2777
2789
تلویزیونت مبارک عزیزمممممممممم جورچین یعنی چی؟

قربونت برف خانوم ❤️

منظورم دورچین بود اشتباه تایپ شده 

منظور کنار مرغ ...یا گوشت که مثلا هویج ..یا گوجه ...کرفس ..کنگر ...کدو ... بادمجان...بامیه ...لوبیا سبز و .....اینارو میگیم دور چین 

که هر دفعه مهمون بیاد ...کنارش سه تا از این خورشت ها میذاریم 

سوالتون خیلی کلی بود  خونه و ماشین دارید؟  چند تا بچه دارید؟  کدوم شهر هستید؟  ...

قراه تازه نامزد کنیم.

دو نفر

یکی از شهرستان های تهران 

خونه نمیدونم قراره بخرن یا اجاره کنن

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـوَ: ای آن ک جز او امیدی نیست...»🕊💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوش اومدی به جمعمون عزیزم ❤️ شما لطف داری به من فدات شم  خوشحالم که مورد پسندتون قرار گر ...

ما ممنونیم از شما که علاوه یادگیری راه های رسیدن به پس انداز طلایی، کسب تجربه های طلایی نیز بهمون آموزش می دین

راستی امکانش هست درمورد مهمانی پاگشایی که برای برادرتون گرفتین و موارد ریز و نکات مفیدش هم برامون بنویسین؟

قراه تازه نامزد کنیم. دو نفر یکی از شهرستان های تهران  خونه نمیدونم قراره بخرن یا اجاره کنن

اگر خونه داشته باشید حتی خیلی کوچیک خوب خیلی براتون بهتر هست 

اما باز ۱۷ ت هم خوبه می تونید باهاش یکم هم پس انداز کنید فقط باید مدیریت خوبی داشته باشید 

دوستان من حدود ۲۰ ت دارم اما می خوام طلا مخفی بخرم  اولا که خیلی ترس دارم  بعد هم نمی دو ...

بگردی طلاهای دست دوم خیلی قشنگی می تونی بخری که کلا ۵ درصد اضافه تر بدی

before i die i want to be happy and make others happy
اگر خونه داشته باشید حتی خیلی کوچیک خوب خیلی براتون بهتر هست  اما باز ۱۷ ت هم خوبه می تونید با ...

ان شاالله ممنونم عزیزم

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـوَ: ای آن ک جز او امیدی نیست...»🕊💚
قلک طلاش برای پول خورد واقعا عالیه  مثلا من هر یه مدت مادرم اندازه ۱۵۰ _۲۰۰پول تو جیبی میده یا ...

اره منم قبلا پول کم که داشتم خرج میشد چون باهاش نمیشد چیزی خرید ولی الان پولهای کم که دستم میاد برای اینکه خرج نشده سریع ۵۰سوت میخرم الان فکر کنم ۱۷۰تومنه ۵۰سوتش

خوب بود عزيزم خسته نباشي  يه نكته در مورد مهمون يهويي بگم ...اگه ميخواين شيريني بخريد از شيرين ...

قربونت بشم..اره راس میگی 🤩زیاد نخریده بودم۱۰۰تومن تخمه شد که نصفش مصرف شد ونصفش موندو به اندازه شصت تومن یه پاکت کشمشی خریدم که نصفش مصرف شد نصفشم گزاشتم فریزر چون این هفته باز یه نفرمهمون دارم گفتم نگه دارم واسه اون🌹

قربونت برف خانوم ❤️ منظورم دورچین بود اشتباه تایپ شده  منظور کنار مرغ ...یا گوشت که مثلا هویج ...

معصومه جون سلام ♥️

عزیزم من میخام از سایت احسانی گلد طلا بخرم شما گفتین خرید کردبن درسته؟ معتبرن کاملا؟

و اینکه برا پارسیان هم فاکتور با مهر و امضا میده؟ 

از هزینه ارسالش خبر دارین؟

ببخشید سوالم زیاد شد🙏

دخترا یه سوال برای تغییر دهک یارانه چه چیزی ملاک من از اسفند تا چندروز پیش ۳۰۰تومن حسابم بود براامتی ...

بله عزیزم امکان داره 👌بالاخره گردش حساب رو نگاه میکنن چند وقت یبار..یکی از فامیلامون صد تومن پول وام واریز شد به حسابش چند وقت موند بعد از دهک چهار یهو دهک نه شد😐حتی خونه هم ندارن اجاره میشینن

سلام به دوستای عزیزم صبح همتون به خیر خوشی❤️ این یکی دو روز که معصومه جون وقتش آزاده من بدجور مریض ...

سلام عزیز دلم ثمر جان ❤️

قربونت برم خدا بد نده عزیزم ❤️

فدات شم فرصت خوبی که بتونی به نحو احسنت هر ماه چند گرم 

طلا بگیری 👌

اول اینکه اگه بخوای بیشتر پس انداز کنی 

حتما باید سعی کنی مخارج زندگی رو بگیری دستت

مردا از قرص و قسط و قرعه بیزارند 😉

دوست دارن که لارجتر خرج کنن 😉

اگه تونستی خرج رو به عهده بگیری خوب میتونی پیشرفت کنی 

فرصت بسیار خوبی  که پدر مادرتون گوشت و برنجتون رو می رسونن 👌و تو بخوای قطعا هر ماه دو نیم گرم طلا رو میتونی به راحتی بگیری 

سنگینش همین دوتا است عزیزم 👌

من خودم باشم با چهار تومن خرج خونه رو به بهترین شکل مدیریت میکنم 

گوشت و برنج داشته باشی 👌دیگه چی غم داری 

سنگینش این دوتا هست عزیزم 

میمونه یه لبنیات و یه صفی جات و میوه ...و نان 

بیا قشنگ عزیزم از این چهار تومن هفتگی یه ملیون بردار 

تو کارت جدا باشه بهتر 

و خودت رو موظف کن که معصومه از این شنبه تا شنبه ی بعدی فقط یه ملیون پول رو داری 

از یه ملیون هم 

۲۰۰بذار واسه میوه ..که میتونی در دو نوبت خرید کنی یه دفعه اول هفته یه دفعه وسط هفته ..تازه به تازه 

۲۰۰بذار واسه صیفی جاتت باز میتونی یا طبق لیست غذای هفتگی ات این قسمت رو بری خرید 

یا میتونی اول هفته ..از پیاز و گوجه و خیار و کاهو و کلم و ....بگیری و راحت استفاده کنی تا طول هفته ✅

صیفی جات رو هم تو قابلمه ی آلمینیوم نگه داری تا ده روز میمونه قشنگ ✅

۲۰۰هم بذار واسه لبنیات ...یه هفته مثلا ..پنیر بگیر با کره و خرما 

هفته ی بعد مثلا تنوع بده ..حلوا بگیر با ارده و کنجد 😉

فقط سعی کن اندازه ی همون بودجه ات خرج کنی بیشتر نهههههه

۲۰۰هم بذار واسه سوپری ...سعی کن خوراکی رو هم کم کنی عزیزم ✅

یا حداقل خودت نگیر بذار فقط همسرت بگیره 

وقتی با خوراکی اومد تو خونه ...زود نصف کن..خودت روش مدیریت داشته باش ✅

و سعی کن حداقل در طول هفته یکی دوبار برین سوپری برای خوراک 

تا این جا شد هشتصد هزار تومن ✅

۵۰بدار واسه نون و سنگک هفتگی 

میمونه ۱۵۰تومن از هفتگی 

اینم نگه دار مال هر هفته رو بذار روی هم سر ماه میشه ۶۰۰تومن ..یه ماه برو فریزت رو پر کن ...از هویج و بامیه و کرفس و کنگر و لوبیا سبز و باقلا گرفته تا الی آخر 

یه ماه مثلا برو شوینده هات رو بگیر 

یه ماه مثلا حبوبات رو بگیر اینطوری عزیزم ❤️

از حقوق میمونه گلم یازده تومن 

۲ملیون بذار واسه هزینه های یه هویی✅

مثلا نمیگی عزیزم ماشینمون تند تند خرج بر می‌داره 

از این دو تومن پوشش بدین 

یه کارت یا یه باکس مخصوص این خرج های یه هویی ✅

میمونه گلم نه ملیون 

نمی‌دونم ماشین دارین یا نه ...اگه دارین 

پونصد هزار تومن هم بردارین واسه بنزین و قبوض ها ✅

مدیریت داشته باشین حتما میرسونین عزیزم 

هشت و نیم میمونه ✅