغ کار و بارم انشالله شب باز میام پیشتون و میخونمتون 😍❤️

روز خوش دوستان ❤️

همین پس من برام سوال بود ینی چی اخه طلافروش پس سودشو از چی بگیره🫤ممنونم ازت ،پس همون دست دوم خودمون ...

اره عزیزم اب شده کار من و شما نیست موقع فروششم دردسره

اب شده رو بیشتر نوسان گیرها در حجم بالا میخرن و باید تاییده داشته باشه و …

شما مصرفی میخوای دست دوم بخر 

قربونت برم مهربونم خدا روح پدر و مادر عزیزت رو شاد و قرین رحمت کنه فدات شم من با اینکه خیلی ازت بزر ...

قربونت برم من عزیزم ❤️

خدا عزیزانتو برات نگه دار فدات شم ♥️

لطف داری 😘

حلال به خوشیت عزیزم ❤️

دخترا تا‌یکمون تو پر بازدیدهای امروزه🙏🏻🙏🏻

خودتون دیگه حواستون باشه😘😉 🙏🏻🫶🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

من توی جمع دوستام خیلی حس بدی داشتم یکیشون دائما لباس و وسایل مد میخره و خونه نداره

یکی دیگه از دوستام دائما سفره و  در سال ۵۰ تا مسافرت میره راحت و خونه و ماشین خوب داره

یکی هم خرج زیبایی و جراحی و ... میکنه هم خونه محله خوب داره هم ماشین خوب

و من دائما از همه چی میزدم از خودم شوهرم و بزور خونه کوچیک و پایین شهر تهرانو  ماشین و یه زمین دورافتاده و مقداری طلا خریدم خیلی سخته از منفی صفر زندگیتو شروع کنی

خیلی سخته مسئولیت مالی زندگی باهات باشه

وتو تمام روزهای زندگیت تازه عروسیت بارداری و روزهای مادر شدن فقط دنبال پول خرج نکردن باشی

هر دو شاغل بودیم 

یکی سن بالامون و دیگری از منفی صفر شروع کردن باعث شد با کلی سختی بسازیم و تحمل کمیم 

و بقیه سرزنشم میکنن کم دنبال جمع کردن باش

ولی خونه من ۵۵ متر تو پایین شهر دوس دارم سطح زندگیمو بالا ببرم

ولی بقیه میگن اشتباه میکنی استفاده کن

اینم بگم من ضرر زیاد داشتم بورس

خرج خانوادمم زیاد کردم 

و کلی اشتباه و ضرر

اره عزیزم اب شده کار من و شما نیست موقع فروششم دردسره اب شده رو بیشتر نوسان گیرها در حجم بالا میخرن ...

من ۴۰گرم آب شده خریدم .چرا فروشش دردسره؟؟

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
معصومه جونم شاگردت چه جور درس پس داد....هدف بعدی تا آخر سال ۱۰۰ گرم طلا بگیرم و به اسم وام بدم داداش ...

عزیزم برات آرزوی روزی با برکت و سعادت دارم. .. الان شوهرت قرار شد قسط ماشین رو بده به داداشت؟؟؟  

یا شما قراره با حقوق همسرت بدی؟؟؟؟؟

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
2810