2777
2789
درسته بلاخره خیلیا کم سن هستن وبالا وپایین زندگی رو ندیدن براهمین زودی جا میزنن با خوندن وشنیدن این ...

واقعا کرونا خیلی پوست کلفتمون کرد 

خیلیا چند وقت پیش از جنگ میترسیدن گفتم جنگ از کرونا بهتره حداقل میدونیم طرفمون کیه چیه

قرضامون برای مغازه هست ازکسایی که خرید میکنیم چک میدم بهشون و چون قسط بانکی و قرعه زیاد داریم و قبلا ...

خب همین که تبدیل کردین وقسط دارین این خودش پیشرفته پس نگران نباش اتفاقا من وقتی قسط میدم خداروشکر میکنم و انرژی میگیرم😍😍😍😍 عزیزم تو مگه زمین نخریدی؟ مگه اول زندگی ننوشتی؟ پس بازم میتونی حالا یه مدت مدلت عوض شد استراحت کردی دوباره استارت میزنی وقتی یه بار تونستی بازم میتونی چون زرنگی😍😍😍😍 انشاالله به زودی خبر خونه خریدن بهمون میدی🤲🤲🤲🤲😍  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته بلاخره خیلیا کم سن هستن وبالا وپایین زندگی رو ندیدن براهمین زودی جا میزنن با خوندن وشنیدن این ...

منم زودجا میزنم متاسفانه میخوام ی شبه به همه چی برسم بااینکه۳۲سالمه 

خیلی ذهنم آشفته هست باید به همه چی سروسامون بدم همه چی رو هم تلنباره انرژی زیادی میخواد اما می‌دونم آروم آروم حل میشه اگه صبر کنم 

آچ

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام عزیزم  خوبی؟  جوجه رو اذیت میکنی😠 واسه خودم ک بزرگم دعواااااات بکنم شوخی میکنم ا ...

سلام گلم قربونت مهربون بانو 

شما خوبین

اون منو اذیت می‌کنه ک البته من اصلا اعصاب ندارم یه حرف دوبار نمیتونم آروم بگم 

همیشه پستات میخوندم خیلی دوست داشتم 

حتما برام بنویس واقعا بهش نیاز دارم 

مرسی ک شماها هستین

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
سلام دوستان  ❌وام بانک مهر ❌ کامل توضیح میدم فک نکنم کسی اینقد دقیق توضیح داده باشه تو گروه که ...

مرسی دوستم 

خیلی زحمت کشیدی سپاس

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
ساندویچ ساز و این جور وسایل آیا واقعا لازمه؟ به نظر من که فقط جا میگیره و کاربردی نداره

اگ بچه کوچیک‌ داشته باشی خیلی لازمه

یا شوهر راننده داشته باشی و مجبوری باهاش بری تو جاده

یا اینکه سرکار باشی با خودت ببری و  یه غذای خوشمزه برا بچه ها آمادست

خدایا شکرت
ممنون که وقت میذارین وجواب میدید و حتی دستتون هم خسته میشه بازم برای ما ارزش قائل میشین خداوند برکت ...

قربونت برم من ❤️

اونوقت آخه با این همه قرض 

به دو تا جا  باید اقساط بدی 

فکر اینحاشو کردی ؟.هم به پست بانک 

هم به بانک رسالت 👌

اینطوری سختتون میشه به نظرم 

اونوقت اکه دستگاه فقط برای مرداد ماه مونده 

این دفعه پول رو بدین ماشین رو ارتقا بدین 

اقساطش رو مرتب پرداخت کنین 

سال آینده اکه دستتون باز شد دستگاه رو بگیرین 

اینطوری ذهنت هم آروم 

قاطی نکن همه چی رو باهم 

نه دیگه عزیزم سکه رو درصورتی میگیرن که سرمایه به حد کافی باشه و ازش به خوبی کسب در آمد کنی 

الان سکه بگیری ...جنس نیاری به مغازه 

الکی اجاره میخوای بدی ؟

انشالله بعد سر و سامان گرفتن مغازه 👌

چرا خجالت عزیزم ؟فوقش یه غرفه اجازه می‌کنی 

الان همه کار میکنن عزیزم 

چه خانوم چه آقا 

همه دست به دست هم دادن دارن کار میکنن 

تا کمک خرج باشن 

مخارج زندگیا بالاست عزیزم 

هیچ‌ خجالتی هم نداره 

نون زندگی تو هم از اون راه در میاد عزیزم 

ماه بانو جان بود فکر کنم بچه ها اکه دقیق میدونن اسمش رو تگ کنن...ایشون هم خانوم فعالی هستن هزار ماشاالله 

و غرفه داشتن یه مدت 

که فکر کنم بعد ها مغازه باز کردن 

بیاد حتما از تجربیاتش برات میگه و راهنمایی ات می‌کنه 

خب همین که تبدیل کردین وقسط دارین این خودش پیشرفته پس نگران نباش اتفاقا من وقتی قسط میدم خداروشکر می ...

خداروشکر هیچ پولی از کفمون الکی نرفت منظورم پول وام و قرعه هست اما هرجای الکی داشتم دورریز داشتم الان خیلی مدیریت میکنم

فقط یکبار طلامو برای کاری که نگرفت فروختم هنوزم ناراحتم

اوایل عروسیم ی زمین ۲۶۰متر کشاورزی هم گرفتیم حدودصدمیلیون قیمتشه چون کشاورزیه ارزشش کمه اما از هیچی خیلی بهتره ولی اگه بتونم تبدیل کنم خونه تو شهر بخرم خیالم راحت میشه متاسفانه کسی زمین نمیخره الان

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
واقعا کرونا خیلی پوست کلفتمون کرد  خیلیا چند وقت پیش از جنگ میترسیدن گفتم جنگ از کرونا بهتره ح ...

دقیقا‌.خیلی مارو عقب انداخت خیلی ها تازه از عید پارسال جوون گرفتیم تونستم طلابخرم؛ولی یه دونه قسطمون عقب نیفتاد دستمون هم جلو کسی دراز نشد بنظرم بازم جای شکرش باقی بود. ببین تو واقعیت هیچ کدوم از ماها نمیتونیم برا کسی اینا رو تعریف کنیم یا راه وچاه نشون بدیم بنابه دلایلی ولی اینجا عالیه😍😍😍رویا خدا خیلی خیلی خیلی خیرت بده ثواب کردی🤲🤲🤲🤲

قربونت برم من ❤️ اونوقت آخه با این همه قرض  به دو تا جا  باید اقساط بدی  فکر ای ...

خداروشکر به جواب سوالتون رسیدم خیلی ذهنم شلوغ پلوغ بود مغازه از خودمونه اجاره نمیدیم خونه بالا مغازه پایین بهمون ارث رسیده 

معصومه جون پدرشوهرم وضعش خیلی خوبه کمک نقدی  خیلی کم می‌کنه اما مغازه بهمون داده وزمینای باارزشی داره بنظرتون بازم باید فکر خونه دوم باشم یا همینا کافیه و راحتتر زندگی کنم ؟برای همین پرسیدم بازارهفتگی برم یانه چون عروس این خانواده هستم نکن اومده دست فروشی

قربونت برم من ❤️ اونوقت آخه با این همه قرض  به دو تا جا  باید اقساط بدی  فکر ای ...

کیبوردم خودکار می‌نویسه اشتباه تایپی رو ببخشید

خداروشکر هیچ پولی از کفمون الکی نرفت منظورم پول وام و قرعه هست اما هرجای الکی داشتم دورریز داشتم الا ...

هممون یه جاهای اشتباه داشتیم ولی خوبی اینجا میدونی چیه؟ هممون ازهم دیگه مشورت میگیرم واشتباه نمیکنیم ازین به بعد😍 عزیزم تو زمینت ببین چی میتونی بکاری بفروشی درخت میوه...یا سیب زمینی و کلزا...یا صنوبر بکار بفروش... واینکه دستگاه نشا درامدش فکر کنم خیلی بیشتر باشه الان فصل نشا هست بعد مرداد هم یه سریا دوباره کشت میکارن اون موقع هم هست...آره فروش زمین سخته ماهم خریدیم گذاشتیم برا پسرا. همین که خریدی خوبه مهم اینه.خرمنکوب بین چقد هست یا دستگاه سرتاش(فک کنم خیلی گرون باشه)اون هم درامدش زیاده 

@سوگلsogol    

ببین کی اومده 😍😍😍😍😍😘

از رو اعلاناتم فهمیدم اومدی 

عزیزم ❤️

چقدررررر دلم برات تنگ شده بود سوگل جان ❤️❤️

دختر نمیگی بذار یه سر بزنم به دوستام؟

چه خبر قربونت برم ❤️خیلی وقت نیستی هاااا 

به سلامتی اسباب کشی کردی دیگه ؟

من از تاپیک عقبم انشالله میخونم 

امیدوارم برامون هم پست گذاشته باشی و گزارش چند ماه ات رو بدی برامون 😍

مشتاق دیدارت بودم عزیزم 😘

چه روزایی داشتیم واقعا تو این تاپبک🥺

بازم کنارمون باش و مارو بهره مند  کن از وجودت عزیزم ❤️

منم یکم سرم شلوغ بود این چند روز  ولی فردا انشالله سر ظهر میخونمتون 

بچه هایی هم که ریپ زدن فردا حتما جوابشون رو میدم 

البته اینبار از عقب شروع میکنم 😉😉😉

سلام عزیزان تاپیکو تا نصف خوندم خواستم منم از تجربیاتم بگم

البته که من اصلا از این مدل تاپیکاتون خبر نداشتم و اگر کاری کردم همش از تجربه و ایده های خودم بود و تازه میفهمم چه خانم اقتصاد دانی هستم،

ما اوایل ازدواج واقعا پول کم میاوردیم و تا حقوق بعدی لنگ پول میموندیم.خونمون پر بود وهیچی کم و کسر نداشتیم اما باخودم گفتم بعد دنیا اومدن بچه این روش صحیح نیس،

حالا ک پدر مادر شدیم باید همیشه پولی ته حسابمون بمونه،

تا قبل اون همیشه پول مخفی داشتم ولی بعد زیاد شدن به همسرم لو میدادم اونم میگفت اره کمکمونه برا فلان کار

ولی اینم شد برام تجربه که نشونش ندم  و همین عید یه طلای یکونیم گرمی خریدم بدون اجرتو باسود کم ،و خیلی ذوق کردم.و دوباره میخام جمع کنم.من به خودم سخت نگرفتمو خیلی کم پس انداز میکردم ولی باخوندن تاپیک تصمیم گرفتم یکم بیشتر پس انداز کنم.

میوه هایی ک میخواد کم کم چروک بشه رو کمپوت میکنم سبزیجاتو فریز میکنم. سبزی قورمه سوپ کوکو رو خودم اماده میکنم شربت و مربام همینطور اسراف و دور ریز خیلی کم داریم.اسبابازی اوایل برا بچم زیاد خریدیم که امسال خیلی مدیریت کردم،لباس همیشه برا بچم یکی دو دست نو نگه میدارم برا مهمونی لباسای کوچیک شده شو نو هارو نگه داشتم.امسال ظروف اینا زیاد خریدم که تصمیم دارم چندتا جزیی کم و کسری هارو بخرم و دیگه زیاد پول تو این مورد خرج نکنم،لباسامونو خیلی ترتمیز نگه میدارم و عمرشون بیشتره اصلا لباس کهنه و قدیمی تو کمد و خونه نگه نمیدارم سعی میکنم همه چی تمیز و ساده و نو باشه تااینکه کهنه و قدیمی رو هم تلنبار کنم تا انرژی بد بگیرم،

نایلون زباله نمیخرم اصلا،پلاستیکای خریدارو نگه میدارم،حبوبات تو فصلش و عمده میخرم اینجوری طول سال اصلا هزینه حبوبات ندارم ترشی خیارشور اینارو خودم درست میکنم،

قرعه خونگی شرکت کردم اما تصمیم داریم خودمونو چندماه اینده محک بزنیم یکم وام زیاد برداریم،قسط و وام داشتنی همسرم تلاششو بیشتر میکنه اما نبودنی هم ولخرجه هم تنبل،

تصمیم داریم باغ بخریم نمیدونم خوبه یا نه.میگم هم جایی برا تفریح داریم اینجوری مسافرت سالی یبارکافیه.هم میتونیم کلی چیز برداشت کنیم از باغمون زحمت داره اما بصرفس امید وارم از پسش بر بیایمو مجبور ب فروش نشیم.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810