2777
2789
معصومه جون سلام مبارکتون باشه تلویزیون جدید من باید ی طومار بنویسم لطفا بخونین راهنماییم کنین چندبا ...

سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️

ببخش قربونت برم حتما ندیدم 

یا سرم شلوغ بوده 

الان هم کلی از تاپیک عقبم

و خیلی از ریپ لای ها بدون جواب مونده 

دیروز مهمون داشتم نیومدم

خیلی عقب افتادم

در اینطور مواقع دوباره یاد آوری کنی 

جواب میدم ♥️

قربونت برم نفهمیدم دستگاه چی گفتی ؟

اگه دستگاهی که میگی قیمتش کمتر از شصت تومن و حتما اون سودی که میگین بهتون میده 

بگیرین و براتون کار کنه و با مابقی  یه چند کرمی طلا بگیر نگه دار تو تابستون که گفتی سود میده ...بذاری روش و ماشینتون رو عوض کنین 

اگه از لحاظ سود دهی مطمین نیستین ...و قیمت دستگاه  بیشتر از  اونوقت تبدیل کنین به ماشین که حداقل با وام یه حرکتی کرده باشین 

چون سالها باید اقساط بانک پرداخت کنین عزیز ♥️

و اینکه فدات شم وام رو بر میدارن که چند پله  پیشرفت کنن عزیزم 

وام رو برای قرض برندار که حیف واقعا 

قرض هاتون رو هم از در آمد مغازه بدین 

و سودی که در میاری ...جنس برای مغازه ات بیار عزیزم 

همون سودی که میگی ازش پارسیان میگیرم 

یه مدت هدفت فقط این باشه که قرض هات رو بدی 

بعدش هدفت این باشه که سرمایه رو سرمایه ات بذاری 

بعد در کنار سرمایه زیاد کردن به پس انداز کوچیک هم داشته باش  

پس انداز تو فعلا عزیزم سرمایه ات

مثلا یه ماه پس انداز طلایی داشته باش 

یه ماه جنس بیار واسه مغازه ات 

اینطوری عزیزم ♥️

و اینکه حتما حتما حتما حتما حتما مکتوب کنین همه چی رو 

ورودی و خروجی 

خیلی کمک می‌کنه بهتون 

واقعا نظم میبخشه به کارها 

قرض هاتون رو هم بنویسین رو کاغذ 

تند تند بدین و جلوش یه تیک سبز رنگ بکشین 

که ذهنتون آرروم بگیره😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم. خدا لطف کرد تونستیم دوچرخه رو بخریم ۴۰ درصد مبلغش رو قرض کردیم ولی دخترم انقدر خوشحال ...

عزیزمی ...مبارکش باشه انشالله بقیشم جور میشه ...کاش بمون نزدیک بودی دوچرخه پسرم رو میدادم بهتون بدون استفاده گذاشتم انباری مشتری براش پیدا نشد 

معصومه عزیز با این پست داری منم قلقلک میدی برم دنبال گواهینامه شوهر من ده ساله ازدواج کردیم بزور راض ...

مطمینم که حتماااا میتوانی عزیزم ❤️

الان اسمتو یاداداشت میکنم 😊😉

آخر سالی خدا اجازه بده عمری باقی باشه

من ازت گواهینامه  رو می‌خوام 😉

بخوااااه بشو عزیزم❤️

حتما حتما در اولین فرصت برو دنبال اش که 

واقعا یه عالمی داره 

خودت بشینی پشت فرمون و ایران گردی کنی 😍

ببینم دیگه چیکاراااا میکنی 😍

فکر نکنی ها الکی میگم 😊😉اسمت رفت رو یادداشت گوشیم 🤩😍

خودت هم زود گرفتی که چه بهتر بیا و خوشحالم کن 💃🥰😍🤩

معصومه جانم مبارکتون باشه عزیزم  به دلخوشی استفاده کنید ازش عکس هم بذار کیف کنیم     ...

قربونت برم عزیز دلمم❤️بیشترش و بهترین اش برای خودتون 

انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه

فردا هم عکس طلایی که گرفتم رو میذارم 😍🤩

که اون روز گفتم بهتون 

و هم عکس تلویزیون 

منتها تلویزیون رو میذارم تو دور همی 

فقط طلا رو میذارم اینجا 

مبارکتون باشه،الهی به دل خوش 💚😍

فدایی داری قشنگم ❤️

خیلی خوش اومدی به جمعمون 😍

من از تاپیک کلا عقبم 

الان میبینم پیامتون رو 

خیلی ممنون که تجربه هاتون رو در اختیارمون میذاری ❤️

قربونت برم عزیز دلمم❤️بیشترش و بهترین اش برای خودتون  انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه ...

قربووون دل بزرگت

وای من فقط ده صفحه آخرو خوندم اون پست طلا خریدنت رو  ندیدم مبارک باشه عزیزم منتظر عکسش هستیم   

مامانِ نامی🙍‍♂️
ان شاءالله قسطتم تموم میشه من نه دارم با خرجی خودم برای خودم جمع میکنم  همسرم کار خودشو میکنه ...

ان شالله پرروزی باشین و بزودی خونه موردعلاقتو بخری 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
عزیزم اینا پر حرفی نیست♥️♥️♥️♥️عزیزان ازین دست تجربیات رو اگه دارین مثل همون داستانک تعریف کنین برا ...

دقیقا همین طوره ...وقتی میبینم بعضیا میان از شرایط سختشون میگن دلم میخواد بهشون روحیه و انگیزه و امید بدم ...که بهشون بگم اینم میگذره تو از پسش برمیای مثل همه  اونایی که با سر بلندی ردشون کردی ...که بهشون بگم خدا حواسش بهت هست فقط داره صبرت رو میسنجه ...که بگم خدا داره ازت یه ادم قوی میسازه ...که بگم قرار خیلی زود بهت یه حال حسابی بده .....که اشک شوق بریزی....خیلیامون اینجا داستان خونه دار شدن و ماشین خریدن و خیلی خبرای دیگه که اصلا انتظارشو نداشتیم تعریف کردیم که بگیم خدای من خدای تو هم هست ....انشالله این تاپیک صفحه به صفحه اش پر بشه از حال خوب و  خبر خوش 

ان شالله پرروزی باشین و بزودی خونه موردعلاقتو بخری 

ممنون 🤩🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️ ببخش قربونت برم حتما ندیدم  یا سرم شلوغ بوده  الان هم کلی ...

دستگاه نشا باهاش برنج میشه کاشت (ازمحصولات دیگه خبر ندارم) اگه همسرش کار کنه درامدش خوبه این دستگاه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
معصومه جون یه نظر ازت میخواستم حدود ۱۰۰ گرم طلا دارم یه ماشین کوییک مال خودمه یه ماشین هم همسرم دار ...

سلام عزیز دلم ❤️ در هر حالت من باشم ملک میگیرم 

من الان طلاهام دور و بر  سیصد چهارصد تومن میشه 

ولی مدام تو دیوار می چرخم ببینم با یه وامی میتونم 

یه قطعه زمینی 

یه خونه نقلی 

یه سویتی میتونم بگیرم .

تا به هدفم که باغ یه چند پله نزدیکتر بشم 

من یه کاری که همیشه میکنم 

اینکه تا طلاهام به مرز صد گرم تا صد و پنجاه گرم 

رسید ...آماده میشم برای یه حرکت 

منظور فدات شم آدم سه میلیارد رو بخواد یه جا جمع کنه شاید مثلا پنج شش سالی زمان ببره ...شاید هم بیشتر 

ولی اینطوری از یه جایی کوچیک شروع کنه 

و سرمایه های کوچیک ..کوچیکش رو تبدیل کنه 

میبینی به دو سه سال نکشیده به هدفش رسید ✅

معصومه جون سلام مبارکتون باشه تلویزیون جدید من باید ی طومار بنویسم لطفا بخونین راهنماییم کنین چندبا ...

یه دفتر وقلم بگیر بدهی ها رو بنویس و هر روز ی که پول در میارین رو هم یادداشت کنین بعد باهمین درامد بدهی ها رو بدین وام رو هم برو دستگاه نشابخر همسرت روش کارکنه.... حتماحتما با برنامه پیش برین قرضاتونو بدین چون قرض درامد رو بی برکت میکنه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810