2777
2789
خداروشکر هیچ پولی از کفمون الکی نرفت منظورم پول وام و قرعه هست اما هرجای الکی داشتم دورریز داشتم الا ...

بسته به منطقتون یه چیز بی دردسر بکار

مثلا اطراف ما میشه گندم و جو کاشت یه دونه کاشت داره یدونه کود پاشیو برداشت که میشه کارگر گرفت.حتی میتونی زمینتو اجاره بدی.یا اگه علاقه داری و بهت نزدیکه لوبیا سبز یا خیار بکاری همسایع ما لوبیاسبز خیار و سبزی میکاره

سبزی هاشم مشتری بخواد خودش پاک میکنه و خورد میکنه و سرخ میکنه هم فصل گرما سرش گرمه هم درامد داره

گندم دردسرش کمتر

درختای چوبی ام هستن بیدردسرن اگه واقعا نیاز نداری زمینو درخت بکار بعد بزرگ شدنشون بفروش هیچ زحمتی نداره برات و پول خیلی خوبی میده بهت

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
دوستان یکی بگه خرید عمده شامل چه چیزایی هست؟

حبوبات و برنج 

قندوشکر تاحدی که رنگشون زرد نشه یعنی بسته به مصرفتون

من همیشه روغن و ماکارونی ونمک و شوینده و اینجور وسیله هارو اضافی نگه میدارم.هم یجور دلگرمیه برا روزای سختی  و مبادا و هم یکم کمکه در برابر تورم

هم برا مهمونی های یهویی هزینه چشم گیر نداری

من الان دیدم تو تاپیک برای مهمونی باکس میزارن برام جالب بود وبعد باخودم گفتم خب منکه انچنان هزینه مهمونی ندارم مهمونم بیاد برا میوه و سالاد و نوشیدنی هزینه میکنم بقیش تو خونه هست و همین میشه باکس من🤣🤣

همیشه ام چیزی که جدید میخرمو با قبلیا جایگزین میکنم ک مشکل تاریخ انقضا نداشته باشم شوهرمم ازم راضیه هیچوقت نمیگم فلان چیز تموم شده برو از سوپری بخر

چون معمولا سوپری های محل گرون میفروشن همه چیو اما اینجا تو شهر ما یه فروشگاه هست قیمتاش خیلیییی منصفانست از اونجا به صورت کلی خرید میکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما شبتون بخیر

لطفا از کارهایی ک بلدین و تو خونه ازش درامد دارین بگین شاید ماهم تونستیم ...حقیقتا از لحاظ روحی خیلی احتباج دارم ی مبلغی درامد داشته باشم هرچند کم☹

اگ تو تاپیک دورهمی گزاشتین تگم کنید لطفا

انشالله درکنارهم به هم دیگه انرژی میدیم وپیش میریم😍😍😍  خب منم یکم حرف بزنم کم حرف زدم ام ...

افرین

من همیشه تو فروشگاه انقضا و قیمت روی بسته رو نگا میکنم بارها دیدم وسیله هایی جلوی دست تاریخاشون چند روز مونده از اون وسیله های پشتی برمیدارم،به فروشنده ام میگم اگر چیزی لازم داشتیم میگیم و اصلا خجالت نمیکشم اگه زیادی ام لبو لوچه اویزون کنه قیافه بگیره خرید نمیکنم

و میام بیرون وظیفه ی اونه که اخلاق مدار باشه فروشنده ی بداخلاقو باید ادب کرد

ولی همسر من اصلا حق های خورده ریز که ازش خورده میشه رو نمیگیره

زمستون انار خرید کلا خراب بود گفتم ببریم پس بدیم چون پدرشوهرم یبار اینکارو کرد اما همسرم قبول نکرد

فروشنده ام گفته بود خوب کردین اوردین اگر دوسه نفر مث شما پس بیارن مام بارمونو پس میدیم،اما خیلیا پس نمیدن و فحش بارون میکنن فروشنده رو

اگ بچه کوچیک‌ داشته باشی خیلی لازمه یا شوهر راننده داشته باشی و مجبوری باهاش بری تو جاده یا اینکه ...

بچه ی کوچیک دارم. 

به نظرم واسه ما ایرانیها که بیشتر غذاهامون برنجی هست، اینا واقعا کاربردی نداره یا کلا خیلی کم استفاده میشن. 

برا اروپایی ها خوبه که غذاهاشون اکثرا ساندویچی و نونی و گوشتی هست. 

بازم بستگی به سلیقه شخص داره من خودم وسایلی دارم که واقعا غيرضروری و الکی نیستن ولی چون کم استفادم میشن خیلی رو مخن همش میگم کاش نمیخریدم الکی جا بگیرن(مثل آبمیوه گیری یا کلمن آب) 

بچه ی کوچیک دارم.  به نظرم واسه ما ایرانیها که بیشتر غذاهامون برنجی هست، اینا واقعا کاربردی ند ...

اره بستگی ب سبک غذایی هم داره

من خودم عاشق کبابم

ولی مجبورم گاهی اسنک .پیتزا.مرغ شکم پر یا... بخورم

ی نکته بگم آدم اول چکاب کامل انجام بده 

لباس خوب و تر تمیز چن دست داشته باشه

امکانات خونش جور باشه

بعدم پس انداز کنه عالیه.

خدایا شکرت
بچه ی کوچیک دارم.  به نظرم واسه ما ایرانیها که بیشتر غذاهامون برنجی هست، اینا واقعا کاربردی ند ...

مثلا خودم چندتا وسیله نداشتم

فامیلااااا میگفتن داری؟خب ناراحت میشدم بگم ندارم

منم پول جمع کردم (پدرم میداد)خریدم.

خدایا شکرت
مثلا خودم چندتا وسیله نداشتم فامیلااااا میگفتن داری؟خب ناراحت میشدم بگم ندارم منم پول جمع کردم (پد ...

عزیزم به فامیل چه ارتباطی داره که شما چی داری چی نداری؟نباید مهم باشه برات. خب قطعا هر آدمی چیزهایی رو میخره که نیازش باشه و به کارش بیاد، قرار نیست کلکسیونی از وسایل مختلف جمع کنیم که صرفا فقط باشن (عین یه دکور) 

حالا من و شوهرم تا دلتون بخواد اهل ولخرجی و بریز بپاش هستیم ولی نوبت به خرید وسایل برقی که میرسه خیلی تردید میکنم که آیا واقعا واجبه یا قراره فقط جا بگیره؟ 

خیلی بدم میاد وسایل الکی رو هم تلنبارکنم. 

سلام عزیز دل خواهر ♥️ امیدوارم زندگی بر وفق مرادت باشه عزیزم ❤️ فدات بشم ما ۴۰۱شهریور ماه خو ...

عزیزم جسارتا چه جوری همسرتون کارگر ساختمون هستن و 25 تومن حقوقشونه؟ همسر منم کارگر ساختمون هستن ولی حقوقش نصف این مبلغ هست. برام سؤال شد همسرتون شخصی و آزاد کار میکنن؟ 

سلام خانوما برا اولین بار میخوام منم گزارش بدم

۲ساله ازدواج کردم

بیشتر وقتا ی وعده خونه پدرمم.(خودشون زنگ میزنن تا نیایی غذا نمیخوریم)

خریدام عمده هستش.آبان ماه شامپو پودر لباسشویی صابون 

نمک روغن چایی 

حبوبات فله ای خریدم هنوز دارم

برنج محلی عمده میخرم کیلویی ۶۰ درمیاد

گوشت و هروقت کمک مادر گوشت بسته بندی میکنم سهم منم میده.(پدر قصابن)

ماهی ۳تا مرغ میخرم

خیارشور ترشی مربا خرما ارده مادرشوهرم میده

گاهی عمه یا خاله مربا بهم میدن

لبنیاتم رایگان تقریبا‌ سوغات بهم میدن

(منم یه وقتایی برا غذا دعوت میکنم )

کره خریدم روغن زرد حیوانی مادرم درست کرد

هوبج کیلویی ۳هزار خریدم رنده زدم برا سوپ.

پارسال کشک خیس ۴کیلو خریدم بسته نیم کیلویی برداشتم برا کشک و بادمجون .هنوزم ی بستشو دارم

نعناع و گل محمدی خودمون خشک میکنیم

آویشن چایی و آویشن غذا.گل ختمی.گل گاو زبون. خودمون میریم تو دل طبیعت و میاریم خشک میکنیم

ادویه جات حتما از عطاری بگیرید

سبزی قورمه سبزی کمک مادرم پاک کردم ب منم داد🙈.

یوقتایی همبر و کالباس درست میکنم

شربت نمیگیرم بجاش آبلیمو با شکر کم میخورم سالم تره 

کلا عاشق ترشیجاتم

تن ماهی و غذاهای کنسروی اصلا نمیخریم

در کل خرج خاصی ندارم

لوبیا سبز فلفل دلمه هویج نخودفرنگی قارچ همیشه فریزمیکنم

صدهزارتومن اسفندماه گوجه خریدم رب درست کردم

رب انار هم خودم درست کردم

کیک هم همیشه خودم درست میکنم

چون آدم وسواسیم تقریبا همه چی ارگانیک

دلم نمیگیره از بیرون چیزی بگیرم بخورم

رستوران هم اصلا نمیرم

فلافل پیتزا اسنک همیشه خودم درست میکنم

نون خشکا میدم پرنده ها

زباله ها تر و خشک جدا.

جلد موادشوینده و کارتن ها جدا میزارم

سبک زندگی منو دوست داشتید یا نه؟

به شوهرم میگم کمک های مردمی رسید🤣🤣🤣

ی ماشاءالله هم بگید برا 😍کدبانو

خدایا شکرت
عزیزم به فامیل چه ارتباطی داره که شما چی داری چی نداری؟نباید مهم باشه برات. خب قطعا هر آدمی چیزهایی ...

اتفاقا انقد خوشحالم ک خریدم

بابام همیشه شکم پر دوست داره هروقت بیاد خونم درست میکنم

اسنک داداشم دوست داره

شوهرمم که خیلی خوشش میاد پس از واجبات بود برام

هرچند آدمیم ک حرف دیگران برام مهم نیست.

خدایی وسیله هاکار خودمو راحت کردن.

دیشب شوهرم میگفت اگ میدونستم انقد خوبن خودم زودتر میخریدم(با پول پدر خریدم)

مهمان داشتم مرغ با سرخکن درست کرده بودم همه خوششون اومده بود و عالی شد

خدایا شکرت
2810